Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Huligani skakali po autu i razbili šajbu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
rabitius
Ukupno postova: 17
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.06.2010. 12:53 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Trebala bi naša država otvoriti Goli otok ali ne kao turističku atrakciju.

Ukupno postova: 86
Post Postano: 20.06.2010. 12:54 
Naslov:  

ma kava policija...oni jedva dodu i kad ih zoves a kamoli ovako...sinoc se vozim europskom avenijom i prolazim pokraj tvrde i na tramvajskoj stanici 7-8 likova okruzilo jednog decka i on lezi na podu a jedan ga suta nogom...a policija valjda stoji tamo kod matematicke di uvijek stoje...di su onda bili?? gledaju curice koje idu u izlazak a ne paze na red i mir....

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
DarioOs

Ukupno postova: 25
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.06.2010. 14:40 
Naslov:  

tom-2 je napisao/la :
ma kava policija...oni jedva dodu i kad ih zoves a kamoli ovako...sinoc se vozim europskom avenijom i prolazim pokraj tvrde i na tramvajskoj stanici 7-8 likova okruzilo jednog decka i on lezi na podu a jedan ga suta nogom...a policija valjda stoji tamo kod matematicke di uvijek stoje...di su onda bili?? gledaju curice koje idu u izlazak a ne paze na red i mir....

To Serve and Protect! osijek031.com smile

123456

Ukupno postova: 1794
Post Postano: 20.06.2010. 22:15 
Naslov:  

ponovit ću, iako je bilo primjedbi na moj komentar i zadnji puta, njima pomaže samo metak u glavu... je li i ovaj incident nakon nepunih 10 dana od zadnjeg teksta na ovom portalu rezultat miroljubive terapije koju zagovaraju neki od forumaša?

Ukupno postova: 54
Post Postano: 21.06.2010. 0:48 
Naslov:  

Ja bi to ovako rjesio, roditeljima naplatiti 10 puta uvecanu cijenu stete i onda ako sljedeci put nesto napravi dati sve ovlasti policiji da s takvom osobom radi doslovno sta hoce. Pa da vidis kad bi imao sve slomljeno i proveo neko vrijeme na traumi sto bi opet isao razbijat. Hvala bogu pa nemam auto da se moram zderat zbog kretena.

Ica
Ukupno postova: 246
Post Postano: 21.06.2010. 9:00 
Naslov:  

Maloljetnike smatrati zakonski potpuno odgovornim kao i odraslu osobu. Izjednačiti s odraslima i kad završi na robiji to je onda to! Pa će se dvaput razmislit oće razbijat glave okolo zbog žvaka ili skakat po autima što su pijani!

Sada skaču po autima, kad odrastu će postat ubojice i lopovi! Ne postaje se lopov i ubojica preko noći, nego se odraste u kriminalca!

padobranac

Ukupno postova: 1155
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.06.2010. 11:26 
Naslov:  

ah to se vec dogadjalo..ja kad provjeravam buku i lupanje izlazim sa palicom i sprejem..nece se djeca dobro provesti ako se sretnemo..mi u zgradi imamo dogovor da izletimo i najprije ih namlatimo pa tek onda zovemo policiju..

Ukupno postova: 1157
Post Postano: 21.06.2010. 12:27 
Naslov:  

Ica je napisao/la :
Maloljetnike smatrati zakonski potpuno odgovornim kao i odraslu osobu. Izjednačiti s odraslima i kad završi na robiji to je onda to! Pa će se dvaput razmislit oće razbijat glave okolo zbog žvaka ili skakat po autima što su pijani!

Sada skaču po autima, kad odrastu će postat ubojice i lopovi! Ne postaje se lopov i ubojica preko noći, nego se odraste u kriminalca!

hahahahhahahahaahahahhaha Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

kapetan
Ukupno postova: 50
Post Postano: 21.06.2010. 13:04 
Naslov:  

Sve mi diraj al auto nemoj; to u meni izaziva toliku količinu bijesa da bi bio u stanju na mrtvo ih prebit.
Treba to policija sve po rebrima, kao što već netko reče roditeljima naplatit štetu uvećanu za nekoliko puta pa da vidimo hoće li im opet to pasti na pamet.

Kloppo

Ukupno postova: 104
Post Postano: 21.06.2010. 13:16 
Naslov:  Re: Huligani skakali po autu i razbili šajbu!

Ja prosto ne vjerujem da to rade naša osječka djeca, zaista mi je u to teško povjerovati. To mora da se radi o nekim dotepencima i došljacima.

principessa

Ukupno postova: 42
Post Postano: 21.06.2010. 19:05 
Naslov:  Re: Huligani skakali po autu i razbili šajbu!

u ovakvim bi slučajevima odobrila miliciju iz bivše države Very Happy pa nek se njima malo skače po glavi kad su tako pametni i puni energije Twisted Evil

Skoči u forum: