Esseker centar: Nastup Kim Verson, Bojan Jambrošić i Juraj Jurlin - OTKAZANO
[10.09.2010. 18:00]Zbog slabog interesa za kupovinu ulaznica koncert Kim Verson , Bojana Jambrošića i Juraja Jurline za datum 11. rujan 2010. godine u Esseker centru je otkazan.
U subotu, 11. rujna 2010. godine, s početkom u 19:30 sati, u Esseker centru Osijek, održat će se predstavljanje nastupa pobjednika showa Hrvatska traži zvijezdu Kim Verson i Bojana Jambrošića zajedno s Jurajom Jurlinom.
zašto, pa đuro đurlina je na onom dobrotvornom koncertu za Aleksandra odlično otpjevao ''Child in time'', iznenadio me, mislio sam da je obična hateze pi*kica...
[10.09.2010. 18:00]Zbog slabog interesa za kupovinu ulaznica koncert Kim Verson , Bojana Jambrošića i Juraja Jurline za datum 11. rujan 2010. godine u Esseker centru je otkazan.
No dobro sad, ajde otkazan je, no što s ljudima koji su kupili ulaznice? (Jedino logično objašnjenje zašto to nije navedeno je da nije prodana niti jedna ulaznica )
Jaoooo
Pa nije moguce!!! Takvi super starovi, takvi vokali, karizma, nadarenost... Individue stvorene za nastup, za zabavljanje masa, za mikrofon, a nitko ih ne zeli vidjeti uzivo!!!
Zabezeknut sam!!!
zašto, pa đuro đurlina je na onom dobrotvornom koncertu za Aleksandra odlično otpjevao ''Child in time'', iznenadio me, mislio sam da je obična hateze pi*kica...
ništa Zeki
opet ovaj vikend moraš ići piti na fotkati koncerte