dakle opet je aktualizirana prica oko osjekog doma...u kontekstu prostitucije...
s obzirom da je ona prva prica uspješno zataškana...odnosno...puj pik ne važi...
da li ce i ova prca opet tako završiti...
Povijesni medij
Povijesni medij
Osječki Dom za odgoj djece....ponovno
Društvo, politika
buahahhaha, netko im se dobro zamjerio u cigli, valjd im nisu dali tamo da cugaju ili prodali cigarete
Ovo je sve, samo ne smiješno.
vjeruj mi, pomalo i je... jer znam sta su ta "djeca" sklona sve uciniti... zivim predugo u blizini tog doma pa znam o cemu pricam
Pa ne kažem to, već da nije smiješno što se takve stvari dešavaju, da će se klinke prodat za 300kn i manje. Ma sve je to tragikomedija.
drago hedl...
Re: Osječki Dom za odgoj djece....ponovno
Al' ovo smrdi ...
simo031
Al' ovo smrdi ...
najžalosnije od svega toga je što ce se opet sve to pomesti pod tepih..i nikome ništa
tamna strana
simo031
Al' ovo smrdi ...
najžalosnije od svega toga je što ce se opet sve to pomesti pod tepih..i nikome ništa
Nažalost...
simo031
tamna strana
simo031
Al' ovo smrdi ...
Nažalost...
A možda i ne...
http://www.jutarnji.hr/osijek--priveden-35-ogodisnjak-povezan-s-maloljetnickom-prostitucijom/884921/
Zašto ne izađu u javnost s imenom i prezimenom tog gospodina? Zašto se gamad uvijek štiti? A?
always ready
Zašto ne izađu u javnost s imenom i prezimenom tog gospodina? Zašto se gamad uvijek štiti? A?
Nažalost, i gamad ima svoja prava ...
simo031always ready
Nažalost, i gamad ima svoja prava ...
Više bi se trebala poštovati prava žrtava, a ne prava kriminalaca i pokvarenjaka ! Ali to je kod nas ravno utopiji.
pa kad žrtvi u startu nevjeruju
always readysimo031always ready
Trebaju se poštovati osnovna ljudska prava svakog čovjeka (a ta prava uključuju i zaštitu privatnosti). Upravo zato nigdje nije objavljeno njegovo ime. U slučaju objave imena novinar bi snosio posljedice koje bi mogle značiti kraj njegove novinarske "karijere"...
A što se same teme tiče, iskreno se nadam da će se ovaj puta slučaj ipak dovesti kraju, a ne zataškati...