Autor |
Poruka |
rencyy Ukupno postova: 19 Spol:  Nebitno
|
taj iznos uključeno je i čišćenje glupog Starčevića...
Krenio si jako nisko...ovaj portal citaju i neki koji bi mogli ove tvoje rijeci prisit na nekom sudu....Samo prijateljski savjet ti kazem.. |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Kakav sud, bokte?
Da je kip ružan i da mu nije tamo mjesto je čista i potpuna istina.
Ajd nek' mene netko tuži zbog mog mišljenja, baš da i to vidim. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Popaj031
Ukupno postova: 40 Lokacija: OsijeK Spol:  Muško
|
Isuse!!  Kada te udbaši skontaju je'r'bo si ježa!  |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Udba će mi bit najmanji problem u životu  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol:  Nebitno
|
U taj iznos uključeno je i čišćenje glupog Starčevića...
|
ti si idiot što možeš i pomislit ovako šta napisat |
|
|
|
|
 |
Popaj031
|
Udba će mi bit najmanji problem u životu
|
 |
|
|
|
|
 |
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
[/quote]
Nije bitno tko ga je instalirao...tom kipu jednostavno nije mjesto na trgu...
Samo dno Drave je pravo mjesto.
[/quote]
heheh kipu ante starcevica nije mjesto na trgu ante starcevica:))
da ga stavimo na trg slobode:)) |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
Kipu nije nigdje mjesto, i sam Starčević je rekao da poslije njegovog života ne želi da mu se digne spomenik...
samo kažem, da mi se taj kip gadi...prevelik je, ružan, odvratan...
i ne bi dao lipe za njegovo održavanje, nego bi platio nekog bageristu da ga iščupa. |
Zadnja promjena: zeros; 04.07.2010. 22:51; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Nije Starcevic kriv sto mu je kip napravljen protivno njegovoj volji i uz realizaciju od koje se on sigurno vrti u grobu - porpuno bespravno i bahato, uz nacisticke pozdrave i uvezene "domacine".
Sadasnjem kipu je mjesto u prostorijima onih koji su njegovu izradu financirali, jer na ovom mjestu na kojem je danas nije simbol onoga sto je predstavljao Ante Starcevic, vec onoga sto je predstavljao Anto Djapic.
No, koliko god sramotno bilo bespravno postavljanje, uz popratni nazi folklor i uvezene gledatelje, toliko je beskicmenjacki, kukavicki i podjednako sramotno Bubalovo predizborno obecanje da ce spomenik ukloniti i danasnje guranje ideje o ostanku spomenika na Trgu A.S. i postavljanje Grupe gradjana na Trg slobode.
No, sramota je ionako osjecaj na koji ni Bubalo, ni Djapic nisu bazdareni, tako da mozemo mi lajati na Mjesec koliko god zelimo... |
Zadnja promjena: Leteci mungos; 04.07.2010. 22:53; ukupno mijenjano 2 put/a. |
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
|
i sama sam rekla da kip nije lijep i da nije mjesto mu na trgu,i da treba obnovit one ruzne fasade na trgu,al nepomisljam da kazem da ga treba bacit tamo gdje si ti rekao...pametnom dosta zar ne?? |
|
|
|
|
 |
|
Svaka rijec tvoja stima i sve si rekao kako je nazalost kod nas. |
|
|
|
|
 |
|
ti se sprdaj...a ja sam samo rekla da citaju osijek031 dosta njih..pa i ljudi koji mogu nase rijeci uzet kao tuzbu za klevetu i ostalo..a sada kako zelite,nastavite kao Antunovic al ja nebih hvala! |
|
|
|
|
 |
Popaj031
|
Nije Starcevic kriv sto mu je kip napravljen protivno njegovoj volji i uz realizaciju od koje se on sigurno vrti u grobu - porpuno bespravno i bahato, uz nacisticke pozdrave i uvezene "domacine".
Sadasnjem kipu je mjesto u prostorijima onih koji su njegovu izradu financirali, jer na ovom mjestu na kojem je danas nije simbol onoga sto je predstavljao Ante Starcevic, vec onoga sto je predstavljao Anto Djapic.
No, koliko god sramotno bilo bespravno postavljanje, uz popratni nazi folklor i uvezene gledatelje, toliko je beskicmenjacki, kukavicki i podjednako sramotno Bubalovo predizborno obecanje da ce spomenik ukloniti i danasnje guranje ideje o ostanku spomenika na Trgu A.S. i postavljanje Grupe gradjana na Trg slobode.
No, sramota je ionako osjecaj na koji ni Bubalo, ni Djapic nisu bazdareni, tako da mozemo mi lajati na Mjesec koliko god zelimo...
|
potpisujem |
|
|
|
|
 |
Popaj031
|
[quote="rencyy";p="316854"]
Kakva gamad na portalu osijek031... dođe mi da ne znam  |
|
|
|
|
 |
heaven_can_wait
Ukupno postova: 151 Spol:  Žensko
|
ti se sprdaj...a ja sam samo rekla da citaju osijek031 dosta njih..pa i ljudi koji mogu nase rijeci uzet kao tuzbu za klevetu i ostalo..a sada kako zelite,nastavite kao Antunovic al ja nebih hvala!
|
Proser godine. Tužba zbog klevete utemeljene na nečijem privatnom mišljenju, koje u ovom slučaju ne vrijeđa živu osobu i ne predstavlja laž dotičnom gospodinu, ne bi prošla čak ni kod nas. To što je dotični prekršio načelo anonimnog objavljivanja poruka ne mijenja apsolutno ništa, njegova stvar. Svrha foruma i je razmjena mišljenja, negativnih/pozitivnih, a ako se toliko bojiš tih velikih ljudi i klevete 'što im se ne zavučeš u analni sfinkter i usput pronađeš forum bez kritičkih rasprava na briljantne poteze bivših vlastodržaca? Sretan put. |
|
|
|
|
 |
 |
|