Evo malo tehničkih podataka.

Forum

tyler_durden
Ima frend par zvučnika sa sony linije. Nije ni ih ni koristio pa pogledaj ak' ti pašu.
Model linije je Sony MHC-EC55
Nije neki high-end model al' pogledaj ako ti mogu poslužiti.
Monstrum
evo ja sam ti malo pronjuško i imaš predivne mission 701 zvučnike, 100W
njuškalo
specifikacije
malo imaju problema s niskom frekvencijom, idu tek od 58hz (ljudsko uho ide od 20hz) , gura na skoro 90db, ma sve u svemu za 1000kn da nemam extremno dobre zvučnike ošo bi si uzet iz ovih stopa.
simo031
Trebam zvučnike za dnevnu sobu, a ove koje si mi preporučio ne zadovoljavaju moje kriterije po pitanju estetike. U svakom slučaju hvala.
Monstrum
ovi iz njuškala ne da su solidni nego su "best buy". jamove imaš u emeceti i bilo je u pevecu ako se ne varam, e sad dal ih još imaju ne bi znao reći. cijena je bila za one slabije modele oko 2 milje.
e sad nisi naveo kao što sam reko vrlo važne stvari, za kakvu vrstu glazbe ti koriste, kolko si spreman potrošiti i nisi rekao da gledaš estetiku kao važan faktor.
tu ti se cijena malo penje (njuškalo, osječko bar županija)
JBL
Mirage
audio epilog Issa
Monstrum
misssion i točka. to je to. nemaš šta više razmišljati. za 1000kn dobijaš zvučnike sa stalcima koji su em lijepi em od dobre firme i što je najvažnije jako su kvalitetni i proizvode stvarno dobar zvuk. u svakom slučaju imat ćeš bolje i kvalitetnije zvučnike od pojačala![]()
Monstrum
iskreno mislim da si se zajebo za zvučnike al bože moj tiš ih slušat ne ja![]()
ja sam sebi prije godinu dana pazario polovne bebice i razlika između zvučnika srednje i niže klase i ovih je nevjerovatna![]()
mislim realno doživljaj kada čuješ trzalicu na gitari dobro produciranog albuma je stravična. prvi put kad sam ih spojio na pojačalo i upalio, krenula mi suza. majke mi i ne lažem![]()
Monstrum
iskreno mislim da si se zajebo za zvučnike
morgan
Monstrum
iskreno mislim da si se zajebo za zvučnike
nije se ni sa perilicom usrećioevo poznanici svoju nakon godine izbacuju iz upotrebe
simo031
To je takva tehnika dok ide ide...
morgan
simo031
To je takva tehnika dok ide ide...
imaš pravo a u zadnje vrijeme skoro sva tehnika je takve kvalitete.
uzgred, zvučnici izgledaju pristojno i ako baš nisi neki zaluđeni audiofil vjerujem da su dovoljni za napravit "malo " buke u kući.ajd,nek bar oni potraju duže od 6 godina