Najpovoljniji mobilni operater?

Računala, znanost, tehnologija

Najpovoljniji mobilni operater?

Kako mojoj ljepšoj i boljoj polovici, a i meni, uskoro ističu ugovori sa TELE 2, a nisam nigdje naletio na neku kvalitetnu usporedbu mobilnih operatera, odlučih potražiti pomoć ovdje na forumu.
Što predlažete, ostati na TELE 2 ili mijenjati operatera i zašto?
ostani....ja bio na vipu, na pretplati,prebacio se na tele pretplatu, racun upola jeftiniji..inace mi je na vipu bio oko 300 kn mjesecno, sad je oko 150, jos da kao novi pretplatnik,tele2 mi umanji racun za 50 kn, kroz sljedecih 12 mj.tako da me racun dodje oko 100 kn..pravi preporod za moj novcanik :)) vip je opcenito jedna od skupljih mreza,bar tarifa na kojoj sam ja bio,a to je neka kamena jos od prije 5 godina,tarifa je bila 50kn,ali pozivi prema vipu kunu i nešt,prema ostalima po 3,4 kn...sad na teletu su mi pozivi 69 lipa min, i to prema svima,, plus uspostava poziva 25 lipa, znaci 94 lipe minuta...sto je daleko prihvatljivije od 3,4 kune koje sam imao na vipu ..za 098 i 092 necu tvrdit kakve su,jer nisam bio na njima,ali tele mi je zasad sasvim u redu..i signala ima svugdje :D
Ostati na tele 2. Zato što tko god je prešao kod njih naveo je veeeeeeeeliko olakšanje za novčanik....ja osobno kod njih već 4 godine i ne pada mi napamet otići..... Račun je zanemariv obzirom koliko pričam....tako da tople preporuke. :)
I da, dosada nemam apsolutno nikakvih pritužbi :)
aha, i ja tele2 ... ostati
ja s t-com-a prešao na tele2 i jako zadovoljan. imam i vip, ali ga gotovo ni ne koristim, čak i vip zovem s tele2, jer mi je jeftinije nego s vipa na vip.
takodjer tele 2...simo,zar nemas na racunu usporedbu s drugim mrezama...kao koliko si ustedio...dobar pokazatelj:)

ja placam net 50 kn,tarifa 100 i racun bude oko 170.
na tmobileu nikad ispod 300,bez neta.
maniche

takodjer tele 2...simo,zar nemas na racunu usporedbu s drugim mrezama...kao koliko si ustedio...dobar pokazatelj:)

Vjerojatno imam, ali da ti budem iskren, nikad ne gledam popratnu papirologiju koju dobijem uz račun (frknem ju u smeće). A kako stojimo sa tarifnim modelima ja sam još na nekoj kikiriki tarifi ima li što bolje?
Ovisi što tražiš......mislim ovisi u kojoj su mreži brojevi koje najčešće zoveš, tako ćeš znati što ti najbolje odgovara..odi na njihovu stranicu pa si usporedi..npr ako podjednako zoveš sve mreže za tebe je knock out, ako najviše zoveš u tele 2 onda među nama...no kao što rekoh pogledaj na stranici :)
simo031

maniche

Vjerojatno imam, ali da ti budem iskren, nikad ne gledam popratnu papirologiju koju dobijem uz račun (frknem ju u smeće). A kako stojimo sa tarifnim modelima ja sam još na nekoj kikiriki tarifi ima li što bolje?

Pogledaj na idućem.
Trebalo bi biti na posljednjem listu, na dnu.

možda dobiješ mukte broj, svakako ih pitaj kod produženja.
daju ti karticu i onda između tvog broja i tog koji si dobio, imaš mukte pozive do kraja života:)
tomato je moj izbor i to na bonove milina
ja sam isto na tele 2 i preporodio sam se u zanjih par godina... pozivi su mi na sve mreže 35 lipa, a poruke 25 lipa... kad sam uspoređivao s vipom i simpom, ispalo je da je ovo u prosjeku 4-5 puta jeftinije... ja neznam kako itko može biti na tim mrežama...
root

I meni bome :)

Re: Najpovoljniji mobilni operater?

root

Što se Tomatoa tiče, ako tko treba broj s 3600 kn na računu, prodajem ga za 900 kn, i broj s 3200 kn za 800 kn.

Brojevi su novi, nitko ih ne zna.

Ako tko treba, nek se javi putem PM-a ili e-maila: [email protected].
A-Services

root

Što se Tomatoa tiče, ako tko treba broj s 3600 kn na računu, prodajem ga za 900 kn, i broj s 3200 kn za 800 kn.

Brojevi su novi, nitko ih ne zna.

Ako tko treba, nek se javi putem PM-a ili e-maila: [email protected].

netko je bio vrijedan na danima besplatne simpe, pohvalno..
Koristila vip gooodinama, dozlogrdilo mi, prešla na tele2 i prezadovoljna. Također plaćam vipov mobilni internet na koji se već mjesecima ne mogu uopće spojit... Samo čekam da istekne ugovor i nikad više ništa ne želim imat s jebenim vipom, banda lopovska. Koristila i tomato, neloše, a za tmobile ne znam.
Na Tele2 sam i kad usporedim račune s tuđima, ne fali mi baš ništ :D
Zanimljivo kako su u zadnje vrijeme svi prešli na Tele 2. Ja imam VIP i T-mobile. A zanimljivije je još da je to super povoljno, al mene svi s tog Tele 2 cimnu da ih ja nazovem. Rijetko, a skoro nikad me nitk ne zove s Tele 2. Samo cimaju ljudi....
A vidiš mene cimaju svi s vipa i tmobile-a pa ja zovem njih.
Od prvog mobitela pa evo do danas sam na VIPu i da bi riječ rekao,sve valja.
bio sam jko dugo prvo na vipu, onda na simpi. zadnje dvije sam na tele2 i on mi je najjeftiniji... u pocetku sam tolko pricao da mi je bilo cudno kako jos imam novaca na bonu, jednostavno su najpovoljniji
root

Jes :)

Nova cijena Tomato SIM kartica s kunama na računu!

Broj s 3600 kn na računu = 600 kn,
broj s 3200 kn na računu = 500 kn.

Kontakt putem PM-a ili e-maila: [email protected].

A-Services

koja je fora u tome da ima toliko love gore? :lol:
lavic

A-Services

koja je fora u tome da ima toliko love gore? :lol:

Pozivima T-Mobile/Tomato.

Mislim da je cijena i više nego mala, s obzirom na stanje na računu. :) Platit ćete 6-7 puta manje nego bi inače kad bi počeli sa 100 kn na računu, tj. dobijete 6-7 puta više kuna na računu nego što platite.

Evo i ja sam bio vrijedan :) ako nekog zanima prodajem dvije tomato kartice:

broj sa 5300 kn na računu = 1200 kn
broj sa 4300 kn na računu = 1000 kn,

ili obje zajedno za 2000kn. Brojevi su lakopamtljivi, a kontakt može na PM ili na mail: [email protected].

znam da je to bilo prije pola godine, ali svejedno... :lol: jesu prodane te tomatmo kartice? :D
zuvvu

znam da je to bilo prije pola godine, ali svejedno... :lol: jesu prodane te tomatmo kartice? :D

prodane, obje ;)
nakon dvogodisnje pljacke u T mobile-u uzeh tomato i racuni su mi, vjerovali ili ne, 6 puta manji..
i sad stari t-mobile broj uopce ne koristim, a racun mi stigne na nekih 100 kn!?
tek da se zna kakva je to krasna kompanija
BonBon sada razvaljuje s cijenama. :)
zgMala

BonBon sada razvaljuje s cijenama. :)

Može li malo detaljnije??? Molim!!
Ja sam predmalo prešao na Tomato bonove i računi su mi se dosta smanjili, zbog čega svakako preproučam Tomato.. Mislim da je to proizvod od Vipa te da koristi njihovu infrastrukturu, zbog čega je signal super :) Mislim da su oni trenutno najjeftiniji operateri

Tagovi