Autor |
Poruka |
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol:  Nebitno
|
Neda Ukraden nije "popularna bosanska pjevačica". To je ona bila prije 20 godina. Danas je poznata srpska pevaljka. Ona se 92. javno odrekla Sarajeva i otišla u Srbiju koju je 90-ih nemilice zagovarala. Fuksa matora! |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze  |
|
|
 |
Mr. Seal
Ukupno postova: 107 Lokacija: DGO Spol:  Muško
|
A obećaše nam nema cajki u Bastionu. pih |
|
|
|
|
 |
We Love Music Osijek Ukupno postova: 22 Spol:  Nebitno
|
LJudi vec negodujete, prvo se raspitajte sta radimo:
CETVRTAK: studenski dani s promotivnim cijenama raznih pica.
PETAK: tematske veceri (elektro, zabavno, etno, rock i hip hop (rap).
SUBOTA: veliki flor(B1) ELEKTRO, mali flor(B2) ZABAVNA glazba (pod zabavnu smatramo sve sto se moze cuti na narodnom radiju).
Hvala na razumjevanju vas Bastin Tim |
|
|
|
|
 |
Mr. Seal
|
I, što ste vi sad rekli? O.o |
|
|
|
|
 |
|
Sta vam nije jasno mladi gospodine?  |
|
|
|
|
 |
Mr. Seal
|
Ako Neda Ukraden nije cajka, onda sve jasno. :* |
|
|
|
|
 |
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Oslanjati se na narodni radio kao izvor zabavne glazbe je apsolutni promašaj. Narodni radio vrlo često zavrti pjesme pjevača koji se nikako ne mogu svrstati pod narodnu glazbu... Osobno smatram da je i Neda jedna od njih, a svi koji su imalo visili u stucu, gdje je Narodni uvijek uključen, znaju koliko je silovao slušatelje pjesmom Da se nađemo na pola puta...
Užas...
Da se razumijemo, nemam ništa protiv WLM, naprotiv, pohvaljujem udrugu, ali ovo sam morala prokomentirati  |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Mr. Seal
|
E to ja pričam  WLM, i vi ste se prodali. Ali vam to nimalo ne zamjeram, jer u današnjem svijetu je teško opstati drukčije. |
|
|
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
Ok, ne sviđa vam se Neda i sta sad morate tu srat? ne zanimate nikog s takvim komentarima. Koda nemate zivot pa sam cekate neku objavu clanka da mozete pljuvat. puj |
|
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
NIje da seru zato što im se ne sviđa, nego zato što prodaju muda pod bubrege. |
|
|
 |
|
LJudi, nemojte to tako gledati. Elektronike ce do idueg 6-tog mjeseca biti minimalno 5-6 svijetski izvodaca. Krecemo sada s Tomcraftom. Naravno da svaki tjedan jednog dovedemo ne bi bilo popunjeno, ipak smo mi mala sredina, a ni finacije nam ne dopustaju vise od jednog mjesecnog izlaska gdje se naplacuje ulaz. Zato i omogucavamo razlicite glazbene zanrove kako bi zadovoljili svaciji glazbeni ukus.
Hvala na razumjevanju Vas Bastion tim |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
ali nemojte da vam uzor za prizemlje bude zabavna glazba sa narodnog radija... svake sub sam na terasi bastiona i već me hvata mukica kad pomislim da ju uskoro zatvarate
a što se tiče svetskih izvođača... jedva čekam... Frost?  |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
|
Kada se zatvori terasa dolje je elektronika subotom  |
|
|
|
|
 |
Mr. Seal
|
ali nemojte da vam uzor za prizemlje bude zabavna glazba sa narodnog radija... svake sub sam na terasi bastiona i već me hvata mukica kad pomislim da ju uskoro zatvarate
a što se tiče svetskih izvođača... jedva čekam... Frost?
|
To je to. WLM, hvala na suradnji u temi, sve jasno i riješeno, samo vi nastavite raditi  pisaut
Ti si mi najjači!  |
|
|
|
|
 |
 |
|