Gitarom preko granice
Društvo, politika
Re: Gitarom preko granice
Kodrann
joj pa ne moraš to nikom ništa prijavljivat... normalna stvar je ić instrumentom van neće te niko niš pitat sigurno![]()
bude li sranja na granici, uputit ću ih na tebe
Frost
Kodrann
joj pa ne moraš to nikom ništa prijavljivat... normalna stvar je ić instrumentom van neće te niko niš pitat sigurno![]()
bude li sranja na granici, uputit ću ih na tebe![]()
Ne vjerujem ni ja da se s tim mora nešto posebno.
FrostKodrann
bude li sranja na granici, uputit ću ih na tebe
može slobodno
Uma
a jel zna neko ako idem s tuđim autom preko granice (u bosnu) jel mi mora vlasnik auta dati neku punomoc kod javnog bilježnika ili nešto?
mora... mene su zezali što vozim tatin auto (a isto je prezime i adresa)..ali su me ipak pustili...
Re: Gitarom preko granice
FrostImam za odradit jedan alkoholni vikend izvan RH
konkretno, u Mađarskoj. Ekipica koja ide bi ponijela gitaru za svirku, pa me zanima, ako netko zna, kako ide procedura s prijavom iste na granici? Da mi ne bi ušiljili spiku da smo istu kupili tamo pa oćemo uvest...
Zbog bržeg i jednostavnijeg privremenog tranzita takvih stvari postoji obrazac koji se zove ATA karnet. Ispuniš ga i furaš. Tata je bio s đitrom prije par dana.
Pojedinosti o karnetu pogledaj ovdje .
kolacic
Uma
a jel zna neko ako idem s tuđim autom preko granice (u bosnu) jel mi mora vlasnik auta dati neku punomoc kod javnog bilježnika ili nešto?
mora... mene su zezali što vozim tatin auto (a isto je prezime i adresa)..ali su me ipak pustili...
ajd fala ti kolacicu
Frosta fala
iako mi je sad prekasno za nabavljanje sveg i svačeg jer se ide sutra... vidjet ćemo
Onda trepčite okicama i pravite se grbavi da nemate pojma
Uma@ da, moraš imati punomoć ovjerenu u HAKU ... dođe oko 80kn. tako sam ja furala auto godinu dana preko granice
MissTake
Uma@ da, moraš imati punomoć ovjerenu u HAKU ... dođe oko 80kn. tako sam ja furala auto godinu dana preko granice![]()
a u HAKU....hvala ti, ja kontala kod javnog bilježnika, mula....
FrostEvo da javim što je bilo. Pitali smo teta carinicu da li moramo prijaviti, na što je teta pitala jesu li gitare neke velike vrijednosti. Pošto se radilo o dvije "obične" akustične gitare, teta je rekla da nije nikakav problem
joj di vam je rokenrol duh