Bastion: Neda Ukraden - nagradna igra je završena!
U petak, 08. listopada 2010. godine, u klubu Bastion, nastupit će popularna bosanska pjevačica Neda Ukraden. Ulaznice za koncert možete nabaviti u klubu Bastion, Cafe Baru Beckers i Clubu Matrix.
Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50kn, a na dan 50kn do ponoći te 70kn poslije.
Nagradna igra
Osijek031.com poklanja 5x1 ulaznicu za koncert Neda Ukraden, a sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac ispod i kliknuti na "Like" ispod naslova ove najave:
Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Delvis Imeri
Melani Felja
Tomislav Bogdan
Marijana Lagetar
Ivana Popadić
Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju ulaznice. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!
Dobitnicima želimo odličan provod, a ostalima više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!
ak je ovo na fotki Ukradena Neda...onda sam ja Richard Gere...
nego...zar Nedi nije poznata ona uzrecica...pametnom jednom dosta...te nakon onog debakla opet nešto pokušava...
ili je to bastion...dobio nekakvu diskontnu cijenu...od izvođaca.....
Neda Ukraden nije "popularna bosanska pjevačica". To je ona bila prije 20 godina. Danas je poznata srpska pevaljka. Ona se 92. javno odrekla Sarajeva i otišla u Srbiju koju je 90-ih nemilice zagovarala. Fuksa matora!
Oslanjati se na narodni radio kao izvor zabavne glazbe je apsolutni promašaj. Narodni radio vrlo često zavrti pjesme pjevača koji se nikako ne mogu svrstati pod narodnu glazbu... Osobno smatram da je i Neda jedna od njih, a svi koji su imalo visili u stucu, gdje je Narodni uvijek uključen, znaju koliko je silovao slušatelje pjesmom Da se nađemo na pola puta...
Užas...
Da se razumijemo, nemam ništa protiv WLM, naprotiv, pohvaljujem udrugu, ali ovo sam morala prokomentirati
Ok, ne sviđa vam se Neda i sta sad morate tu srat? ne zanimate nikog s takvim komentarima. Koda nemate zivot pa sam cekate neku objavu clanka da mozete pljuvat. puj
zabavna glazba sa narodnog radija odo se objesit na žnjuru od wirelessa
dino_bno
Ok, ne sviđa vam se Neda i sta sad morate tu srat? ne zanimate nikog s takvim komentarima. Koda nemate zivot pa sam cekate neku objavu clanka da mozete pljuvat. puj
NIje da seru zato što im se ne sviđa, nego zato što prodaju muda pod bubrege.
LJudi, nemojte to tako gledati. Elektronike ce do idueg 6-tog mjeseca biti minimalno 5-6 svijetski izvodaca. Krecemo sada s Tomcraftom. Naravno da svaki tjedan jednog dovedemo ne bi bilo popunjeno, ipak smo mi mala sredina, a ni finacije nam ne dopustaju vise od jednog mjesecnog izlaska gdje se naplacuje ulaz. Zato i omogucavamo razlicite glazbene zanrove kako bi zadovoljili svaciji glazbeni ukus.
ali nemojte da vam uzor za prizemlje bude zabavna glazba sa narodnog radija... svake sub sam na terasi bastiona i već me hvata mukica kad pomislim da ju uskoro zatvarate
a što se tiče svetskih izvođača... jedva čekam... Frost?
ali nemojte da vam uzor za prizemlje bude zabavna glazba sa narodnog radija... svake sub sam na terasi bastiona i već me hvata mukica kad pomislim da ju uskoro zatvarate
Kada se zatvori terasa dolje je elektronika subotom
To je to. WLM, hvala na suradnji u temi, sve jasno i riješeno, samo vi nastavite raditi pisaut
dino_bno
znam , ali bome i mlađa populacija. inače što se tiče zatvaranja terase nisam aludirala na to da neće biti više takve glazbe, već da mi je to najbolje mjesto za izlazak u tvrđi ... kad će Tomo? otprilike, barem koji mjesec...
znam , ali bome i mlađa populacija. inače što se tiče zatvaranja terase nisam aludirala na to da neće biti više takve glazbe, već da mi je to najbolje mjesto za izlazak u tvrđi ... kad će Tomo? otprilike, barem koji mjesec...
Neka WLM ekipa, sam naprijed.
I nemojte stati samo na njoj, dovedite svaku bolju pevaljku, zaraditi ćete barem novce.
I ne, uopće se ne zajebavam.
pun forum plačipički a kad im se nešto organizira, nema ih nigdje..čitaju na fejsbuku kako je bilo.
ne radi WLM da zabavi 200 ljudi, rade da zarade.
Pa cijeli ovaj forum je nebitan u životu, trebaju se doticati samo ozbiljne teme ili? Zašto ne malo pljuvanja... I to su mišljenja. Ne mogu uvijek biti pozitivna.
zašto uvijek kod nas u grad? seli se negdje drugdje,mi smo dovoljno osramočeni cajkama. budalaštine! sramota našega grada! onog tko organizira ovakve koncerte treba dobro *!
Stvarno ne kontam čemu ovakvo negodovanje i glupi komentari! Ja ju osobno ne slušam, ali vjerujem da isto tako ima i njenih fanova, pa zašto baš za te ljude koji su spremni gledati je i platiti cijenu za to, ne bi doveli! Zašto bi se samo dovodili Dj-evi ili neki rock bendovi! Ponavljam, osobno sam def možda za ovu drugu opciju, ali poštujem svakako raznolikost glazbe i glazbenog ukusa. Svatko voli nešto i slušat će što mu odg... nekužim koji je užitak pljuvati po tuđem glazbenom ukusu!!!
Evo čitam ove komentare i čitam cijeli tekst vijesti, sve mislim propustila sam nesto...a i dalje ne znam u koliko sati je taj koncert... ???
Zna li tko?