Autor |
Poruka |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Pa to zapravo i je glupost, ovako idu u školu ujutro, završe do maksimalno 10, 11 i onda imaju cjelo popodne za alkoholiziranje, a navečer bi iovako ionako izašli van ako im je to u planu bilo. Da idu popodne nebi se vjerojatno pilo, ili sigurno ne u toj mjeri, i onda bi tek oko 4 počeli pit. |
|
|
 |
america Ukupno postova: 96 Spol:  Nebitno
|
... da je samo malo više sluha kod gradskih/županijskih/inih struktura, moglo se organizirati nešto slično Quadrlli i za osnovnoškolce. Kao što smo vidjeli, to se u Osijeku pokazao kao pun pogodak za maturante. Nisu djeca katastrofa, katastrofa su oni koji im ne pruže alternativu! |
|
|
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
za sve je kriv fakin liberalizam.
živjela Sjeverna Korea! |
|
_________________ Tata mudantino, sestra drakula. |
|
|
 |
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol:  Muško
|
neznam...ja imam 22 godine, a mi smo slavili kraj osnovne djecjim sampanjcem
malo mi je to ipak prerano za krenuti sa alkoholom :I
mada sam i ja nabio poprilicnu kilometrazu od drugoga srednje  |
|
|
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
da bilo je sam sto onda nije bilo interneta, tj nisu se svi sluzili, sam sto se vecina ovdje voli pravit grbava |
|
|
|
|
 |
annai
Ukupno postova: 38 Spol:  Žensko
|
Istina je da je žalosno vidjeti curicu ili dečka od 15 godina kako ne može stajati na nogama od alkohola... jednako toliko je žalosno kako ta djeca nemaju drugog izbora za zabavu... |
|
|
|
|
 |
dally Ukupno postova: 65 Spol:  Nebitno
|
Ovo je samo još jedna "ratna" generacija. Stoga mi je i razumljivo. Treba preventivno djelovati dok se još može. |
|
|
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
thaaaaeoeeooaaeoteee....pa ja kad sam završavao osnovnu samo bijela majica i svi ti se potpišu...skočiš u bajer...i navečer u mcdonalds pojest nešto....a vidi ovo sada....kako se granica samo sve više spušta...nevjerojatno....
P.S. dakle to je mala matura...napokon znam.... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Kako su današnji roditelji mane-više prezaposleni, takva djeca bi trebala pomoći svojim roditeljima i i izbatinati se sama. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ne bih se složio s ovime. Osijek pruža poprilično velik izbor raznih aktivnosti, samo što se kod nas izlaženje i opijanje smatra jedinom vrstom zabave...
U Osijeku ima velik broj razno raznih klubova, udruga, puno igrališta za nogmet, košarku, imamo jedan od boljih skateparkova u ovom dijelu Europe, stijenu za freeclimbing, vrlo jak aeroklub koji nudi sve od aviomodelarstva, preko hangglidinga, paraglidinga, jedriličarenja,padobranstva do pilotiranja avionima...možda se klinci i ne bi toliko alkoholizirali da nema toliko puno birtija i mjesta za takvu vrstu izlaska, da imaju malo više karaktera jer dobar dio počinje cugat i radit sranja kako ne bi bili odbačeni od društva.... |
|
|
|
|
 |
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ma nek se djeca vesele i umiru tamo po hitnoj. |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol:  Žensko
|
Da je to moje, to bi krv pišalo !!! |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje!  |
|
|
 |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol:  Žensko
|
Ma čim su im "organizirali proslavu" male mature na kopiki odmah sam predpostavila o čem je riječ..
Moji klinci to ne "slave"..slavi se na kraju srednje. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
 |
principessa
Ukupno postova: 42 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
to sve ide iz obitelji, a te poslijeratne su uzas. nama je u satoru za norijadu lezalo svega 10 maturanata, tako da je ova brojka od 5 maloljetnika zaprepastajuca  |
|
|
|
|
 |
 |
|