evo ljudi da se i ja konačno javim..
ne mislim da su žene odvratne i sl. ... ne, nikako! ja volim žene, i druzimse sa ženama i ne mogu zamisliti ivot bez svojih frendica. i nusu sve lijepe i zgodne ima i debelih i svakojakih i sve su mi drage, duhovite i obozavam ih.
rekao sam da su zene u tufni "babe" i malo sam generalizirao, no vecina njih mi djeluje malo kao da su došle tamo naci nekoga i sam vrebaju. i u tom nema nista loše, no vecina ih je starija i djeluju malo očajno..kao da se ne zabavljaju, vec zele se udat.
bio sam u osk nedavno na 3 dana i bio sam u bastionu i mogu vam reći da sam tamo vidio više pedera, nego u bilo kojem gay bircu u zg. divni su ovi osječki. bas su mi nedostajali. jesu oni i dalje sa svojim "curama" i hodaju s njima ruku po ruku ili su sa "frendovima" no gay su ono piše ima na čelu. moj gaydar nikada ne vara i jako dobro ih je opazio. rekao bih da je oko 70tak% muške populacije tamo bilo gay ili bi. a bilo je te subote fakat puno.
i ne govorite mi da ne volim osijek. ja volim osijek i učinio sam za ovaj grad puno vise nego vi svi skupa. organiziram neke događaje u osijeku koji promovira osijek na više nivoa, tako da mi nemate pravo prigovarati
nisam imao prilike nigdje više izaći osim koliko sam skuzio u onom prekrasnom prostoru Q kluba i dalje pustaju cajke. tuzno