Autor |
Poruka |
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ja ne znam koji vama q smetaju kruzni tokovi,pogotovo na trpimirovoj??jeste nekad probali izaci iz baumaxa oko 4 popodne prema gradu???
u porecu koji je puno manji al ima jednake guzve preko ljeta,znaci 3 mjeseca ima par komada po gradu
a imaju guzve samo ljeti
a kod nas je promet cijele godine |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
Šta fali kružnim tokovima?
svako veće raskrižje treba urediti tako..praksa normalna po cijelom svijetu. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
 |
maniche
|
ja ne znam koji vama q smetaju kruzni tokovi
|
ne smetaju kružni tokovi, smeta sve...bitno da se sere  |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
ma nije problem kružni tok
istina da je kružni tok na velikim raskrižjima idealno rješenje..(naravno ako po njemu voze ljudi koji ga znaju korisiti)
znaci kružni tok je ok...
no problem je što se kod nas pravi hrpa projekata koji se ne kraju ne naprave |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
hellraiser Ukupno postova: 63 Spol:  Nebitno
|
kružni tok kao takav je jako dobra stvar, omogućava brži protok u prometu, al kružni tokovi u osijeku su , oprostite na izrazu, pravo sranje... mislim, pogotovo genijalna i ideja da kroz kružni tok prolazi tramvaj, mislim da smo po tome jedinstveni u svijetu danam tramvaj prolazi kroz sve kružne tokove. kad ulaziš u kružni tok to bi trebalo biti nesmetano i brzo no najedamput ispred tebe se stvori tramvaj... ak je već tako automobili bi trebali imati prednost u odnosu natramvaj. čudno je što do sada već nije bilo više teških prometnih na kružnim tokovima u osijeku. ovaj novi kružni tok na križanju divaltove i trpimirove će biti veće sranje nego onaj na reisnerovoj, pogledajte malo promet kroz njega, iz trpimirove dvije trake a iz divaltove jedna + tramvaj... |
|
|
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
e pa treba gledat mal oko sebe, nisi sam u prometu  |
|
|
|
|
 |
Tiger Ukupno postova: 52 Spol:  Nebitno
|
Svi vi koji niste nikad vidjeli da tramvaj prolazi kroz kružni tok se očito nikad niste maknuli iz Osijeka. Odite malo do Beča pa onda recite da smo jedinstveni u svijetu po tome što nam tramvaj prolazi kroz kružni tok. Jedinstveni smo samo po tome što baš nigdje na svijetu ne živi toliko pljuvača po svemu što se radi. |
|
|
|
|
 |
|
gle, tramvaj prolazi "kroz" kružni tok i u Beogradu i Pragu... al ak malo bolje pogledaš zapravo uopće ne prolazi kroz kružni tok nego ima svoj trak... jedino u osijeku ono što treba ubrzati i olakšati promet zapravo stvara probleme, neovisno o biserima koji ne poznaju pravila prometa i prometne kulture. kružni tok iliti rotor je napravljen da ne bi morao previše gledati oko sebe i razmišljati kada se uključiti u promet ili čekati u redu semafor... samo u osijeku u špici promet u kružnom toku mora regulirati prometnik... toliko o tome |
|
|
|
|
 |
|
vjeruj mi ne pljujem, i ja radim na sl. stvarćicama, to mi je struka... |
|
|
|
|
 |
Imagio Ukupno postova: 159 Spol:  Nebitno
|
Kružni tokovi su Ok, ove i prošle godine sam bio u UK i moram priznat da nigdje nisam vidio toliko kružnih tokova, čak i na malenim ulicama, ali promet ide i ide, a ne trebaju nikakvi semafori da usporavaju promet. Jedino je tamo malo bed kada mi taksist u kružni uleti u lijevu stranu sa 35mph, srce mi u petama bude, ( treba vremena priviknut se vožnji lijevom stranom ). Mada sam vidio i kod nas jednog sa VU registracijom kako vozi kroz kružni u suprotnom smjeru, bilo je urnebesno! |
|
|
|
|
 |
maniche
|
kružni tok kao takav je jako dobra stvar, omogućava brži protok u prometu, al kružni tokovi u osijeku su , oprostite na izrazu, pravo sranje...
|
misliš, sama ideja kružnih tokova ili kružni tokovi? |
|
|
|
|
 |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol:  Nebitno
|
svaki takav projekt se masno naplati............................tko placa te debilane |
|
|
|
|
 |
ja_ivica
Ukupno postova: 138 Spol:  Muško
|
Čujte, nikakav problem nije sto nam tramvaj/pruga prolazi kroz kruzni tok. Po meni je veliki, ogroman problem sto ta pruga nije dodatno oznacena onim zutim prugama/trakama na cesti kako bi ju lakse uocili.
Lako je onima koji se svaki dan voze po Osijeku i posebno po tim kljucnim mjestima, ali kako je onima koji mozda prvi put ili cak rijetko dolaze u Osijek, hebeno je!
Vozaci tramvaja znaju tako prgavo proci tim opasnim mjestima, kurce se jer znaju da navodno imaju prednost ne razmisljajuci o tome sto ih ili ne vide drugi vozaci u prometu ili ne ocekuju uopce tu neku tramvajsku prugu i onda skoro nahebu......... uglavnom.. |
|
_________________ Breastfeeding
It Rocks! |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Jedinstveni smo samo po tome što baš nigdje na svijetu ne živi toliko pljuvača po svemu što se radi.
|
oprosti molim te, ali dali bi mi mogao navesti sto se to tocno radi ?? |
|
|
|
|
 |
bavaria Ukupno postova: 262 Spol:  Nebitno
|
svaki malo veći projekt koji se najavi, je zapravo zamišljen za prethodne vlasti ... |
|
|
|
|
 |
 |
|