Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
nemojte cjepidlačiti, već ima ovo-ono... ako je čovjek izumio - izumio je! |
|
|
|
|
 |
bolle Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
ja sam jucer vidio lika nosi telefon i prica BEZ ŽICA!!!!!
dajte to je postojalo na benzama u JUGOSLAVIJI ono 1,2,5 ili 10 milijuna dinara a pod 10 stoji zvjezdica, *ukoliko ima dovoljno goriva!!! |
|
|
|
|
 |
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
a ovog se decka sjecam. prije 4-5 godina je bio na natjecanju mladih tehnicara s modelom za preracun u eure. od tada je znaci nastavio radit .. svaka cast |
|
_________________ Potpis |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
vjerujem da je decko stvarno nešto izumio...samo se kroz ovaj tekst koji je možda krivo interpretiran...cini da je decko izumio nešto što je vec odavno primjenjeno u svijetu
dakle...decku svaka cast...i još jednom...daj taj izum pivovari da konacno pošteno toci pivo  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
baš tako, nijednom me dosad nisu tražili tih 5-6 lipa... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Mr. Seal
Ukupno postova: 107 Lokacija: DGO Spol:  Muško
|
Zato uvijek plaćam gotovinom, i točim (primjerice) 300.17 kn, 250.21 kn itd.... 5 puta tenkiram uštedim kunu xD |
|
|
|
|
 |
Zocker Ukupno postova: 2 Spol:  Muško
|
Tocenje na određeni iznos postoji na ARAL-ovim benzama u Njemačkoj odavno. Dakle pritisneš dugme na 20 eura i stroj sam natoći za taj iznos. Ovdje je jedino izum što njegov "stroj" broji u kunama i lipama no ništa drugo tako da nebi imao nešto za patentirati. Osim ako nema nekakve dodatne featurse  |
|
|
|
|
 |
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol:  Nebitno
|
bravo mali - otkrio ameriku, toplu vodu i narezani kruh - i to sve u jednom. On se nije niti rodio kad se to počelo koristiti u svijetu. Al dobro... |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze  |
|
|
 |
kolacic
Ukupno postova: 171 Spol:  Žensko
|
bravo mali - otkrio ameriku, toplu vodu i narezani kruh - i to sve u jednom. On se nije niti rodio kad se to počelo koristiti u svijetu. Al dobro...
|
jaaooo... bitno da ti sa svojih 16god nešto znaš...
de dobro je MALI... |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
|
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Zato uvijek plaćam gotovinom, i točim (primjerice) 300.17 kn, 250.21 kn itd.... 5 puta tenkiram uštedim kunu xD
|
uuu, dakle za cca 1000 kn ... ti profitiras 1. kn ? WOW ... tako se bogati  |
|
|
|
|
 |
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol:  Nebitno
|
Zato uvijek plaćam gotovinom, i točim (primjerice) 300.17 kn, 250.21 kn itd.... 5 puta tenkiram uštedim kunu xD
|
uuu, dakle za cca 1000 kn ... ti profitiras 1. kn ? WOW ... tako se bogati
|
sitnim koracima prema naprijed!! |
|
|
|
|
 |
Mr. Seal
Ukupno postova: 107 Lokacija: DGO Spol:  Muško
|
Koja potreba za komentiranjem...
I ne, ne profitiram prvu kunu, nego uštedim jednu kunu.
A i kao što oftopik kaže, štedi se sitnim koracima  |
|
|
|
|
 |
Luzer13 Ukupno postova: 324 Spol:  Muško
|
odavno viđeno , ne znam kak malac to nije skužio ? ili mi ne kužimo "izum"  |
|
_________________ just run  |
|