Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Šetač sada 'šeta' na 32 pješačka semafora, uskoro i kao oznaka na pločnicima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
exHOP3on

Ukupno postova: 4356
Spol: Muško Muško
Post Postano: 02.09.2010. 15:07 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ne kažem da je loša ideja, dapače i sam sam pokušao smisliti neku koja bi Osijek promovirala kao ''Grad šetnje'', nadam se da će ovim projektima i uspjeti, ali na semaforu bi se stvarno netko mogao zbuniti i pitat kakve veze Osijek ima s Krapinom...
@kurbla, mene bi vukli po podu...

Ukupno postova: 1794
Post Postano: 02.09.2010. 15:20 
Naslov:  

kroz protekle godine angažmana na različitim zadacima u regionalnoj nam tiskovini, autor je pošteno zaradio da ga se malo i pogura tamo gdje se obične smrtnike ne može... no svejedno, svako dobro želim projektu kao takvom!

Ukupno postova: 66
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.09.2010. 15:29 
Naslov:  

"S druge strane mi je totalno bezveze što se početak realizacije obilježavao kao da je u pitanju posebno značajan projekt gradske uprave (još su samo trebali organizirati "slet" u Gradskom vrtu)..."

Ivore, slazem se da su gradski celnici tamo u lipnju pretjerali s obiljezavanjem otvaranja ovoga projekta, odnosno otvaranja prvoga semafora u Ulici Hrvatske Republike... Dakle, pozivam autora da, ako je ikako moguce, ne dopusti da mu ispolitiziraju projekt... S druge strane, bilo mi je zgodno vidjeti studente u crvenim i zelenim majicama, pjevanje i - nas lijepi grad Osijek kako KONACNO nije u udarnim vijestima nacionalnih televizija po politickom "cirkusu" ili komarcima, vec po ovako simpaticnoj i pozitivnoj ideji... Zato, neka samo nastave, ispao na koncu od toga neki brend ili ne... I posebno mi je bilo drago u Osijeku vidjeti Stjepana Gracana, autora skulpture Augusta Cesarca, odnosno Setaca...
"Osijek - grad setnje" je definitivno dobra ideja, posebice jer ga zbilja vise-manje mozemo prehodati. Ili prevozati biciklom... Sto se tice izgleda Setaca na semaforu, tesko je mogao ispasti drukcije nego "grbav", kada je, koliko kuzim, primijenjena silueta originalnog spomenika... No, nije lose, mene podsjeca na siluete Kafke iz Praga, a majicu sa Setacem bih definitivno kupio. Jel netko zna gdje i kako ce se prodavati? Ili dijeliti?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
kurbla

Ukupno postova: 230
Post Postano: 02.09.2010. 15:38 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la :

@kurbla, strijeljanje? Mislim, jest da je skoncao strijeljanjem, ali zar ovaj spomenik simbolizira odlazak na strijeljanje? S knjigom u ruci?

Da. Takva je priča bila u vrijeme postavljanja spomenika. Vode ga a on za sobom baca ceduljice 'August Cesarec, književnik', kao, da ga nađu po tome. Pločica u podnožju spomenika je reprodukcija tih ceduljica. Davno sam to čitao u nekoj staroj monografiji.

fear of the dark

Ukupno postova: 1099
Post Postano: 02.09.2010. 17:14 
Naslov:  

Meni je nekako fora, samo treba vremena da se ljudi naviknu.Kako smo se navikli na stare tako ćemo i na Šetača..samo treba vremena. Nije loša tu i tamo koja promjena.

simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 02.09.2010. 17:17 
Naslov:  Re: Šetač sada 'šeta' na 32 pješačka semafora, uskoro i kao oznaka na pločnicima

Nemam ništa protiv pokušaja "brendiranja" šetača, ali niti išta za.
Jednostavno sam ravnodušan.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
inspektormaska
Ukupno postova: 343
Post Postano: 02.09.2010. 17:56 
Naslov:  

boli me uvo za to jel lik na semaforu stoji ili je u pokretu.... zaista mi je to u današnje vrijeme triviajlna stvar
što se ideje tiče zaista je ok, sve ostalo je nepotrebno i nevažno

Dylan

Ukupno postova: 818
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 28.01.2011. 16:18 
Naslov:  

Projekt otvaranja Facebook profila još nije zaživio Sad

Skoči u forum: