Ortopedi u Osijeku
Društvo, politika
u Vukovar kod dr. Aleksijevića
čudnim kriterijima ljudi dolaze na glas u našem kraju
jednako su dobri ortopedi u KB Osijek kao i dotični gospodin...nekad pogode-nekad pogriješe...
ja sam dotičnim gospodinom oduševljena i zahvalna do kraja života, za sada...
pa eto govorim iz prve ruke o nesposbnim doktorima iz KBO i spasiteljima iz Vukovarske bolnice, u kojoj sam i ležala...
tak' da tko hoće podrobnije informacije neka mi se javi na PM
a do tada o dr. Aleksijeviću sve najbolje
btw ako se nekome da putovati za ZG ili Lovran neka mis e također javi
a sama medicina je općenito nagađanje
rekoh, neću više ništa pisati po forumu da ne bi bilo promocija
ako te zanima o bilo kome
šalata-lovran-vukovar
javi se na PM
Re: Ortopedi u Osijeku
Poga
meduzza, jesi "potrošila" sve druge opcije - mislim, jel stvarno moraš na operaciju?
Da, jesam, jer me noge užasno bole. Preko ljeta je još i lako jer nosim otvorenu obuću, ali zima....
Prije toga sam bila kod dr. Bojanica na Šalati i ne mogu pohvaliti njegov rad
Osim toga janica je bila kod njega ligamente spajat , dinamovi igraci idu kod njega...
U karlovcu ima odlicna klinika navodno imaju uredaj koji snima koljena kad si u cucnju znaci najveca opterecenja... Ante Rukavina je bio tamo...
Ja uzimam trenutno ove preparate za koljena... Prije nego sto sam poceo piti svaki dan sam osjetio bol u zadnjem dijelu koljena , nakon druge case se vec znatno smanjilo , a sada me nist ne boli , bar dok pijem ne boli ne znam kako ce biti kad prestanem xd...
lidija777kakve to preparate?
e sad glupo je da reklamiram ili nesto... Kazu da ljutska psiha velikim dijelom utjece na to mozda sam se ja umislio da mi pomaze...
Kad vec pitas trenutno uzimam elasti joints i bolestan je... Malo je skup u trgovinama al je nabavna cijena uredu...
doza od 1500mg na dan
ja kupujem nutriphar 30 tableta je oko 75kn, pije se jedna na dan, a 1 sadržava upravo potrebnu dozu
lidija777
kakve to preparate?
moj ti je djeda imao probleme s kukovima nije mogo uz stepenice pa sam mu dao svoju kutiju nakon 9 case je trcao uz stepenice...
imam ja jos jednu kutiju pa ti mogu prodat ako bas zelis...
sokrat...prije 3 godine sam imao problema sa koljenom....išao sam kod dr.Žulja 5 mjeseci....i samo neka slikanja, vježbe...ugl ništami nije pomagalo..zatražio sam promjenu doktora i dobio dr.Špigela....čovjek je na mojim prvim slikama vidio o čemu se radi....posla na scintigrafiju i na operaciju..operaciju mi detaljno objasnio.....dok sam ležao u bolnici nije prošao dan, a da mi nije došao....osim ako je bio slobodan...dok drugi pacijenti u sobi svoje doktore nisu ni vidjeli od operacije... ( zelić i žulj ).... tak da....neki hvale jedne, neki druge....
Gdje radi taj doktor?
Ja sam baš u potrazi za ortopedom u Osijeku i nadala sam se da ću naći neku privatnu praksu, ali baš ništa na netu nisam našla. Upravo zbog tog bolesno dugog čekanja, a i KBO gives me the creeps.. Srećom ne moram često kod doktora i obično sve rješavam privatno - čisto je, kulturno, odmah si na redu i što je najvažnije - tretiraju te KAO ČOVJEKA.
Moira
sokrat...prije 3 godine sam imao problema sa koljenom....išao sam kod dr.Žulja 5 mjeseci....i samo neka slikanja, vježbe...ugl ništami nije pomagalo..zatražio sam promjenu doktora i dobio dr.Špigela....čovjek je na mojim prvim slikama vidio o čemu se radi....posla na scintigrafiju i na operaciju..operaciju mi detaljno objasnio.....dok sam ležao u bolnici nije prošao dan, a da mi nije došao....osim ako je bio slobodan...dok drugi pacijenti u sobi svoje doktore nisu ni vidjeli od operacije... ( zelić i žulj ).... tak da....neki hvale jedne, neki druge....
