Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Oslikavanje tramvaja povodom Svjetskog dana darivatelja krvi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
MegaSmrT

Ukupno postova: 680
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 15.06.2010. 18:04 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

junfer&ca je napisao/la :
Bravo Stella 1989.
Ali ja čujem da se na toj našoj krvi može i zaraditi, da to netko dobro plaća i zarađuje, a nama prodaju fore ko fol to je sve bespla. Ko fol dobiješ bon za pizzu, a neko mi se čini usisava lovu na toj krvi. Baš me zanima jel zna ko šta više o tome, navodno bolnica ili Crveni križ za to dobiju ogromne novce a nama prodaju svoju pričicu

Aj duboko udahni... Sad izdahni.... i nemoj više nikad udahnit.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
antifriz

Ukupno postova: 91
Post Postano: 15.06.2010. 19:26 
Naslov:  

Bravo Stella 1989.
Ali ja čujem da se na toj našoj krvi može i zaraditi, da to netko dobro plaća i zarađuje, a nama prodaju fore ko fol to je sve bespla. Ko fol dobiješ bon za pizzu, a neko mi se čini usisava lovu na toj krvi. Baš me zanima jel zna ko šta više o tome, navodno bolnica ili Crveni križ za to dobiju ogromne novce a nama prodaju svoju pričicu

Nemoj u tom pravcu postavljati pitanja... to nije pametno. Prije dvije godine moj prijatelj je bio sličan tebi, shvatio je prazninu u njihovoj priči, te javno o tomu progovorio... kažu da je odselio ih Hrvatske, nitko ne zna gdje, nije mi se nikada javio. Tjedan dana nakon nestanka otišao sam u njegovu kuću, roditelji su mu bili neutješni. Laptopu mu nisam mogao pristupiti zbog lozinke, ali pronašao sam nešto što su inspektori previdjeli... nisu shvaćali. Ah, ti ograničeni umovi. U dvd-playeru nalazila se poruka, koju je želio da pronađem. DVD "Blade: Trinity (2004"), s Wesley Snipesom u glavnoj ulozi. Ne smijem više reći, promatraju me od tada. Oni...

Sretno.

MissConception

Ukupno postova: 426
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.06.2010. 22:08 
Naslov:  Re: Oslikavanje tramvaja povodom Svjetskog dana darivatelja krvi

eo kak izgleda

On a Quest for Love like the Proceed drummer
Frost

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 15.06.2010. 22:12 
Naslov:  

Predobro Very Happy

Ukupno postova: 37
Post Postano: 16.06.2010. 3:05 
Naslov:  Re: Oslikavanje tramvaja povodom Svjetskog dana darivatelja krvi

i zadnji dio tramvaja

13.06.2010. Crveni križ.JPG
 Opis:
 Veličina:  2.44 MB
 Pogledano:  41 put(a)

13.06.2010. Crveni križ.JPG

Ukupno postova: 210
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.06.2010. 11:55 
Naslov:  

Bravo Stella 1989.

Je ja sam isto čuo takve priče. Navodno postoji klan krvožednih komaraca koji plaćaju bolnici za svaku dozu prikupljene krvi. Naime priče kruže da su se komarci ujedinili u jedinstveni holding te putem njega skupljaju donacije i kupuju krv. Morali su se eto udružiti jer najavljuju im prašenje pa se boji izlaziti na zrak kako ne bi pocrkali. Navodno su osnovali i kćerka tvrtku svog holdinga koja se bavi iskuljučivo dostavom. Dakle bolnica - njihovo skroviše. Priče idu čak toliko daleko da je navodno i film vještica iz Bleire snimljena baš po tom istinitom događaju.

Problem je što je njihov sustav dostave i distribucije dobrovoljno donirane krvi toliko dobro razvijen da jednostavno čak ni neki nezaposleni odvjetnici koji nemaju pametnijih poslova nego visiti na interenetu predstavljajući se kao curice ne mogu tom sustavu ući u trag.

Bojim se, ja se sad stvarno bojim...

Mother Earth

Ukupno postova: 675
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.06.2010. 13:54 
Naslov:  

Frost je napisao/la:
Predobro Very Happy

Very Happy

Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
dumbaos

Ukupno postova: 163
Post Postano: 21.06.2010. 14:12 
Naslov:  

MegaSmrT je napisao/la:
Bravo Stella 1989.

Aj duboko udahni... Sad izdahni.... i nemoj više nikad udahnit.

Aaaaaaaaaaaaaaaa! Smile Smile Smile

pop-ap-teta

Ukupno postova: 324
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.06.2010. 18:50 
Naslov:  

necu komentirati komentare ovdje, jer stvarno nemam sto pametno reci. svaka cast deckima koji se nisu dali iznervirati 2 osobama sa kvocijentom inteligencije kokoske....

bdw. kcer mi je bila na oslikavanju tranvaja, stvarno neeeeeponovljiv dozivljaj Smile i treskica nam mrak izgleda, kao sto ste i sami rekli. ona planira za koji mjesec cim napuni 18 ici darivati krv jer joj tata dariva godinama i stekao je vec i neke zakonske povlastice. dakle dragi moji, svi koji imate veliko srce i ne bojite se komaraca Smile samo dajte.... ne samo da je humano djelo, ne samo da pizza i nije losa Smile vec cete se osjecati super iz mnogo razloga Smile

tko je na fejsu nek pogleda tamo malo grupu o tome

Skoči u forum: