Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dva nova kružna toka na Trpimirovoj

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
rockeros

Ukupno postova: 661
Spol: Muško Muško
Post Postano: 25.07.2010. 18:25 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ja ne znam koji vama q smetaju kruzni tokovi,pogotovo na trpimirovoj??jeste nekad probali izaci iz baumaxa oko 4 popodne prema gradu???
u porecu koji je puno manji al ima jednake guzve preko ljeta,znaci 3 mjeseca ima par komada po gradu
a imaju guzve samo ljeti
a kod nas je promet cijele godine

Ukupno postova: 1173
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 25.07.2010. 18:30 
Naslov:  

Šta fali kružnim tokovima?
svako veće raskrižje treba urediti tako..praksa normalna po cijelom svijetu.

maniche

Post Postano: 25.07.2010. 18:31 
Naslov:  

rockeros je napisao/la :
ja ne znam koji vama q smetaju kruzni tokovi

ne smetaju kružni tokovi, smeta sve...bitno da se sere Wink

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 25.07.2010. 18:46 
Naslov:  

maniche je napisao/la:
rockeros je napisao/la :
ja ne znam koji vama q smetaju kruzni tokovi

ne smetaju kružni tokovi, smeta sve...bitno da se sere Wink

ma nije problem kružni tok
istina da je kružni tok na velikim raskrižjima idealno rješenje..(naravno ako po njemu voze ljudi koji ga znaju korisiti)
znaci kružni tok je ok...
no problem je što se kod nas pravi hrpa projekata koji se ne kraju ne naprave

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
hellraiser
Ukupno postova: 63
Post Postano: 25.07.2010. 18:52 
Naslov:  

kružni tok kao takav je jako dobra stvar, omogućava brži protok u prometu, al kružni tokovi u osijeku su , oprostite na izrazu, pravo sranje... mislim, pogotovo genijalna i ideja da kroz kružni tok prolazi tramvaj, mislim da smo po tome jedinstveni u svijetu danam tramvaj prolazi kroz sve kružne tokove. kad ulaziš u kružni tok to bi trebalo biti nesmetano i brzo no najedamput ispred tebe se stvori tramvaj... ak je već tako automobili bi trebali imati prednost u odnosu natramvaj. čudno je što do sada već nije bilo više teških prometnih na kružnim tokovima u osijeku. ovaj novi kružni tok na križanju divaltove i trpimirove će biti veće sranje nego onaj na reisnerovoj, pogledajte malo promet kroz njega, iz trpimirove dvije trake a iz divaltove jedna + tramvaj...

dino_bno

Ukupno postova: 1157
Post Postano: 25.07.2010. 19:00 
Naslov:  

hellraiser je napisao/la:
kružni tok kao takav je jako dobra stvar, omogućava brži protok u prometu, al kružni tokovi u osijeku su , oprostite na izrazu, pravo sranje... mislim, pogotovo genijalna i ideja da kroz kružni tok prolazi tramvaj, mislim da smo po tome jedinstveni u svijetu danam tramvaj prolazi kroz sve kružne tokove. kad ulaziš u kružni tok to bi trebalo biti nesmetano i brzo no najedamput ispred tebe se stvori tramvaj... ak je već tako automobili bi trebali imati prednost u odnosu natramvaj. čudno je što do sada već nije bilo više teških prometnih na kružnim tokovima u osijeku. ovaj novi kružni tok na križanju divaltove i trpimirove će biti veće sranje nego onaj na reisnerovoj, pogledajte malo promet kroz njega, iz trpimirove dvije trake a iz divaltove jedna + tramvaj...

e pa treba gledat mal oko sebe, nisi sam u prometu Wink

Tiger
Ukupno postova: 52
Post Postano: 25.07.2010. 19:27 
Naslov:  

Svi vi koji niste nikad vidjeli da tramvaj prolazi kroz kružni tok se očito nikad niste maknuli iz Osijeka. Odite malo do Beča pa onda recite da smo jedinstveni u svijetu po tome što nam tramvaj prolazi kroz kružni tok. Jedinstveni smo samo po tome što baš nigdje na svijetu ne živi toliko pljuvača po svemu što se radi.

hellraiser
Post Postano: 25.07.2010. 19:50 
Naslov:  

Tiger je napisao/la:
Svi vi koji niste nikad vidjeli da tramvaj prolazi kroz kružni tok se očito nikad niste maknuli iz Osijeka. Odite malo do Beča pa onda recite da smo jedinstveni u svijetu po tome što nam tramvaj prolazi kroz kružni tok. Jedinstveni smo samo po tome što baš nigdje na svijetu ne živi toliko pljuvača po svemu što se radi.

gle, tramvaj prolazi "kroz" kružni tok i u Beogradu i Pragu... al ak malo bolje pogledaš zapravo uopće ne prolazi kroz kružni tok nego ima svoj trak... jedino u osijeku ono što treba ubrzati i olakšati promet zapravo stvara probleme, neovisno o biserima koji ne poznaju pravila prometa i prometne kulture. kružni tok iliti rotor je napravljen da ne bi morao previše gledati oko sebe i razmišljati kada se uključiti u promet ili čekati u redu semafor... samo u osijeku u špici promet u kružnom toku mora regulirati prometnik... toliko o tome

hellraiser
Post Postano: 25.07.2010. 19:51 
Naslov:  

Tiger je napisao/la:
Jedinstveni smo samo po tome što baš nigdje na svijetu ne živi toliko pljuvača po svemu što se radi.

vjeruj mi ne pljujem, i ja radim na sl. stvarćicama, to mi je struka...

Imagio
Ukupno postova: 159
Post Postano: 25.07.2010. 21:05 
Naslov:  

Kružni tokovi su Ok, ove i prošle godine sam bio u UK i moram priznat da nigdje nisam vidio toliko kružnih tokova, čak i na malenim ulicama, ali promet ide i ide, a ne trebaju nikakvi semafori da usporavaju promet. Jedino je tamo malo bed kada mi taksist u kružni uleti u lijevu stranu sa 35mph, srce mi u petama bude, ( treba vremena priviknut se vožnji lijevom stranom ). Mada sam vidio i kod nas jednog sa VU registracijom kako vozi kroz kružni u suprotnom smjeru, bilo je urnebesno!

maniche

Post Postano: 25.07.2010. 21:59 
Naslov:  

hellraiser je napisao/la :
kružni tok kao takav je jako dobra stvar, omogućava brži protok u prometu, al kružni tokovi u osijeku su , oprostite na izrazu, pravo sranje...

misliš, sama ideja kružnih tokova ili kružni tokovi?

Vic.Mackey
Ukupno postova: 640
Post Postano: 25.07.2010. 22:42 
Naslov:  

svaki takav projekt se masno naplati............................tko placa te debilane

ja_ivica

Ukupno postova: 138
Post Postano: 25.07.2010. 22:44 
Naslov:  

Čujte, nikakav problem nije sto nam tramvaj/pruga prolazi kroz kruzni tok. Po meni je veliki, ogroman problem sto ta pruga nije dodatno oznacena onim zutim prugama/trakama na cesti kako bi ju lakse uocili.
Lako je onima koji se svaki dan voze po Osijeku i posebno po tim kljucnim mjestima, ali kako je onima koji mozda prvi put ili cak rijetko dolaze u Osijek, hebeno je!
Vozaci tramvaja znaju tako prgavo proci tim opasnim mjestima, kurce se jer znaju da navodno imaju prednost ne razmisljajuci o tome sto ih ili ne vide drugi vozaci u prometu ili ne ocekuju uopce tu neku tramvajsku prugu i onda skoro nahebu......... uglavnom..

It Rocks!
Ingo

Ukupno postova: 3470
Post Postano: 25.07.2010. 23:03 
Naslov:  

Tiger je napisao/la :
Jedinstveni smo samo po tome što baš nigdje na svijetu ne živi toliko pljuvača po svemu što se radi.

oprosti molim te, ali dali bi mi mogao navesti sto se to tocno radi ??

bavaria
Ukupno postova: 262
Post Postano: 25.07.2010. 23:19 
Naslov:  

svaki malo veći projekt koji se najavi, je zapravo zamišljen za prethodne vlasti ...

Skoči u forum: