Autor |
Poruka |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
vrijeme je novac. ako se uspije ustediti 10-20% na cekanje u koloni super! |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
bob11
Ukupno postova: 346 Spol:  Nebitno

|
kako će smanjiti nezaposlenost,molim te?jel vas tak bubi ući ili glavonja!
mislim da će se to iskoristit samo kako bi se možda smanjio broj zaposlenih
+ jedn vozač manje |
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
To je logika koja nas lansira ravno u kameno doba.
Zatvorimo onda tvornice, razbijmo robote. Tja. koliko samo poslova unisti jedan automatski zavarivac?! Koliko ih unisti stroj za proizvodnju boca?! Kombajn, traktor...
Umjesto logike koju si naveo postoji alternativna koja kaze: "jedan vozac vise za neku drugu liniju uz jednake troskove". |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
bob11

|
|
|
 |
mrgud1986 Ukupno postova: 33 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ma dok to dodje do nas ja cu imati space shuttle  |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Sve je to super. I potrebno je ovom gradu. Samo mene zanima odakle sad novaca za takav projekt!? Nije li potrebnije prvo sanirati rupe na cestama i same ceste a onda ići u ovakve projekte. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
A kako ce taj sustav npr. kod Gradske knjižnice, semafor i stanica na istom mjestu, oce onda cijelo vrijeme biti zeleno dok svi ne udju/izadju? I naravno na drugim takvim slicnim lokacijama.
Plus jos jedna pohvala gradskoj vlasti, ovaj program ce smanjiti nezaposlenost, povecati place, stvarno jako potreban projekt u ovoj situaciji.
|
onda ti šefe napravi firmu i smanji nezaposlenost u osijeku...i daj ljudima plaće od 10 000 kn....i eto riješenja.... |
|
|
|
|
 |
bob11

|
|
|
 |
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol:  Muško
|
potpisujem,pogotovo jer se dobar dio teksta odnosi na gpp,a dotični hađija u gppu( medenko) gleda svaku stavku gdje bi mogao ustediti i smanjiti na radnoj snazi,stoga ce vjerojatno sa zadovoljstvom docekati ovaj potez da ocapari kojeg radnika manje i time potvrdi visoki stupanj svog menađerstva!
i još nesto,kako ista spomenuta firma,elektromodul,nema novaca da makar sredi neka glavna parkirna mjesta u gradu,ili zimi baci sol na parkinge i ocisti,a sad se ima novaca ici u,ma da nitko nije spomenio,ali vjerojatno ce i taj projekt koštati xxxxxx milijuna novaca??pa čak i ako grad na mojim/našim leđima izbroji novce kao potporu u sufinanciranju,za to ce imati taslo novaca! malo čudno u najmanju ruku!  hej hoj klapci,živjeli! |
|
|
|
|
 |
bob11

|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
e..ma najbolje ništa... treba skinut sve semafore..koji će nam... uvijek se novac može utrošiti na drugi način... fino otvarajte firme i zapošljavajte ljude, ali ne..lakše je srat po svemu... ništa ne valja..ajmo plakat |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
bob11

|
čemu to ogorčenje??
šta je to dobro da netko dobije pedalu???šta tu valja??
i ovako ima previše ljudi koji jedva spajaju kraj s krajem,pa ajmo sad još ljudi izbaciti na ulicu,al sam zato da bi se uštedila koja kuna,koja će ionako otići na kredit za passata,treba ga otplatiti! |
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
nisi ti baš skonto moj post,al ok |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
Frx Ukupno postova: 53 Spol:  Muško
|
potrebni su nam pametni vozači i ljudi a ne pametni semafori |
|
|
|
|
 |
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
evo ja se tim semaforima veselim..
U Trpimirovoj i na Feđiki oko 15 h obicno prometna policija regulira promet jer su guzve prevelike..cekanje na semaforu predugo..
da ne pricam da me glava boli od pistaljki koje slusam cijelo popodne.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
 |
 |
|