Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Unikom pretresao smeće, ispisano 13 prijava!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
vule

Ukupno postova: 37
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.06.2010. 1:12 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pa mogli bi komotno angažirat ekipu CSI tako da sa svakog komada smeća uzmu otiske prstiju, te za DNK analizu pa da tvrde kolko je koji građan bacio smeća.

A vidi se da i u Unikomu očito nemaju pametnijeg posla neg kopat po smeću.
samo se nadam da mi neće susjeda angažirat (koji radi u Unikomu) za kopanje po smeću, pa da mi otkrije nešta nedozvoljeno u mom smeću xD Very Happy Very Happy

"Kako to, zašto to, kaži, kaži."
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
SheOs
Ukupno postova: 119
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.06.2010. 10:42 
Naslov:  

Iz principa neću kupiti vreću od 10 kuna!U gluho doba noći ostavit ću smeće pred Unikomom.
Oko ovoga bi se mi građani zaista trebali pobuniti. Pa svugdje u svijetu postoje kontejneri za odlaganje, recikliranje, ali neeeee, kod nas su to sve maknuli. To edukacija?! Jeste li vi jebeno normalni?!

junfer&ca
Ukupno postova: 125
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.06.2010. 17:57 
Naslov:  

Teško je naći pravičan način naplate uz postojeći mentalitet.
Ali ovo zasigurno nije pravi put za pravičan način.
Ne bi me iznenadilo da se stvarno netipizirane vreće noćom počnu odbacivati po gradskim trgovima i ulicama.
A unutra papirić koji će educirana njuškala dovesti do saznanja ko je ta/taj ko je ostavio smeće.
Kako kad se nađu dva imena, jel idu dvije kazne ili 50% jednom a 50% drugom?
Šta kad se u vreći nađe toalet papir ili higijenski uložak s krvnom grupom dotične ili žutim DNK dotičnog? To su dokazi koji su puno vjerodostojniji dokaz na sudu

bocic

Ukupno postova: 104
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.06.2010. 23:50 
Naslov:  

SheOs je napisao/la :
Iz principa neću kupiti vreću od 10 kuna!U gluho doba noći ostavit ću smeće pred Unikomom.

Smatram da to ne treba raditi tajno, nego javno. Pokaže li se da Unikom zloupotrebljava nove propise, treba dogovoriti okupljanje građana u točno određeno vrijeme pred upravom Unikoma, svatko, naravno, s vrećom smeća u ruci.
Dakako, nazočnost medija je obavezna kako bi zabilježili građanski neposluh i prosvjed protiv onoga s čim se ljudi ne slažu.

Mene smeta što nemamo kante za selekciju otpada, Unikom će određene vrste otpada odvoziti sve rjeđe. Ja osobno odvajam papir, ali da ne stanujem u centru, gdje dvaput tjedno Unija papir odvozi stari papir zbog velikog broja trgovina i tvrtki, budite uvjereni da ga ne bih odvajao 'hvatajući' datum kada će se Unikom smilovati doći u moj šor...

Najbolje su fore s trpanjem u tuđe kante, posebno to u firmi osjetim. Naime, vrlo je zgodno natrpati baš kantu na kojoj piše ime firme, a koja je, naravno, na vrlo prometnom mjestu...

Skoči u forum: