Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
mislim da će svi mazohisti sa jugoistoka i istoka gradskog vrta pušiti ovaj filmić samo tako...  |
|
|
 |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol:  Žensko
|
I mene je zbuniLo to "štekanje", tek sam kasnije skužiLa da to u biti tako treba biti
Prva dva su boLja, no, bravo na trudu, baš nas veseLe vaši fiLmići  |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
 |
punkara Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
Jedan je Bjelica Nenad, BJEELIIICAAAA NEEEENAAAD, jedan je Bjelica Neeenaaad!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Bjelko bi i danas s dva treninga bio bolji od ovih sadašnjih jazavaca. |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
 |
Saar Kazaam Jr.
Ukupno postova: 94 Lokacija: Legaland Spol:  Muško
|
ne želim bit hejter, ali ovo mi je već isfurana ideja... Oduševljenje kopni na reciklirane ideje... Dajte nešto novo jer vidim da je ludi Mićo slijedeći protagonist... |
|
_________________ ...religion creates nothing, except intangible emotional solace for those who require... |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Jao da... Mićo...kad on po McDonald'su počne kupiti sve one silne salvete...legenda!!  Ma prefora je čovjek!  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
antifriz
Ukupno postova: 91 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Boru Ružara volim pogledati s vremena na vrijeme, stvarno je odličan  |
|
|
|
|
 |
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol:  Muško
|
ne želim bit hejter, ali ovo mi je već isfurana ideja... Oduševljenje kopni na reciklirane ideje... Dajte nešto novo jer vidim da je ludi Mićo slijedeći protagonist...
|
ovo je zadnji dio trilogije. |
|
|
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
ne želim bit hejter, ali ovo mi je već isfurana ideja... Oduševljenje kopni na reciklirane ideje... Dajte nešto novo jer vidim da je ludi Mićo slijedeći protagonist...
|
Isfurana ideja..
pa dečki imaju ideju kroz filmiće upoznati sve osječke legende s mlađim a i onim starijim generacijama..
zato, dok ne odrade sve viđenije osječke likove, ideja ne može biti "isfurana".
@i meni je ovaj treći najlošiji ali se vidi napredak u samom načinu snimanja, montaži i sl...ok možda ste fulali priču,al sve drugo za 5
samo naprijed  |
|
|
|
|
 |
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol:  Muško
|
dečki ponovo sve pohvale što radite nešto kreativno, konstruktivno, unikatno i zabavno... stvarno ste osvježenje za ovaj grad, gdje, sudeći samo po forumu, većina ljudi kuka, kritizira i podmeće nešto drugima, a kreativnost i ideja im je na razini djeteta iz osnovne škole... žao mi je ujedno što trilogija završava, ali jednostavno tako je zamišljeno i ne valja ništa pretjerano isfurati i treba znati otići dok si uspješan... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
ma sva tri su odlicna a meni je ovaj najbolji jer se pojavljuje Bjelica  |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Svaka čast na trudu! Lijepo je opet vidjeti Nenada Bjelicu u dresu NK OSIJEKA!  |
|
|
|
|
 |
gazh Ukupno postova: 33 Lokacija: Darda Spol:  Muško
|
Dobar je filmić samo premalo su o Isi stavili.
I svakačast Bjelici, stvarno je ljudina |
|
|
|
|
 |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol:  Žensko
|
Jedan je Nenica Bjelan  |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje!  |