Autor |
Poruka |
rabitius Ukupno postova: 17 Spol:  Nebitno
|
Trebala bi naša država otvoriti Goli otok ali ne kao turističku atrakciju. |
|
_________________ Osijek naš grad! |
|
|
 |
tom-2 Ukupno postova: 86 Spol:  Nebitno
|
ma kava policija...oni jedva dodu i kad ih zoves a kamoli ovako...sinoc se vozim europskom avenijom i prolazim pokraj tvrde i na tramvajskoj stanici 7-8 likova okruzilo jednog decka i on lezi na podu a jedan ga suta nogom...a policija valjda stoji tamo kod matematicke di uvijek stoje...di su onda bili?? gledaju curice koje idu u izlazak a ne paze na red i mir.... |
|
|
|
|
 |
DarioOs
Ukupno postova: 25 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ma kava policija...oni jedva dodu i kad ih zoves a kamoli ovako...sinoc se vozim europskom avenijom i prolazim pokraj tvrde i na tramvajskoj stanici 7-8 likova okruzilo jednog decka i on lezi na podu a jedan ga suta nogom...a policija valjda stoji tamo kod matematicke di uvijek stoje...di su onda bili?? gledaju curice koje idu u izlazak a ne paze na red i mir....
|
To Serve and Protect!  |
|
|
|
|
 |
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol:  Muško
|
ponovit ću, iako je bilo primjedbi na moj komentar i zadnji puta, njima pomaže samo metak u glavu... je li i ovaj incident nakon nepunih 10 dana od zadnjeg teksta na ovom portalu rezultat miroljubive terapije koju zagovaraju neki od forumaša? |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
 |
metalac-os Ukupno postova: 54 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ja bi to ovako rjesio, roditeljima naplatiti 10 puta uvecanu cijenu stete i onda ako sljedeci put nesto napravi dati sve ovlasti policiji da s takvom osobom radi doslovno sta hoce. Pa da vidis kad bi imao sve slomljeno i proveo neko vrijeme na traumi sto bi opet isao razbijat. Hvala bogu pa nemam auto da se moram zderat zbog kretena. |
|
|
|
|
 |
Ica Ukupno postova: 246 Spol:  Nebitno
|
Maloljetnike smatrati zakonski potpuno odgovornim kao i odraslu osobu. Izjednačiti s odraslima i kad završi na robiji to je onda to! Pa će se dvaput razmislit oće razbijat glave okolo zbog žvaka ili skakat po autima što su pijani!
Sada skaču po autima, kad odrastu će postat ubojice i lopovi! Ne postaje se lopov i ubojica preko noći, nego se odraste u kriminalca! |
|
|
|
|
 |
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ah to se vec dogadjalo..ja kad provjeravam buku i lupanje izlazim sa palicom i sprejem..nece se djeca dobro provesti ako se sretnemo..mi u zgradi imamo dogovor da izletimo i najprije ih namlatimo pa tek onda zovemo policiju.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
|
|
 |
kapetan Ukupno postova: 50 Spol:  Muško
|
Sve mi diraj al auto nemoj; to u meni izaziva toliku količinu bijesa da bi bio u stanju na mrtvo ih prebit.
Treba to policija sve po rebrima, kao što već netko reče roditeljima naplatit štetu uvećanu za nekoliko puta pa da vidimo hoće li im opet to pasti na pamet. |
|
|
|
|
 |
Kloppo
Ukupno postova: 104 Spol:  Žensko
|
Ja prosto ne vjerujem da to rade naša osječka djeca, zaista mi je u to teško povjerovati. To mora da se radi o nekim dotepencima i došljacima. |
|
|
|
|
 |
principessa
Ukupno postova: 42 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
u ovakvim bi slučajevima odobrila miliciju iz bivše države  pa nek se njima malo skače po glavi kad su tako pametni i puni energije  |
|
|
|
|
 |
 |
|