E ovako pregledao sam što prije to neke sada klipove o iluminatima i smatram da koko neki Boga zovu Bog, neki Alah i da ne nabrajam tako da masoni, iluminati, zidari itd su jedni te isti. Do toga zaključka nije teško doći jer i jedni i drugi koriste piramide sa okom, zmije, 12(kao simbol 12 naroda, 12 mjeseci u godini, 12.....) . Isto tako shvaćam da su oni zapravo psi gladni vlasti i žedni novaca. Kao na već lijepo prikazanom klipu ima ih svagdje i svugdje, samo nije mi jasno čemu ih toliko reklamirati kada oni nisu tajna organizacija već su javna tajna koja se ukorijenila u našemu društvu. I nije mi jasno zašto im posvećujete toliku pozornost što tebe osobno root na to navodi zašto su ti oni toliko vau?
_________________ Pozdrav svima na planeti Zemlja, a i onima malo dalje...............
root je napisao/la: ›
pogledajte svih 25 nastavaka jer jedino tako će vam biti sve jasno .
Jel' barem glumi Di Caprio ili Kate Winslet? Mislim, ako ću gledati 3 sata nečega...
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
E,idem bash iduci tjedan na neko rozenkrojcersko predavanje o "buducnosti svijeta" , pa postam dojmove.
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan