HALO PIVO! Vikend tulum uz Osječko pivo! Još samo ovaj vikend!

Osijek

HALO PIVO! Vikend tulum uz Osječko pivo! Još samo ovaj vikend!

Zahvaljujemo se naručiteljima HALO PIVA i obavještavamo da svoje omiljeno pivo - Osječko mogu naručiti preko besplatne dostave još samo ovaj vikend, 9.-11. prosinac 2010. HALO PIVO će ponovno dostavljati na proljeće.

I ovaj četvrtak, petak i subotu od 21-03h možeš naručiti svoje omiljeno Osječko pivo na kućnu adresu. Trebaš samo nazvati broj 098/ 48 63 63. Dostava (samo na području grada Osijeka) je BESPLATNA!

Narudžbe se zaprimaju do 02 h, a minimalna naručena količina je gajba ili karton Osječkog piva.

Nakon iznimno uspješnog prvog dana besplatne dostave Osječkog piva na kućnu adresu, Osječka pivovara je odlučila ovaj prvi tjedan dostave nagraditi svoje vjerne pivoljupce poklonom na kupljenu gajbu ili karton prvog hrvatskog piva. Ovaj tjedan, svaki pozivatelj dobiti će majicu iz nove kolekcije Osječkog piva.

HALO PIVO! Besplatna dostava Osječkog piva četvrtkom, petkom i subotom od 21-03 h, narudžbe se zaprimaju do 02 h.

Obavezna povratna ambalaža.
[ambalaža ne mora biti od Osječke pivovare]

[sponzorirani članak]
je li barem ohlađeno pivo ? :D
Nece to dugo trajati.. biti ce pobune pa di to jos ima da se alkohol dostavlja na kucna vrata.. Pitam se samo koliko ce biti poziva od strane maloljetnika hoce li se preko tel. morati dati datum rodjenja? Ili ce dostavljati na blef.. neznam koliko ce to biti isplativo zajebavati se s djecurlijom.. poznavajuci situacije godine se nece ni pitati.. btw. jel netko vidio mozda oglas da pivovara trazi dostavljace ? :)
Malo mi ovo presmijesno, ali mozda bolje i tako nego se furati pijan do prve benze kad nestane cuge. Ne vjerujem bas da ce imati nekog prometa.
Da, a sta nestavise pelin na popis?
meni se svidja, pogotovo ce biti korisno kad se sve trgovine zatvore, a na to ocito i ciljaju.
Pa koliko got da bude prometa, ovdje je u pitanju reklama i ljudi će pričati o tome, pošto nije još ni jedna pivovara tako nešto napravila.
Dobar marketinški potez, premda godinama ne pijem OS pivo, radi želučanih problema koje imam kad ga popijem.

Re: HALO PIVO! Vikend tulum uz Osječko pivo!

Redakcija 031

.
Minimalna naručena količina je gajba ili karton Osječkog piva.

Jel to vrijedi i za dvoguze ? Mislim ak naručim pivo od 2l očito je da mi ne treba cijeli karton...
trauma_os

Redakcija 031

.

Jel to vrijedi i za dvoguze ? Mislim ak naručim pivo od 2l očito je da mi ne treba cijeli karton...

paket dvoguza, pa nek je ekipa mirna :)
buda_dgo

trauma_os

Redakcija 031

.

paket dvoguza, pa nek je ekipa mirna :)

Ekipa mrtva pijana a ne mirna :)
pa vjerojatno se dvoguzi mora naručiti njmanje six pack. Jedino je problem ako pivo ohlađeno nije. Ali ideja je super, novo kreativno pametno.
nake_rado

pa vjerojatno se dvoguzi mora naručiti njmanje six pack.

Tak sam i mislila, al provjerit ću ja to ove subote pa svima javim :)
genijalna stvar... zbogom bacanju novaca lopovima s benge u džep...
pavijan

genijalna stvar... zbogom bacanju novaca lopovima s benge u džep...

Nekidan sam kupila na OMV-u dvoguzu za 30kn, mamu im lopovsku :evil:
Nije ovo novo, u Zagrebu je postojala ista fora, samo što je ubrzo propalo... ali su cijene bile bezobrazne i nisu htjeli/mogli dostavljati na sve adrese
@punk urac, istina, bilo je u Zg, ali su cijene cuge bile vise nego na benzama, a pogotovo u odnosu na trgovine.

Ove cijene iz Osjecke pivovare su vrlo, vrlo prihvatljive. Za tulume - dushu dalo. Jos ako cuga dolazi ohladjena - perfektno.

P.S. Zbog ambalaze, pretpostavljam da ce puno bolje ici PET ambalaza i limenke...
JOš kad bi i neka pekara ima dostavu, kad se satrem od piva,da maznem jedan masni sa sirom,vrući..diš bolje, jeo, pio i iz kuće se ne mako :D
Jel dostavljaju i na klupu?

Inace se pivo servira hladno tako da ocekujem da bude bar 4-5° ;)
SmokeY

Jel dostavljaju i na klupu?

Ne vidim zašto bi to bio problem...
sam kažeš adresu prve kuće kraj klupe ;) :D

samo imajte na umu da karton ima 24 limenke, ne mož manje od tog naručiti.
*, smanjili su alkohol na 4.5%
ko neko gey pivo, i sada to pokušavaju zablindirati bespla dostavom. Osjecko nije sto je nekad bilo, jebeš novi dizajn kad piješ pohljemenu vodu.
stepski_ker

Ma serem se ja njima u usta, smanjili su alkohol na 4.5%
ko neko gey pivo, i sada to pokušavaju zablindirati bespla dostavom. Osjecko nije sto je nekad bilo, jebeš novi dizajn kad piješ pohljemenu vodu.

A i ti si kao neki alkos koji osijeti razliku između 4,5 % i 5.0 % De molim te...
stepski_ker

*, smanjili su alkohol na 4.5%

Pa da nisu smanjili morali bi ga poskupiti. Jerbo po nekom novom zakonu ako ima više od 5% alkohola plaća se poseban porez.
pa i poskupili su ga. limenka je sad oko 8kn...
cohors

sam kažeš adresu prve kuće kraj klupe ;) :D

samo imajte na umu da karton ima 24 limenke, ne mož manje od tog naručiti.

ne vidim u čemu je problem LOL
trauma_os

nake_rado

pa vjerojatno se dvoguzi mora naručiti njmanje six pack.

Tak sam i mislila, al provjerit ću ja to ove subote pa svima javim :)

Sve što ti je PET ili nepovratno ti ide po 6 u paketu, povratne po gajbu, limenke po 24. Dostavljaju ti 2 spaljena lika.
Nemoraš provjeravat, al slobodno naruči jer ja dostavljam ovaj petak, možda i subotu.
Jel postoji ikakva opcija da će to moć stizat hladno, makar se i naplaćivalo to još dodatnih par kuna. Pa šta vam je uzet par hladnjaka i recimo da se dostavlja hladno mora se platit još cenera i to je to.
i jel netko isprobo to ?jel ima kakve koristi od toga..
Jel' se mogu kombinirati limenke? Tipa 12 svijetlo + 12 tamno?
Leteci mungos

Jel' se mogu kombinirati limenke? Tipa 12 svijetlo + 12 tamno?

Ne, al mož naručit recimo paket svijetlog, i 5-6 limenki tamnog... Ugl mora ti biti jedan cijeli paket nečega, a dalje mož na komad...
nake_rado

Jel postoji ikakva opcija da će to moć stizat hladno, makar se i naplaćivalo to još dodatnih par kuna. Pa šta vam je uzet par hladnjaka i recimo da se dostavlja hladno mora se platit još cenera i to je to.

Hladno je. Može se jedino ugrijat na putu od pivovare(gdje je bilo u hladnjaku) do tebe...
Potvrdjujem da je pivo stiglo hladno. Dostavljaju i u park. Naravno, dobije se i racun ;-)

Karton svijetlog 0,33 i karton crnog 0.5 = 290kn [-24 kune od povratne naknade]

U cijene koje su gore navedene je uracunat PDV i povratna naknada - 24kn za ambalazu, sto se moze refundirati ili ostaviti onima kojima je taj novac potrebniji.

Sve u svemu, jako povoljno i jako zgodno!
i jako mi je loše
Mladjo

i jako mi je loše

Kad si proklet.

Jebena stvar, sjediš u parku i čekaš dostavu piva. :)
Svaka čast za ideju i izvedbu... i ohlađeno pivo! :)
Leteci mungos

Potvrdjujem da je pivo stiglo hladno. Dostavljaju i u park. Naravno, dobije se i racun ;-)

Karton svijetlog 0,33 i karton crnog 0.5 = 290kn [-24 kune od povratne naknade]

U cijene koje su gore navedene je uracunat PDV i povratna naknada - 24kn za ambalazu, sto se moze refundirati ili ostaviti onima kojima je taj novac potrebniji.

Sve u svemu, jako povoljno i jako zgodno!

Pa di nebi, jeftinije je neg u trgovinama i još dovezemo i u park...
Valjd vas nije glava zabolila od silnog slikanja prije neg ste počeli pit.. :P
svaka čast još jednom na ovoj inicijativi... samo me zanima koliko se otprilike čeka nakon poziva? znam da imate posla i da ne možete svima udovoljiti isti čas, ali čisto da si znamo odrediti tajming... npr. za pizzerije znam da je prosjek oko 45 min., pa znam već kad moram naručiti...
pavijan

svaka čast još jednom na ovoj inicijativi... samo me zanima koliko se otprilike čeka nakon poziva? znam da imate posla i da ne možete svima udovoljiti isti čas, ali čisto da si znamo odrediti tajming... npr. za pizzerije znam da je prosjek oko 45 min., pa znam već kad moram naručiti...

Pa odprilike 10-15 minuta, sve ovisi o tome gdje se trenutno nalazimo od vas i kolika je gužva..
jedan dobronamjeran savjet; probajte što točnije odrediti satnicu dolaska. vjerujem da je svim ljudima draže kad im se kaže "dolazimo za pol sata, plus minus 5 minuta" nego "dolazimo za 10 minuta" pa dođete za 20. ako se netko nameračio uzet, neće odustat ako mu se kaže da mora malo duže sačekat, ako me razumiješ šta hoću reći. ta mi stvar posebno smeta kod camea. inače 5+ za inicijativu. majica je super kvalitetna, dobar marketinški potez. što bolja majica to je više ljudi nosi = bolja reklama.
Mladjo, pa kak da kažemo ljudima da dolazimo za po sata, ak trenutno neamo mušteriju. Jučer u vrijeme največe gužve, od naruđbe do dostave je trebalo cca 20 min..
ma samo je zamolio ak niste sigurni da možete doć u 15 minuta da kažete da ćete doć za 25, bolje da uranite neg da kasnite ;)
:cheers:
pa to i radimo. naruči pa češ se uvjerit...
exh
kad ćemo na vopi u parkić LOL, ali tamno naravno?

btw jesi primjerio da nema smilića sa tamnim pivom u ruci
ili kad će vopi do vas LOL
ma ne smije se vani pit, fuj vi koji kršite zakon :)
:cheers:
jel' smijem piti u parkiranom autu?
khm... dobar dan

no da i ja prozborim koju rijec u svezi glede ove teme...
dakle...
ideja je za 5
cijena je prihvatljiva s obzirom da ti doslovno dovezu hladno pivo pred noge...ma gdje god se nalazili...
jedino što morate je okupiti ekipu...i zabava može poceti.. :)
MissTake

Pazi da ne proliješ pivo po autu :)
MissTake

Sam trebaš nač dovoljno velika auto za cijelu ekipu...

Re: HALO PIVO! Vikend tulum uz Osječko pivo!

uh, uh, uh :bravo:
:pivo: već me glava boli od same pomisli :drunk: :cheers:
Samo da je para i biti će cuge...Ali ovo s maloljetnicima će biti interesantno. Samo da ih ne ukinu dok se ekipa ne okupi :molitva:
Mjesec dana je probno razdoblje, tak da do 8.mj pokušaj skupit ekipu...
a vidjet ćemo što će biti. Jebiga obaveze stisle i udaljile me iz Osijeka. A bome i legose moje...

Ali definitivno je zanimljiva akcija. Možda da otvore neku internet stranicu gdje se može račun otvoriti. Pa ono pošalješ im fotokopiju osobne otvore ti račun, pa preko njega stvari riješavaš. Tako da ne bude zajebancije ako bude nekih poziva od maloljetnika. :twisted:
svaka čast dečkima, dovezli su paket dvoguza na rondel makar smo mi kasnili sat vremena

p.s. je li moguće da policija nekog zaustavi zbog sumnje DA JE IŠČUPAO DRVO???????
al bar se pivo nije ohladilo :)

DOSTAVA JE DOBRA, AL PIVO JE SUPER!
Ma nama je kao smetalo što smo sjedili na rondelu i gledali kako prolaze..."minute" ... Naručite opet, sam se potrudite da ovaj put nečupate drveče do rondela... XD
Štiro

Ma nama je kao smetalo što smo sjedili na rondelu i gledali kako prolaze..."minute" ... Naručite opet, sam se potrudite da ovaj put nečupate drveče do rondela... XD

neznam šta misle panduri da smo mi hulkovi pa da ih možemo isčupat... strava... :D

a kad vam u minuti prođe pet "minuta", onda znam da nije teško sačekat...
Jučer nam dovezli gajbu za 5min i to hladnu. Svaka čast dečkima,a o pivu bar po meni je suvišno išta reć ;)
Slažem se s tobom da je to samo dobra reklama premda godinama pijem samo osječko pivo i nemam previše pritužbi osim što glava boli svako jutro;)a
bad-os

Pa koliko got da bude prometa, ovdje je u pitanju reklama i ljudi će pričati o tome, pošto nije još ni jedna pivovara tako nešto napravila.
Dobar marketinški potez, premda godinama ne pijem OS pivo, radi želučanih problema koje imam kad ga popijem.

vindi89

Slažem se s tobom da je to samo dobra reklama premda godinama pijem samo osječko pivo i nemam previše pritužbi osim što glava boli svako jutro;)a

bad-os

bad-os probaj sad pivo, promjenilo je okus na bolje u zadnjih godinu i po...
Vindi89 možda je u pitanju glavobolje, broj piva koji se popiju a ne okus... XD

Tagovi