Gdje radi taj doktor?
Ja sam baš u potrazi za ortopedom u Osijeku i nadala sam se da ću naći neku privatnu praksu, ali baš ništa na netu nisam našla. Upravo zbog tog bolesno dugog čekanja, a i KBO gives me the creeps.. Srećom ne moram često kod doktora i obično sve rješavam privatno - čisto je, kulturno, odmah si na redu i što je najvažnije - tretiraju te KAO ČOVJEKA.
Radi u KBCO kao specijalizant (ako u međuvremenu nije već specijalizirao).
http://www.kbo.hr/ortopedija/default.htm
Ako zelis pravog doktora idi u vukovar kod aleksijevica...
Ne ocekujem sigurno da mi kaze nije ti nista radi sve kako si do sada , pa da s 50 moram ugradit umjetnu nogu...
Spore
Ne ocekujem sigurno da mi kaze nije ti nista radi sve kako si do sada , pa da s 50 moram ugradit umjetnu nogu...
Kakva je situacija u zdravstvu, predlažem ti da posadiš neki hrast ili jasen u dvorište, i dok ti bude trebalo imat ćeš makar svoj materijal.
Samo moram pozurit sa sadnjom kad udjemo u eu i dodje gmo sjeme 6 hrastova cu posadit do 50-te
Pa mislim stvaaaarno, ako te boli jasno je da nećeš trčat, ne mora ti se to govorit
Spore
... kakvo je zdrastvo nece imat nogu moje velicine pa ce ugradit pol metra kracu i jos ce mi reci da je to da mi isprave kuk i dodatno naplatit kao tretman ljecenja , al nema veze dat ce mi nalog da smijem kracom stajat na nogostupu a duzom na cesti.
Kakvo je zdravstvo, bit ćeš sretan ako ti ne sjebu zdravu nogu zbog proporcionalnosti sa drvenom.
ljuid ne znaju cijeniti nesto sto imaju dok to isto ne izgube...
ja samo cekam dan kada ce doci vrijeme lijecenja koliko platis, pa ce pola ljudi biti bez zdravstvene skrbi ili samo one osnovne, primarne :/
i ja dođem polje kako je rekao Zelić i moj sin se konačno dobije termin 03.02.2020. pazite sada koji datum aj nis ja sina otpremim u bollnicu i on prenocuje i sutra je prvi na redu za op. zahvat desnog koljena međutim se ubacuje neki lik iz njegove sobe koji je došao 04.02.2020. ujutro i ide na operaciju . ja sinu pošaljem poruku jeo si otišao na op. kaže nije , dolazi i moj sin konačno da ga voze na operaciju ali gospoda dok. pitaju dali si pušio ili jeo moj sin poludio sam jednu cigaru .
da bi doktori odmah rekli ništa od operacije. pod svima molio bih pomoć ak tko može da mi pomogne bog.
I mi dolazimo kako je rekao Zelić moj Sin konačno dobiva termin 03.02.2020. Pazite sada koji datum već sam ga naveo gore u tekstu ozljeda je bila u 10.10. 2019. aj sta da radim valjda doktori znaju mlađi je ima prioritet . Ja sa sinom dlazim u bolnicu on prenoćuje i sutra je prvi na redu za op. zahvat desnog koljena tako mi kaže gl. Sestra konačno već međutim ubacuje se neki lik iz njegove sobe koji je došao to jutro 04.02.2020. ujutro i ide na operaciju naravno isto je u pitanju desno koljeno aj sta da se radi uvjek ima takovih ja se čujem sa sinom preko telefona poslije jel si otišao na operaciju ne još nisam čekam dolazi i moj sin konačno da ga voze na operaciju to je bilo već 12 sati . Pita ga Anesteziolog dali si sta jeo ili pušio ,popušio sam jednu cigaru prije dva sata jeo nisam ništa.
Da bi doktori odmah rekli ništa od operacije . Eto šta da vam kažem jadni smo mi koji smo bolesni ili nedaj boze trebamo operativni zahvat imati .SRAMOTA