Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Forum
Monstrum
i sad pošto sam pobornik satova, stvarno ih volim i kontam se u njih, ode lijepo vidjet šta ima lijepoga na ove dvije stranice i dođoh samo do jednog zaključka PLAGIJATI I DRLOG
realno postoje plagijati koji su maltene ko originali al ovo je brate strava. što je najgore zapeo mi jedan za oko i stvarno mi je užasno lijep.
kod kuće imam seiko 5 (japanska automatska drlja koja radi već 100 godina i dođe cca 400kn), neki casio twin sensor la la za roštiljanja, kupanja, more i take budalaštine i quartznu certinu švicarskog porijekla, poklon od roditelja za diplomu, moja beba.
i sad mi ovaj sat zapeo za oko
![]()
odvratno mi se sviđa. e sad on tu dođe cca 350kn (jebeni malo žešći izlazak u grad s ćevapima na kraju), na ebayu (gdje je vjerovatno original) dođe 150GBP (1400kn skočila funta majku joj jebem) , a originalna cijena (po armanijevom katalogu) je 345$ (cca 2000kn). realno gledano armani ima fossilov mehanizam, američki li la mehanizam, u svakom slučaju ne loše, ime košta puno. kolko se isplati kupovat satove preko ovakvih stranica ? mmmmm I don't think so. ako se prodavač zajebe i ne stavi ti gift na kutiju i opali te carina dođe te skuplje neg da si ga kupio ovdje u trgovini. a kao što sam već negdje reko, ak ćeš kupit sat, izdvoji paricu za njega i imaj ga godinama.
Monstrum
ja sam zgromio 2 komada. jedan je baš fajront fajront a ovaj drugi isto nije daleko. daosam na popravke već duplo više neg što vrijedi, mehaničko čiščenje automatika me izašlo jebenih 200kn da bi na kraju lik loše sklopio mehanizam koji se onda okrenuonemoš vjerovat. sad si ga kontam opet jedan dan odnjet na popravak eto tako da ga imam. drag mi je.
MissTake
da ne otvaram novi topic... a odjeća? ima netko neku stranicu za predložiti?
tnx![]()
trauma_os
@hulk jel ti kupuješ i kruh preko i beja![]()