Dani Piva 2010?

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Dani Piva 2010?

Kako i sam naslov kaže .. znate li hoće li ove godine biti održani dani piva u Osijeku ili pivovara i ove godine neće imat para ?!

Edit:
Najava: Dani prvog hrvatskog piva 2010.
s obzirom da je ove godine osjecka pivovara bila sponzor gotovo na svakom zbivanju...ne vidim razloga da se ne naprave dani piva
Vidio sam na reklami kod dravskog mosta da će biti nešto.5 dana tamburica ako sam ja to sve dobro skužio.
Ma i lani su samo bile tamburice...a mene zanima hoće li biti rock koncerata kao i svake godine ?!
dani piva će se održavati na istom mjestu kao i prošle godine, 22-26.10, samo tamburaši :)
MissTake

dani piva će se održavati na istom mjestu kao i prošle godine, 22-26.10, samo tamburaši :)

Sjajno , -.- .
Bit ce, vise informacija vrlo skoro [ponedjeljak] na portalu Osijek031.com...
Ma ja nemogu vjerovat da oni više ne rade s 2 šatora.
nake_rado

Ma ja nemogu vjerovat da oni više ne rade s 2 šatora.

zašto ne vjeruješ? to je čisti odraz potražnje u osijeku, ljudi gledaju na čemu će više zaraditi, prošle godine sam pizdio što je to bilo, al sad mi je baš drago, dajte čobanima što žele.
Zadnji put na danima piva sam bila davne 2007.
six_pack

Redakcija 031

Najava
Dani prvog hrvatskog piva 2010.

Taj Osijek propada... Dani piva i Ufo su bili gl. događaji , a sad ....

ne propada, neg postaje jos bolji. onaj kojem se ne sviđa zna di je izlaz iz grada
Šit.
dino_bno

six_pack

Redakcija 031

Najava
Dani prvog hrvatskog piva 2010.

Taj Osijek propada... Dani piva i Ufo su bili gl. događaji , a sad ....

ne propada, neg postaje jos bolji. onaj kojem se ne sviđa zna di je izlaz iz grada

Onom ko se ne sviđa - neće doć i to je to.
Ne kritiziram tambure neg mi je žao što Osijek nema poštenu rock scenu.

Re: Dani Piva 2010?

nije baš lagano naći rock grupu koja bi tu svirala za onoliko para koliko mi možemo dati,
nakon jedno milijun nastupa, LET 3 je postao dosadan :lol:
osim toga dani su piva, nisu dani rocka i zato uživajte u prvom hrvatskom pivu :wink:
Friedrich

nije baš lagano naći rock grupu koja bi tu svirala za onoliko para koliko mi možemo dati,
nakon jedno milijun nastupa, LET 3 je postao dosadan :lol:
osim toga dani su piva, nisu dani rocka i zato uživajte u prvom hrvatskom pivu :wink:

A zašto stalno spominjete let3?
Kao da su oni jedan jedini bend...
Ma dobro , kako je - tako je.

što se mene tiče, može cijelu godinu biti jedan te isti tamburaški sastav, meni super :D
ali mogla se napraviti barem jedna večer sa osječkim rock bendovima..čisto zbog ljudi kojima je to draže.
Eh, da... Bio je Let3 i te davne 2007 :D
meni je to sve bzvz, dani piva i onda tamburice me skroz ubiju u pojam i nemrem uživat fino u pivu kak se spada već se baš moram skroz oblokat da podnesem muziku...joooj...

maniche

ali mogla se napraviti barem jedna večer sa osječkim rock bendovima..čisto zbog ljudi kojima je to draže.

...viš' kak si ti dobar i brižan... (y)

Tagovi