Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Otišle su kao hostese, vratile se kao misice

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
PEGY

Ukupno postova: 2664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.08.2010. 9:52 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Mediji pišu o onome što ih prodaje!
Cure pokazuju ono što ih prodaje!
Koja je sada razlika između medija i tih cura?
U medijima je kao cool raditi, a biti hostesa u Umagu je jeftino?
Licemjeri.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tamna strana

Ukupno postova: 3515
Spol: Muško Muško
Post Postano: 08.08.2010. 10:09 
Naslov:  

pa stvarno nema razlike između medija i cura...i jedno i drugo je palo na niske grane Very Happy

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
bambi os 84
Ukupno postova: 7
Post Postano: 10.08.2010. 12:10 
Naslov:  

prije 2,3 godine trebala sam ići u umag biti hostesa,čak su mi nudili dupli termin da ostanem....no nakon što sam čula priče, zabrinula sam se za svoj image fine i pristojne cure, a i nisam željela iskušavati sreću (pomislih što ako se nađem u situaciji da sam na nešto prislijena), te sam odustala od ATP-a...
poslije sam od drugih cura čula kako je stvar dotične cure hoće li se u nešto upuštati ili neće...a dođe ih svakakvih: i onih željnih "iskustava" i takvog probitka, ali i onih koje se idu zabaviti s prijateljicama-spojiti ugodno i korisno, bez matorih ili mladih ljigeža...
no, u svakom slučaju svi izbori su kao sajam stoke-jednostavno ponižavajući i nazadnih pogleda....to neke shvatimo još kao klinke, a nekima još nije jasno Wink

peggy
Ukupno postova: 71
Post Postano: 11.08.2010. 1:05 
Naslov:  

tamna strana je napisao/la :
..te djevojke su imale podjednaku mogucnost odluciti...da li ce kopati kanale....ili pokazati svoje sise i guzice te na taj nacin...zaraditi neku lovu...status misice ili koju spolnu boleštinu...no dobro..t

koje sise, guzice? šta je vama.. pola vas priča tu napamet, jer je čulo kako netko drugi priča, a njemu oopet netko drugi..

jeste vi uopće vidjeli kostime koje cure imaju? više su dobile na račun da izgledju bapski nego provokativno...

što se tiče zarade za pokazivanje sisa, stvarno ne znam tko bi za takvu lovu išta napravio.. tako da...

pola vas ima stav: hostesa = drolja i amen...
svi imamo nekakve predrasude i stereotipe kojima smo okruzeni, čak i koje sam i ja imala, ili imam kod drugih stvari, al samo sebe prikazujete neupucenima, i smješnima kad vas čita netko tko ima barem nekog pojma...

svi tu pametujemo, u tome i je problem
iz fotelje svi , a poznajemo cijeli svijet, i svakoga u dušu.. milina...

lijepo je curama staviti etiketu drolje čim je dio nekog tima (recimo tako)
a nitko neće pametno vidjeti i obici malo take događaje, pa vidjeti da 1oo cura ima etiketu zbog 3 koje su došle iz razloga što ih novinari i tako pišu, radi čega, aha.. "neke zarade"

tamna strana

Post Postano: 11.08.2010. 9:39 
Naslov:  

peggy je napisao/la :

koje sise, guzice? šta je vama.. pola vas priča tu napamet, jer je čulo kako netko drugi priča, a njemu oopet netko drugi..

a tko je tebi pricao da nije tako ??

peggy je napisao/la :
što se tiče zarade za pokazivanje sisa, stvarno ne znam tko bi za takvu lovu išta napravio.. tako da...

to sam se i ja zapitao...jer kad ideš ulicom...sve su obucene kao casne sestre...odnosno...sve mi bude žao tih žemski koje tako oskudno odjevene hodaju ulicom da mi dođe da im kupim malo dužu majicu i normalne hlace...a ne sve neke uske koje su im upale toliko u guzicu da jedva mogu skupiti noge

peggy je napisao/la :
svi tu pametujemo, u tome i je problem
iz fotelje svi , a poznajemo cijeli svijet, i svakoga u dušu.. milina...

cek malo...jel to govoriš i o sebi...aha..onda ok..

peggy je napisao/la :
lijepo je curama staviti etiketu drolje čim je dio nekog tima (recimo tako)
a nitko neće pametno vidjeti i obici malo take događaje, pa vidjeti da 1oo cura ima etiketu zbog 3 koje su došle iz razloga što ih novinari i tako pišu, radi čega, aha.. "neke zarade"

sva sreca pa sam bio na takvim događanjima....ono...skoro da mi je to posao...pa eto ne znam o cemu pricam....

peggy
Post Postano: 11.08.2010. 13:07 
Naslov:  

ako sam prozvala druge na to, očito meni nije došlo preko nekoga, nego sam se uvjerila, i doživjela

drugo, krivo shvaceno, prozivano je da su cure sposobne za, taku očito "veliku" lovu svašta napraviti, pa sam htjela uputiti da je honorar daleko od velike love..

treće, govorim u globalu, jer ne želim prozivati druge, kad i sama ovdje komentiram, iako s druge strane..
čudno mi je da si to uopće citirao kao negativno.. al ok, pametnom dosta.. barem sada, uzet ću u obzir da nisi skuzio šta mislim

i zadnje, svaka čast, ne znam gdje si onda gledao, ja govorim konkretno o atpu, a ako si bio na sličnima događanjima, kako kazes, ne govorimo o istome...

upustila sam se u ovu raspravu samo jer mi je krvio što je nekoliko cura bilo na portalu, i praktički ste se svi obrušili da su i one, a i ostatak, i sve su ovakve ili onakve...

svaka čast svima, svi su očito nešto svojim očima vidjeli, i svojim ušima čuli,
al ja sam rekla o čemu govorim, i ružno je što svatko ubacuje take zločeste komentare, kad vjerujte mi, premali je postotak cura onakve kakim ih opisujete tamo bilo... samo iz toga razloga vam želim reci da nije uredu da tako etiketirate sve...

uostalom, ja još veca budala što se raspravljam, mišljenje tuđe neću promjeniti,
ja neću pričati nikad o onome što porovjereno ne znam, ali očito nismo svi takvi, tako da moj stav neće promjeniti vaše mišljenje...

kako rekoh.. zalud pisanja

peggy
Post Postano: 11.08.2010. 13:11 
Naslov:  

kako srečeš cure za ulici, tako je i tamo.. uvijek ćeš imati cura da te sramota pogledati ju, a ne znaš odakle joj pamet tako šta obuč (ili bolje rečeno: ne obuci)

isto tako, moralno pitanje svake upitno je i među našim prijateljicama, i curama s ulice, i curama iz kvarta.. tako i tamo. Ne znam zašto je onda toliki buuuum da su sve tamo ipak - iste!

a ljutimo se na onu da su sve žene kurve..
svaka generalizacije je netočna, uključujuči i ovu

tamna strana

Post Postano: 11.08.2010. 13:22 
Naslov:  

cinjenica je da odlaskom na posao hostese prihvacaš cinjenicu da ce tvoje tijelo biti izloženo pogledima i svakojakim maštarijama...e sad normalno da ako imaš što pokazati da ceš se i prijaviti za takav posao..
jer budimo realni...ja još nisam naišao na hostesu koja je ne plijeni pažnju svojim izgledom
a i cinjenica je da se za posao hostese ne prijavljuju žemske od 120 kg grbavih nogu i guzice kao trokrilni ormar....e sad...nitno ne kaže niti može reći da takve žemske podjednako ne bi mogle kvalitetno obaviti isti taj posao što se zahtjeva od hostese...

dakle...u prvom redu se traži osoba lijepog izgleda koja je spremna još dodatno pokazati svoje atribute...dok sve ostalo je manje bitno

daleko od toga da ja ne volim vidjeti lijepu žemsku...koja je svjesna svoje ljepote...al svakako ne kroz ovaj posao...

peggy
Post Postano: 11.08.2010. 22:21 
Naslov:  

nađite negjde sliku hostese iz umaga, mozda ipak promjenite mišljenje i o atributima i o izlaganju tjela pogledima u takvim odorama Wink

evo mala pomoc:
http://dalje.com/slike/slike_3/r1/g2008/m07/y177187340697818.jpg
pa sad mozete još jednom procjeniti šta je tu toliko izloženo znatiželjnim pogledima, i kolika je to razlika od najobičnije ženske obleke ljeti Wink

evo jedna malo provokativnija, bez gornjeg djela, tj.sakoića !!!!
http://hphotos-snc3.fbcdn.net/hs317.snc3/28508_10150176805855323_339071985322_11919623_3733388_n.jpg
užas su.. sve ispalo iz majice!!! =)

Skoči u forum: