Ocu si kupiti lasicu a neznam gdje je kupiti i kako brinuti o njoj...S.O.S.
Društvo, politika
nemoj si kupiti lasicu
imam ja jednu prepariranu, staru nekih 30ak godina, tvoja je za 999,99...
Naslov topica ti je ujedno i odgovor na tvoje pitanje.
svašta bi ja sada tu rekao al neću, lijepo je echoes rekao....
saba
svašta bi ja sada tu rekao al neću, lijepo je echoes rekao....
slažem se....ni ja necu biti bezobrazna....
Kupi si kera il mačku ko svi normalni ljudi.
Jel ovj topic neka zajebaja??? 
vidiš da je čo'ek mrtav ozbiljan, ni ne pojavljuje se na raspravi
nemoj kupiti lasicu, umjesto toga odrasti...
neee ne treba odrasti!!!! samo nemoj kupiti lasicu!
zašto jebote?! imam i mačku i psa i imo sam ribice i kornjace a to je sve dosadno. ja bi nesto drugacije.
MissTake
vidiš da je čo'ek mrtav ozbiljan, ni ne pojavljuje se na raspravi
pojavljujem se al sta da pisem kada svi napisu : "nemoj kupit". cekam da neko kaze di ju kupiti,di je drzati i cime hraniti.
lascu imaš da kupiš kod jove u onoj šumi zadnje skretanje pre vinkovaca, e tam skreneš ideš pravo pa levo. e onda tamo imaš dom lovaca, on lovi lasce za prodaju!! e, paz sad!!! on ti da za 100 evra i nos bato, rad s njom šta oš, možeš nategnit ak oš (ja probo nije loše al usko boga ti kita poplavila mi)
e pazi sine sad!! lasca jede samo jaja ,moze i male ptice, al moras im zavrnit šijom, e paz ovo: najfinija su joj jaja od svrake, al može od sove ušare!!!
e njeguješ ju tako da ju poliješ amperom vode, al samo one iz bosuta, jel od ostale vode povrača, kapiraš momak!!! e paz vamo: nemoj da te ujede, opasno to sinko mali, jaja otpadnu, al mozes i dobit neku tamo besnoću al to je pizdarija, nema tog u jovinih lasca to je izmišljotina!!
živio sinko!!! nedaj se mali, sam naprjed!!!
e pazi sine sad!! lasca jede samo jaja ,moze i male ptice, al moras im zavrnit šijom, e paz ovo: najfinija su joj jaja od svrake, al može od sove ušare!!!
e njeguješ ju tako da ju poliješ amperom vode, al samo one iz bosuta, jel od ostale vode povrača, kapiraš momak!!! e paz vamo: nemoj da te ujede, opasno to sinko mali, jaja otpadnu, al mozes i dobit neku tamo besnoću al to je pizdarija, nema tog u jovinih lasca to je izmišljotina!!
živio sinko!!! nedaj se mali, sam naprjed!!!
Michael-95
zašto jebote?! imam i mačku i psa i imo sam ribice i kornjace a to je sve dosadno. ja bi nesto drugacije.
i šta kad ti lasica dosadi?
inače, lasica ti baš nije sigurna kraj psa...
a gdje bi ti nju držao?
Michael-95cekam da neko kaze di je drzati i cime hraniti.
klik
Re: Ocu si kupiti lasicu a neznam gdje je kupiti i kako brinuti o njoj...S.O.S.
Michael-95
u Donjem Miholjcu svako veće toćno u pola deset izadje na centar i sat vremena trći izmedju automobila parkiranih na centru.
kad netko naidje skrije se u živicu i kasnije odmah opet izadje. samo ju trebaš uhvatiti i tvoja je.ja ju gledam već više od godine dana.
P.S. nije zajebancija
imas ih takodjer u onom parkicu kod Setaca,DM,ALI PRIPAZI ima i SOVA