Uhićen Drago Tadić, predsjednik uprave Osijek-koteksa?

Osijek

Uhićen Drago Tadić, predsjednik uprave Osijek-koteksa?

U 13:35 sati direktor Osijek Koteksa izašao je iz svoje kuće u pratnji dvaju policajaca koji su u njegovoj kući od 6:30. Na upit novinara kakva mu je sudbina odgovorio je ljubazno: - Pa mislim da je u redu.

Na daljnji upit je li priveden kratko je odgovorio, ne, dok su mu policajci otvarali vrata i uvodili ga u auto. Na pitanje zašto se sve ovo događa, dodao je samo da policija "traži neke papire od Glavaša". Na to mu je policajac rekao neka uđe u auto i prekinuo ga u daljnjem davanju izjava.

U kući su i dalje ostali supruga i kći te nekoliko policajaca, na ulaznim vratima i dalje dežura jedan interventni policajac.

Grbić: Utvrdili smo formiranje grupe koja je htjela utjecati na Vrhovni sud

Uhićenje pet osoba jutros u Osijeku i drugim hrvatskim gradovima potvrdio je danas Oliver Grbić, glavni ravnatelj policije.

- Kroz kriminalističko istraživanje utvrdili smo formiranje grupe koja je htjela utjecati na Vrhovni sud. Uhićeno je jutros pet osoba, trenutno se provode pretrage poslovnih prostorija i stanova koje koriste uhićene osobe. Vjerujem da ćermo to okončati do 14-15 sati nakon čega slijedi slijedi kriminalistička obrada, dakle obavljanje obavijesnih razgovora. Kroz krim istraživanjena neki je način utvrđena aktivna ili pasivna uloga 12 do 15 osoba, ovih pet uhićenih jutros imali su najaktivniju ulogu u postupku i, naravno, krenuli smo s njima. Koliko ćemo daleko otići, ovisi o kvaliteti datih iskaza i onog što će eventualno biti pronađeno u pretresu - kazao je Grbić

Pretres počeo rano ujutro

Policija je jutros u 6.45 sati došla pred kuću Drage Tadića, direktora Osijek Koteksa, čije se ime povezivalo s aferom pokušaja podmićivanja sudaca Vrhovnog suda u slučaju Glavaš.

Devet osoba stiglo je s četiri automobila (dva policijska i dva civilna) i ušlo u Tadićevu kuću. Oko 8.30 sati službenici su izašli iz kuće s Tadićem i obavili premetačinu njegova Audija A8 zagrebačkih registarskih oznaka. Premetačina je trajala oko 15 minuta, iz automobila su uzeti neki predmeti, a potom su se svi vratili u Tadićevu kuću gdje premetačina još traje.

Oko 13 sati u kuću su ušla dva policajca koji su iz kuće iznjeli dvije lovačke puške i jednu plastičnu vrećicu čiji sadržaj nismo uspjeli doznati.

Uhićenja osim u Osijeku i u Zagrebu i Splitu

Policija je istodobno ušla i u prostorije Osijek Koteksa gdje također obavlja pretres. Uhićeni su Tadić, njegova supruga i Srećko Jurišić. Neslužbeno doznajemo da su uhićene još dvije osobe, jedna u Zagrebu i jedna u Splitu.

Hrvatin prijavio Tadića nakon ručka u Baltazaru

Afera je izašla na vidjelo nakon što je predsjednik Vrhovnog suda Branko Hrvatin prijavio događaje koji su se zbili na ručku u zagrebačkom restoranu Baltazaru na kojem su se sastali Hrvatin i Mladen Mlinarević, vlasnik tvrtke Inženjerski biro, a pridružio im se i Drago Tadić, jedan od najjačih slavonskih poduzetnika.

Odmah poslije ručka Hrvatin je, podsjetimo, razgovor s Tadićem prijavio glavnome državnom odvjetniku Mladenu Bajiću jer je ocijenio da je neprimjeren u odnosu na slučaj Glavaš. Prema toj izjavi Mlinarević je na ručak pozvao Hrvatina i Bajića koji se nije odazvao. Hrvatin je na ulazu u restoran gdje se trebao sastati s Mlinarevićem sreo Tadića koji je rekao da je i on pozvan. Ručak je trajao 45 minuta, Hrvatin i Mlinarević dogovarali su detalje o publikacijama koje će objaviti Inženjerski biro, a potom se Hrvatin oprostio i krenuo prema izlazu. Tada je za njim krenuo Tadić rekavši kako ga nešto treba. Hrvatin i Tadić tada su kratko porazgovarali na ulazu u restoran. Predsjednik Vrhovnog suda ostao je iznenađen kad je shvatio da Tadić navodi imena sudaca koji rade u sudskoj evidenciji, među njima i ime Ante Potrebice!

– Shvatio sam da Tadić zna ljude koji rade u sudskoj evidenciji Vrhovnog suda, da zna detalje o kolanju spisa, da se neprimjereno raspituje tko još ondje radi i zato sam razgovor prijavio, ispričao je Hrvatin istražiteljima. Hrvatin je na ta Tadićeva ispitivanja reagirao oštro i razgovor je ubrzo završio.

Izvor: Suzana Lepan/Vecernji.hr
Foto: Goran Flauder/arhiva031
auuuu hahh. kad se sjetim onog i.drmicevog govora protiv bajica i svih zivih, nije ovaj dio price spominjo hh. i stalno se hdssb svadja sa vladajucima sto za slavoniju i baranju nikako nemoze bit dobro
Je da, a daj mi reci koja vlada NAMJERNO nece ulagati u jedan dio zemlje o kojoj se toboze brine samo zato sto je tamo trenutno na vlasti druga politicka opcija?

I sta sad? Ovako tjeraju ljude da glasaju protiv svoje volje jer ce jedino tako "bolje" zivjeti i nece krepat siromasni? Znaci, patnja ljudi je izjednacena s skupljanjem politickih bodova?

Ma ustvari, jeb.. nasu politiku...
Baš mi drago...dođe maca na vratanca..kad-tad..foliranti i jedan i drugi..
Moze li meni netko objasniti tu tezu o tome da Vlada [HDZ] ne zeli ulagati u Osijek i Slavoniju jer nisu ovdje na vlasti [nego je HDSSB]?!

Do 2000. je u drzavi na vlasti bio HDZ, u Slavoniji takodjer HDZ. I Glavas i Tadic i 90% danasnjeg HDSSB-a je tada bio u HDZ-u. A Slavonija je propadala. Ne samo pasivno, nego je aktivno unistavana i pljackana.

Dakle, nikakve veze nema tko je na vlasti u drzavi, vec KOJI LJUDI su na vlasti u Slavoniji, neovisno o tome u kojoj stranci bili, odnosno kako se ona zvala - njim su stranke samo instrument za raspoznavanje igraca u vlastitim pljackaskim redovima, odnosno oznaka kome ce se pogodovati i tko ce pristati na tal.

Slavoniju i Osijek zaobilaze svi investitori, jer ne zele, niti su zeljeli imati posla s takvim ljudima. Ovdje uspjevaju samo oni koji se slizu s tim politicarima, koji im pomazu u pljacki, pustosenju i lesinarenju.

Dok god Osjecani i Slavonci budu glasali za te ljude ili njihove segrte - nama nece biti bolje. Bit ce samo gore, puno, puno gore, jer vise nema lesanina nad kojima bi se lesinarilo, nema vise zemljista, nema objekata, nema vise trgovackih centara kao investitora (jedini koji su ulagali, jer znaju da ljudi moraju nesto jesti).

Gospodo, mi zivimo gore nego 1990.
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=27808
a kakve to veze ima sa člankom mungosu?
Leteci mungos

Dok god Osjecani i Slavonci budu glasali za te ljude ili njihove segrte - nama nece biti bolje. Bit ce samo gore, puno, puno gore, jer vise nema lesanina nad kojima bi se lesinarilo, nema vise zemljista, nema objekata, nema vise trgovackih centara kao investitora (jedini koji su ulagali, jer znaju da ljudi moraju nesto jesti).

...istina je to što kažeš....no ajmo si postaviti jedno osnovno pitanje.....zar je kod nas postojao...postoji ili ce postojati...pošteni politicar...pa da onda glasam za njega....

u ovoj kratkoj novijoj Rvatkosj povjesti....zar je koji politicar bio doslovce u službi naroda..koji ga je izabrao...ili je prvo gledao kako da svoju masnu guzicu još više udeblja...po mogucnosti što prije...jer ipak 4 godine vlasti prođe jako brzo...
a narod opet ostane na istom mjestu...samo sa nadom da ce možda oni drugi biti bolji....
.....cinjenica je da je ljudima lakše se pomiriti sa cinjenicom da je Rvatska nastala na kriminalnim radnjama...(ne mislim na domovinski rat)...te da cim se spomene politika i politicar...prva asocijacija ti bude...lopovluk

i sad za koga glasati ?
honey

a kakve to veze ima sa člankom mungosu?

Tadic je uhicen, ako je uhicen, zbog pokusaja podmicivanja sudaca ili koga vec u Vrhovnom sudu u slucaju Glavas.

Vidis li povezanost izmedju pojmova: Glavas, Tadic, HDZ, HDSSB, unistenje Slavonije?

To ili vidis ili ne vidis... ili si clan, ili nisi...
a šta nije uredu sve učinit za svog ''generala''??

Re: Uhićen Drago Tadić, predsjednik uprave Osijek-koteksa?

Tješite se vi samo da je za ovo stanje kriv hdssb ili hdz ili hsp...
samo se tješite :D
Možda je to tek početak.Nadam se da će pohapsiti i direktore gradskih firmi koji su dali naše novce za mito koje je trebalo osloboditi najdražeg im generala.
Kolike su kazne za ovakva nedjela?
Jooooooooj, da nas hoće konačno osloboditi ove gamadi koja je tako dobro naplatila svoju navodnu ljubav za Rvacku!!!!!
Kažu da je i supruga uhićena? Jel to možda ravnateljica I. Gimnazije sudjelovala u pokušaju podmićivanja sa svojim mužićem ?
ma di bi ona, pa ona sigurno nema nikakve veze s politikom
treba ih sve strpat na goli otok da tucaju kamenje dosta su nas tucali u glavu *
prave hrvatine skupljaju pare za onog zlikovca sto je pokrao cijelu slavoniju pa se nakon 15 godina ko fol sjetio svoje slavonije kad su ga izjebali hdzeovci a sad opet voli slavoniju al u drinovcima .samo za njega moze jedan zenica blues
tamna strana

...istina je to što kažeš....no ajmo si postaviti jedno osnovno pitanje.....zar je kod nas postojao...postoji ili ce postojati...pošteni politicar...pa da onda glasam za njega....

u ovoj kratkoj novijoj Rvatkosj povjesti....zar je koji politicar bio doslovce u službi naroda..koji ga je izabrao...ili je prvo gledao kako da svoju masnu guzicu još više udeblja...po mogucnosti što prije...jer ipak 4 godine vlasti prođe jako brzo...
a narod opet ostane na istom mjestu...samo sa nadom da ce možda oni drugi biti bolji....
.....cinjenica je da je ljudima lakše se pomiriti sa cinjenicom da je Rvatska nastala na kriminalnim radnjama...(ne mislim na domovinski rat)...te da cim se spomene politika i politicar...prva asocijacija ti bude...lopovluk

i sad za koga glasati ?

Vlado Gotovac, pokoj mu duši.
Dobro pitanje za koga glasati.

Meni na to pitanje nije odgovor SDP HNS ili HSP ili neko treći već trebamo imati načina kontrolirati političare sto trenutno nemamo. Treba uvesti zakone kojima se uvode stroge kazne i velika kaznena odgovornost za svakoga tko nije znao, nije vidio ili je propustio nešto prijaviti a bio je u upravnom, nadzornom odboru ili nekom vijeću. Dokle god imamo takve zakone koji potiču kriminal a svi upleteni mogu dobiti napad amnezije (hadezemneza) bez ikakve kazne onda će i biti gore.

Treba uvesti transarentost i natjerati sve rade odgovorno i transparentno, nije to teško ali za sada to nitko ne želi a jedino ih mi možemo natjerati.

Ali definitivno to HDZ neće napraviti ma koliko premijerka pričala o tome.

Pogledajte malo sto radi udruga vjetrenjace, malo po malo otkrivaju podatke koji su bitni za neke samostalne zaključke. Kako ne bi bili ovce i slušali sto vam političari govore (bilo koje stranke) već da možete neke stvari sami vidjeti i zaključiti.
Sam ih vatajte, ima ih jos u Osijeku sto trebaju iza resetaka!
valent

Dobro pitanje za koga glasati.

Meni na to pitanje nije odgovor SDP HNS ili HSP ili neko treći već trebamo imati načina kontrolirati političare sto trenutno nemamo. Treba uvesti zakone kojima se uvode stroge kazne i velika kaznena odgovornost za svakoga tko nije znao, nije vidio ili je propustio nešto prijaviti a bio je u upravnom, nadzornom odboru ili nekom vijeću. Dokle god imamo takve zakone koji potiču kriminal a svi upleteni mogu dobiti napad amnezije (hadezemneza) bez ikakve kazne onda će i biti gore.

Treba uvesti transarentost i natjerati sve rade odgovorno i transparentno, nije to teško ali za sada to nitko ne želi a jedino ih mi možemo natjerati.

Ali definitivno to HDZ neće napraviti ma koliko premijerka pričala o tome.

Pogledajte malo sto radi udruga vjetrenjace, malo po malo otkrivaju podatke koji su bitni za neke samostalne zaključke. Kako ne bi bili ovce i slušali sto vam političari govore (bilo koje stranke) već da možete neke stvari sami vidjeti i zaključiti.

je...istina...na nekom drugom planetu bi to možda i funkcioniralo...
no kako ocekivati da ce politcari sami sebi onemoguciti da kradu na sve strane...
to je jednako kao da bi sami donjeli odluku kako ce politcari biti volonteri u svom poslu...
znaci od toga nema ništa....
što je najgore...za naše politicare ne možemo izreci onu poznatu...jeb ga to je balakan..što drugo za ocekivati....
opcenito u cijelom svijetu...politika se samo može vezati za razno razne mucke...ništa drugo....
Ne daj se Drago i ti si naš general...

Pa ko će nam zidat dvorane i kolodvore i sve, ko će se sad na javne natječaje prijavljivat... pa sad ćemo stvarno morat pravit javne natječaje, a u k***

Pa ljudi on je doajen javno - privatnog partnerstva u graditeljstvu RH, pa kud njega, kukulele

ponekad se pitam jesam se ja za ovo borio
barba

Ne daj se Drago i ti si naš general...

Pa ko će nam zidat dvorane i kolodvore i sve, ko će se sad na javne natječaje prijavljivat... pa sad ćemo stvarno morat pravit javne natječaje, a u k***

Pa ljudi on je doajen javno - privatnog partnerstva u graditeljstvu RH, pa kud njega, kukulele

ponekad se pitam jesam se ja za ovo borio

Na slobodi je lijepo, ali u zatvoru je ekipa :D
Ma meni je najčudnije od svega što sad nema svih nih silnih članova mladeži hdssb-a koji brane Tadića zbog ovoga. Čak štoviše čudno mi je što ne viču iza ovo da je sve to politički monitarano i da nema veze s istinom.

A da, ovjde postoje snimke razgovora XD

Ajd dobro još on je vadio novac iz provatne tvrtke ali ako je istina ono za Tomislava Glavaša koji je vadio lovu iz Unikoma za glavaša seniora onda ga treba nasred trga ilinčovat. Gle čuda i opet će zbog Glavaša tvrtke propasti... Još jedna u nizu...
Hebe se Tadiću. Stvorio je tvrtku od ničega privatizacijom Tehnika betona a sve po uhodanom poslu sa Branimirom i Slavonskom Bankom. Bez kune je postao vlasnik. I sad je brat Branimir u nevolji i fer je da mu pomogne. :) Ionako privatizacijski fond Slavonske banke otplaćuju porezni obveznici RH i to HYPO-u. Imate sudsku presudu i iznos koliko je koštala privatizacijska mućka u Slavoniji.
Pozdravljam svaku akciju da se spriječi podmićivanje sudaca. Ali SVIH sudaca, a ne samo sudaca Vrhovnog suda. Šta je sa sucima Općinskih i Županijskih sudova?
Ne može me nitko uvjeriti da su neke odluke donešene "slučajno". Da se neke odluke ne donose preko reda ako ih treba ubrzati, a druge često znaju u ladici otići i u zastaru. I sama sam žrtva nekih jaaaaako čudnih odluka odvjetništva i sudova. To sudac kojeg netko nije "nazvao" i pozvao na kavicu ne može tako presuditi. Ajmo do kraja!!! Neka lopovi u Osijeku i cijeloj Pokradenoj našoj više ne spavaju mirno
Leteci mungos

Moze li meni netko objasniti tu tezu o tome da Vlada [HDZ] ne zeli ulagati u Osijek i Slavoniju jer nisu ovdje na vlasti [nego je HDSSB]?!

ne bih branio vladu i vlast, ali država trenutno ulaže u najsuvremeniji sveučilišni kompleks u državi ...

iako se tamo stalno muva bubika i šišljagić, grad i županija ne daju ni kune ...
bavaria

Leteci mungos

ne bih branio vladu i vlast, ali država trenutno ulaže u najsuvremeniji sveučilišni kompleks u državi ...

iako se tamo stalno muva bubika i šišljagić, grad i županija ne daju ni kune ...

jel grad treba gradit fakultete ili ceste i staze? :roll:

Na posljednjem Kolegiju gradonačelnika Osijeka potvrđen je izbor izvođača radova na izgradnji nove prometnice koja će prolaziti prostorom campusa osječkog Sveučilišta (bivša vojarna Drava), a čija bi gradnja trebala započeti ove jeseni. Između ponude četiri tvrtke, pristigle na nedavni javni natječaj, kao najpovoljnija je izabrana ona osječkog poduzeća Gradnja d.o.o., koja je "teška" 4,15 milijuna kuna.
na kraju nitko nije uhicen?
ko zna sta se tu mulja.. Pa Tadić kolko ja znam uopce nije blizak hdssb-u nego bas naprotiv??!!
Eo sad najavili na htv neki razgovor kako je Tadic zapravo primao novce od nekog kamiondžije i onda taj novac morao davati u HAC da koteks dobije izgradnju autocesta
dino_bno

Sam ih vatajte, ima ih jos u Osijeku sto trebaju iza resetaka!

Ima ih još u cijeloj Hrvatskoj ...nažalost.
treba dobit zatvor za samo prilaženje sucu..pa šta si su neki umislili?? krasna ekipa.tadić..niko i ništa do juče..bojovnik crvenog križa iz đakova i Glavina priležnica..
centurion

na kraju nitko nije uhicen?
ko zna sta se tu mulja.. Pa Tadić kolko ja znam uopce nije blizak hdssb-u nego bas naprotiv??!!
Eo sad najavili na htv neki razgovor kako je Tadic zapravo primao novce od nekog kamiondžije i onda taj novac morao davati u HAC da koteks dobije izgradnju autocesta

Ne eto vidiš trebaš prestati slušati što ti govore na stranačkim sastancima (jer tamou svibnju prošle godine su meni rekli da nemaju pojma gdje je Glavaš :D) i početi malo mučkati vlastitom glavom.

Tadić je dobar sa onima koji su na vlasti, njemu svejedno tko su oni. Trenutno je HDSSB. A sad ovo o HAC-u pa vjerojatno ima i tu nešto ali prebacivati sada odgovornost na neke tamo u HDZ-u samo kako bi se oprao obraz HDSSB-a je - jadno. Jer činjenica je da nije bio priveden zbog toga nego zbog pokušaja podmićivanja suca u slučaju Glavaš. A sad jel i to istina, naravno, pokazati će istraga i eventualni sudski proces.

Ali čim hdssb-ovi potrčci ovako ekspresno prebacuju lopticu meni se čini da će ipak nešto u toj istrazi biti pronađeno :D - i ne samo njega nego sve koji su imali prste i u ovom i u drugim slučajevima treba ekspresno iprocesuirati.

No evo ako baš želiš čista naglabanja tu po internetu pisati (kao ovo o Hac-u), prokomentiraj glasine da su"suradnici" Glavaševi našli nekog lika da iscenira napada na njega u zatvoru kako bi ga prebacili u Mostarski... Mislim i to je nepotvrđeno naravno ali eto kad već pišeš o drrugima što ne bi prokomentirao malo i ovo :D
Brzo se Tadić nagodio s policijom.Doduše, ako je i davao novac za "oslobođenje", on ga je samo prao, sada neka se tresu oni koji su novac od građana tako velikodušno davali za "više slavonske interese " u Drinovce.
@astec evo kako ti kazes naklapanja i malo opsirnije na htv :

http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=89024&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=4567cb5288
Ma eto ga super, ali tamo ti opet piše: Tadiće je jučer saslušan U SKLOPU ISTRAGE O FINANCIRANJU MREŽE BRANIMIRA GLAVAŠA :D - dakle nije zbog ovoga sasluašn ali naravno da treba i zbog toga biti. No eto ja Vas, potrčke hdssb-a opet molim da prokomentirate navode o insceniranom napadu na Glavaša u zatvoru.
Tadicev Koteks i njegova supruga koju je Bubalo gurao tamo gdje je ocito po zaslugama i kvaliteti dosla, je samo jedna osjecka prica - jedna, ali jadna. No, kamo srece da je jedina. Puno je tu jos onih koji bi trebali zavrsiti u zatvoru zbog pljacke u pretvorbi i privatizaciji. A sve Glavasevi "drugovi" poput Bedea i njegovog sincica. Ima njih jos, ali cemu nasa saznanja o njihovom lopovluku, kada policija i pravosudje pusu s njima u istu tikvu. Osobno mislim da ce i u ovom slucaju biti 'pojeo vuk magarca' i nikom nista. A tadici, bedei i njihovi ce i dalje bezbrizno setati gradom, u svojoj velicini, slaveci svoj doprinos u stvaranju drzave, svoje ogromno domoljublje.

Ne mogu ne primijetiti, da se u lijepoj našoj sve odvija po onoj narodnoj poslovici koja kaže da riba smrdi od glave a čisti se od repa. Zamislimo samo situaciju, da postoji nazovimo „zapovjedna odgovornost“ (iako izraz možda nije najprimjereniji) za svjesno ostavljanje „rupa“ u zakonu, kojima je omogućena nakaradna pretvorba i privatizacija i xy ostalih legaliziranih lopovluka. Hrvatska bi postala jedan veliki „pržun“.

simo031

Ne mogu ne primijetiti, da se u lijepoj našoj sve odvija po onoj narodnoj poslovici koja kaže da riba smrdi od glave a čisti se od repa. Zamislimo samo situaciju, da postoji nazovimo „zapovjedna odgovornost“ (iako izraz možda nije najprimjereniji) za svjesno ostavljanje „rupa“ u zakonu, kojima je omogućena nakaradna pretvorba i privatizacija i xy ostalih legaliziranih lopovluka. Hrvatska bi postala jedan veliki „pržun“.

da smo pravna drzava najvise bi zaradjivale gradjevinse firme, gradeci zatvore po RH. A mi bi u Slavoniji mogli imati zatvorski turizam. Predlazem da Osijek Koteks gradi zatvore po Slavoniji.
Ma sve je to * mafijaška. Jučer u HDZ-u, danas u HDSSB-u. Sad sam tek povezao priču od frenda, pa pola HVIDR-e je u preprodaji automobila.
Kupuju na javnoj dražbi zaplijenjenja vozila za namještenu najnižu cijenu. Tko digne ruku na licitaciji, a nije iz klana - dobije po pičci. Cijena se namješta preko Branimirove stranke a koji su uhljebljeni u osječkoj carinarnici.
Ma to sve u HDSSB-u * mafijaška.
zanimljivo kako su u tom hdssbju sve neki mafijasi i tuku ako ih se krivo pogleda a svi o njima sve znaju i pune su ih novine i forumi? pa kak se ne bojite kad su oni takvi mafijasi??
Druga zanimljivost je da u novinama i po forumima nikad nema zapravo pravih osjeckih(ili iz blizine osiejka) mafijasa..il se svi pravimo blesavi il se zarpavo o pravim mafijasima ne smije pisati ??
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=8&ID_VIJESTI=121760

Da baš ih nema :)

Sad ćeš reći da on nema veze s HDSSB-om?
http://www.vjesnik.hr/pdf/2009%5C01%5C21%5C42A42.PDF
http://www.24sata.hr/news/osijek-specijalci-su-priveli-devetero-ljudi-iz-podzemlja/98356/
pravimo se blesavi ipak :S
Hoćeš još članaka o ekipi Branimirovih batinaša, a koji su članovi HVIDR-e?
govorim o istrazivackom novinarstvu Drage HEdla i o pisanjima SVEZNADARA NA OVOM FORUMU a ne o clancima ko je uhicen i priveden pa pusten.
a ovi koje si spomenio mozda 1 ima veze sa hdssb..to znaju svi koji zive u os
Dadadada...i onda si se pojavio ti i sa 2 posta svi su progledali i skužili da je HDSSB pokret časnih i poštenih ljudi :)
crveni

Dadadada...i onda si se pojavio ti i sa 2 posta svi su progledali i skužili da je HDSSB pokret časnih i poštenih ljudi :)

nisam ja bitan. bitno je SELEKTIVNO "istrazivacko" novinarstvo i pisanje o batinasima a da su bas oni takvi kako se pise o njima bojim se da se nebi pisalo ;)
kuzis al pravis se blesav ;)
Odi si kupi kartu za iduću licitaciju, pa probaj dići ruku kada se koji BMW licitira :)
neam love za bmw ;)
al ocito ne znas citati pa ne kuzis da potvrđuješ ono sto ja pisem..o tim mocnim glavasevim mafijasima se pise svuda kako batinaju i sta i kako kradu i rade .
DA SU TAKVI onda se nebi pisalo o tome, to ti ja pokusavam reci..
Gadni su oni o kojima niko ne pise. pa cak ni ti ovdje ;)
scero

neam love za bmw ;)
al ocito ne znas citati pa ne kuzis da potvrđuješ ono sto ja pisem..o tim mocnim glavasevim mafijasima se pise svuda kako batinaju i sta i kako kradu i rade .
DA SU TAKVI onda se nebi pisalo o tome, to ti ja pokusavam reci..
Gadni su oni o kojima niko ne pise. pa cak ni ti ovdje ;)

gadni su oni svi. i oni o kojim se pise i ono o kojima se ne pise. pogledaj samo onu Bubalovu njusku. I nemojmo se zavaravati, HDSSB je stranka nastala kao HDZov iscjedak, pod laznom brigom za Slavoniju. Kao i sto nam HDZ 20 godina prodaje domoljublje. Lazno, dakako.

Tagovi