Esseker centar: Nastup Kim Verson, Bojan Jambrošić i Juraj Jurlin - OTKAZANO

Osijek

Esseker centar: Nastup Kim Verson, Bojan Jambrošić i Juraj Jurlin - OTKAZANO

[10.09.2010. 18:00] Zbog slabog interesa za kupovinu ulaznica koncert Kim Verson , Bojana Jambrošića i Juraja Jurline za datum 11. rujan 2010. godine u Esseker centru je otkazan.

U subotu, 11. rujna 2010. godine, s početkom u 19:30 sati, u Esseker centru Osijek, održat će se predstavljanje nastupa pobjednika showa Hrvatska traži zvijezdu Kim Verson i Bojana Jambrošića zajedno s Jurajom Jurlinom.
Tamo će garant pretežito bit ženska populacija 11-16 godina.

A da dovedete nekog za nas odrasle ? :D
Jessicu Albu recimo....
always ready

da malo bolje pratiš forum vidio bi da ima svakakvih najava
MissTake

always ready

da malo bolje pratiš forum vidio bi da ima svakakvih najava

VIDJELA sam ja najave, to napisah radi toga što će samo klinci ići slušati ove zvijezde HTZ-a
zašto, pa đuro đurlina je na onom dobrotvornom koncertu za Aleksandra odlično otpjevao ''Child in time'', iznenadio me, mislio sam da je obična hateze pi*kica...
[10.09.2010. 18:00] Zbog slabog interesa za kupovinu ulaznica koncert Kim Verson , Bojana Jambrošića i Juraja Jurline za datum 11. rujan 2010. godine u Esseker centru je otkazan.
Šokiran sam.
LOL
No dobro sad, ajde otkazan je, no što s ljudima koji su kupili ulaznice? (Jedino logično objašnjenje zašto to nije navedeno je da nije prodana niti jedna ulaznica :D)
Neeee. Ooo sudbo kleta. Neka mi sad neko da razlog da živim.
Koje IZNENAĐENJE.
di mogu dobiti povrat novca?
Jaoooo
Pa nije moguce!!! Takvi super starovi, takvi vokali, karizma, nadarenost... Individue stvorene za nastup, za zabavljanje masa, za mikrofon, a nitko ih ne zeli vidjeti uzivo!!!
Zabezeknut sam!!!
iduci tjedan cu organizirati...roštilj kod mene u dvorištu...pa eto...ako žele mogu doci kod mene pjevati....
tamna strana

iduci tjedan cu organizirati...roštilj kod mene u dvorištu...pa eto...ako žele mogu doci kod mene pjevati....

oće bit i maatej? plesanje? grafiti? džeem?
Mladjo

tamna strana

ma bit ce i erotike...evo upravo glancam štangu :)
exHOP3on

zašto, pa đuro đurlina je na onom dobrotvornom koncertu za Aleksandra odlično otpjevao ''Child in time'', iznenadio me, mislio sam da je obična hateze pi*kica...

je, slažem se, dobro, ali ne kao Livio ;)
Svi su oni dobri pjevači, ali pjesme što su im skladali nevaljaju. Jer imaju ciljanu publiku.
tamna strana

Mladjo

tamna strana

ma bit ce i erotike...evo upravo glancam štangu :)

jel' gušćjom masti LOL ....

btw tko im je bio tribute band?
zeros

ništa Zeki
opet ovaj vikend moraš ići piti na fotkati koncerte :(

Tagovi