Autor |
Poruka |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol:  Nebitno
|
a cuj mozda prilazi po nekim pravilima sluzbe i sigurnosti..................ne znamo sto je prethodilo bijegu, mozda kakav oruzani napad |
|
|
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
pa da imaju te jebene blokade auto bi uspio proc jer bi oni tek nakon 5minuta dosli do istoimenog raskrizja
|
a ti sa 100 m vidiš dal ti se približava 50 ccm,125 ili 250 ccm pa si odmah kompleksnim formulama izračunaš koliko njemu treba do raskrižja.
i onda te sjebe neki 50 ccm koji ide 70.
kuku lele... |
|
|
|
|
 |
maniche
|
Jebena Amerika (pretpostavljam), frajer se rastepe ko budala, a pandur mu prilazi sa uperenim pistoljem.
|
haha naravno da je..samo glupi amer ne može pobjeć drotu na takvom bajku  |
|
|
|
|
 |
maniche
|
e obožavam te debile na skuterima koji misle da su uvatili boga za jaja ako nemaju blokadu.. obpžavam kad stanu ispred mene na semaforu i onda opizde po gasu..još se i okrenu ,kao obišli me..al momci...stignu vas ljudi u autima za 2 s.... treba oduzimat te skutere balavcima i debilima koji ne znaju vozit..ovako ispadnu svi krivi..i oni koji su normalni i divljaci
|
frustracije iz tebe idu van svakim postom.
vozim SP-a 50 ccm koji ide 90-100.
da mi reci di i šta voziš da ti se nasmijem u facu kad dođem na čelo kolone..pa da vidim dal me hvataš za 2 sekunde  |
|
|
|
|
 |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol:  Nebitno
|
to na tvom satu 90-100...................laže brate laže |
|
|
|
|
 |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
Policija poziva građane da prijave neodgovorne vozače
Građani mogu neodgovorne pojedince u prometu prijaviti telefonski na broj 192, ali i pismenim putem.
- Čemu cinkarenje???? Izgleda da se u modu vraća špijunaža svega i svakoga gdje je svatko htio smjestiti svakome. BOLESNO DO KUPUSA.
Nije problem blokade, brzine i sva tehnika svijeta već kultura vožnje gdje svatko misli da je cesta samo njegova i da mu nitko ništa nemože. |
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
maniche...kupi si brate dobar auto pa se ona kurči....skuter 90-100km/h..? nisam neki ekspert za motore, al teško.... odi malo u toplice pa vidi kako završavaju ljudi koji imaju mozak kao ti... izgledaju ko male biljke...bolje, mala djeca...sline i glasaju se...al oni su nekad vozili motor.... I ajd da si rekao da voziš neku hondu, suzuki il koji klinac..al hvalit se da voziš motor od 4ks... loše,loše |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
e da, maniche... DE LEGA UPISUJ NEŠTO |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
maniche
|
završavaju ljudi koji imaju mozak kao ti... izgledaju ko male biljke...bolje, mala djeca...sline i glasaju se.
|
ti ne voziš motor a savršeno odgovaraš opisu
samo te ložim mišek, vozim malo bolju pilu..a auto također  |
|
|
|
|
 |
Tram111
Ukupno postova: 121 Spol:  Nebitno
|
Nisi razumio što sam htio reći! Ja osobno vozim motor i podržavam da se mora voziti po propisima i bla,bla,bla, ali poanta je toga da se to sa prijavljivanjem od strane građana može zloupotrebiti na način na koji sam gore naveo (znači da te neko sa kime si se zakačio, zbog tko zna čega drugog, prijavi na temelju tvog motora, a ti možda nisi motor vozio 2 mjeseca-on/a zna tvoju tablicu, nazove policiju i kaže da si po vukovarskoj vozio 200 km/h, a ti onda dokazuj jel jesi ili nisi). Pročitaj još jednom moj post sa razumjevanjem. |
|
|
|
|
 |
luka_os Ukupno postova: 122 Spol:  Nebitno
|
Prvo moram pohvaliti ljude u plavom da dobro obavljaju svoj posao i da im je u interesu opomenuti i upozoriti građane, a ne samo kažnjavati. Naravno budala uvijek ima,ali ima i dobrih i ispravnih ljudi. Bravo dečki!
Blokade na skuterima su zaista glupost, jer ti ljudi sa 50km/h guše i ugrožavaju sebe i ostale sudionike u prometu. Mogu reći da nije baš lijep osjećaj kad se vozite 50 i svi vas na cesti obilaze, ulijeću ispred vas, naglo koče itd. Ne znam zašto je takav zakon uopće izašao, zato što naši političari valjda nemaju sluha. Nije isto dali taj skuter košta 20 000kn ili 3000kn, prema tome bi trebalo i korigirati taj zakon, jer ni kineske 125cmm i 150cmm, nisu sigurnije od brendiranih 50cmm. Drugo, mislim da bi se trebali ograničiti mlađi vozaći ili još bolje pošto i to smatram nepravednim jednostavno povećati kazne za one koji rade prekršaje. Tipa prolaska kroz crveno, što motoristi vole napravit itd.
Vozim motore od svoje 16 godine i ni jednom nisam skrivio prometnu nezgodu, no moram upozoriti da se kultura vozača auta drastično pogoršala. Gotovo se svaki dan nađem u nekoj kritičnoj situaciji. A najčešće je to oduzimanje prednosti, gdje ljudi telefoniraju, pričaju i uopće ne gledaju kada se ubacuju na glavne ceste. Izato i nastaju brojni sudari.
Ovi podaci kojima se policija hvali mislim da nisu točni, jer statistika može biti varljiva. Moraju uzeti u obzir recesiju i koliko je manje registriranih vozila, koliko ljudi danas štedi na benzinu i manje se vozi. Ja garantiram da gorivo padne na 5kn da bi broj prometnih nesreća mimo ovog njihovog zakona znatno povećao. |
|
|
|
|
 |
|
Što se tiće prijave od strane građana, mislim da to malo krivo tumačite. Toga je bilo do sada i biti će uvijek, radi se naime o remečenju javnog reda i mira. Znači možete pozvati policiju ako se neka ekipa okupi ispred vaše kuće i stuntaju na zadnjem, piju, turiraju motore itd. Mislim da to nema veze sa prijavama u prometu, jer nisu oni tako glupi da će bukirati sudove sa prijavama za koje nemaju dokaze i koje bi padale na sudu |
|
|
|
|
 |
|
sp 50 serijski ima negdje 20 sekundi do 80km/h, base kit i spuh kojih 13 sec do 80km/h. No ni jednom ni drugom krajnja nije preko 95km/h.
A ove gluposti da bi netko stigao skrenuti ako ima blokadu ne bih komentirao. Ali evo jučer vozim vxr-a 200 i ispred mene murjaci u autu voze 40km/h i ja tako iza njih do izlaska na Štrosmajerovu i onda gas do daske. Vidio sam da me snimaju, mislili su da je 50cmm, no onda su vidjeli tablu iza i odustali od potjere. |
|
|
|
|
 |
maniche
|
sad ću pisati kao vozač auta.
meni ne smetaju skuteri bez blokade..doista ne znam šta to nekom ima smetat osim mozgovima poput kolege audija.
znači hoćeš ti vozit 50 ili 80 meni je isto kad na cesti voze skuteri i motori od 50 ccm do 1100 ccm.
Koliko sam ja primjetio klinci na skuterima uglavnom voze dobro.
največi su problem novonastali "bajkeri" sa baotianima, prdonje od 40 i kusur godina koji te skutere voze kao bicikle.
bio sam u koloni koja se pomicala mic po mic i onda mi takav prdonja konstantno prolazi s desne strane, uz bankinu..i kako se ja pomaknem tako ga obiđem, kad stanem, on obiđe mene.
i tako sam ja 20 puta morao paziti na idiota dok ga obilazim jer se on uopće ne ponaša kao sudionik te kolone nego kao biciklista.
takvih je primjera masu i kad vozim najviše se bojim takvih, klinac na skuteru mi nije problem..taj me sašije s lijeve strane, kao što bi me i auto.
a sad, kao vozač skutera.
obilazim kolone, i kupio sam ga zbog ekonomičnosti. za 5 min sam doma dok autom nisam ni za 15.
sve su to male cifre ali se nakupi tokom dana ako ideš do grada više puta.
cijenim svoje vrijeme i ne želim ga gubiti u automobilu.
a sad, što to nekom smeta...to je problem ljubomore, i ja sam bio takav pa sam popizdio i kupio skutera.
što se blokada tiče.
apsolutno taj zakon nema uporište jer je doista svejedno dal ti voziš 50 ili 70.
cilj je samo prisilit ljude da daju extra 4-5 soma kuna i polože kategoriju više kako bi onda mogao voziti, zamisli ti 125 ccm koji ide30-40 km/h više od 50 ccm.
to je naša država.
u većini Eu zemalja s b kategorijom možeš voziti 125 ccm.
a tim zakonom bi nestala ilegalna nabrijavanja 50 ccm skutera koji s kitom jesu opasni koliko god to netko pobijao.
cijeli skut je napravljen da ide 70-80, ti ga onda tjeraš 90-100 a on tada više nije pouzdan.
@luka_os
ne razumijem se toliko u nabrijavanje 50 ccm ali sam vidio prerađenih mašina koje su tjerale i do 120 km/h..i to po gps-u. |
|
|
|
|
 |
|
kolega krivo ste pročitali, serijala ide 80 po gpsu, a 120 idu samo midrace kitovi, kojih u osijeku gotovo da nema. Kod nas je češća upotreba big bore mašine na 50cmm.
A što se tiće vašeg prvog djela posta u potpuno vas podržavam. Ne znam zašto se ljudi toliko naživciraju kad ih skuter obiđe i stane na semaforu. Hellou ljudi nismo svi za trku, neki se samo normalno voze i ukoliko vidimo da nas želite obići, prpoustit ćemo vas bez problema.
Dakako da je vožnja skutera ekonomičnija, a osim toga nema briga za parkiranje, užitaj je voziti po ovim sparinama itd. |
|
|
|
|
 |
 |
|