Izgubila sam volju ...

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Izgubila sam volju ...

... za pisanjem na forumu.
A vidim da je i sva ostala stara ekipa koja je nekad vladala ovim stranicama.
Voc goin on? Posao, ljubav, bilo što? Nešto? Ja nemam odgovor, samo vidim da to nije to! Nat enimor! Kako oživjeti ovaj forum?
Ma, ženo... ne znam kako ostalima, meni se više ništ ne da, a ne samo pisat po forumu :lol:

A i dosta mi je politike na forumu i pametnjakovića koji ili samo seru po temama bez da išta konstruktivno pridonesu forumu.

Takva vremena, valjda.
nema zanimljivih tema, nema inspiracije, nema kava (bar se ovdje ne dogovaraju, a i ono što ima nije hrpa ljudi), loša vremena, opterećenost životom van ovog svega...
kao što ti mužić kaže, politika je počela vladat,i slične teme, što je toliko zanimljivo da Miss i ja imamo podosta stranica offtopica...
ali nemoj gubit glavu, sama ne možeš promijenit stanje svijesti, zato glavu gore :cheers:
loš engleski jezik nekih članova
radim ko crnčuga. dižem se u 5, dolazim u po 4 kući, dođe mi da se objesim. radim 6 dana u tjednu i petkom i svetkom. nemam volje ni za životom a ne da pišem po forumu.
Monstrum

radim ko crnčuga. dižem se u 5, dolazim u po 4 kući, dođe mi da se objesim. radim 6 dana u tjednu i petkom i svetkom. nemam volje ni za životom a ne da pišem po forumu.

I ja isto, jedino što ipak tako rano ne ustajem. Ali i subote do 22 h, a u pon ujutro treba biti na poslu ...
Izgubili smo smisao za zajebanciju, sad samo zajebavamo.
da rezimiramo ... dakle ... ostarili ste :)

btw ... uvijek mozes putem foruma rjesavati obiteljske probleme i dogovarati s muzem sta ces sutra kuhati, tko mora usisati ... napisati mu shoping list, obavijestiti ga da ces kasniti jer moras raditi prekovremeno pa da on ode po djecu u vrtic .. i slicno :)

Re: Izgubila sam volju ...

Ljeto nam se vratilo . . .
Pa zaš? Na forumu je tak super zanimljivo.Treba živjeti na forumu,treba živjeti forum... xD
i fejsbać
Joj teško meni...
nake_rado

i fejsbać

to je sjebalo forum
teme ''Kako si?'' ''Što se sluša'' i slično, sve se tamo vidi, da se netko sjetio mogao je iz tog napravit sličnu mrežu i obogatit se prije pojave facebooka...
exHOP3on@jedino što redovno čitam je naš offotpic ... ostalo... nemam volje kad znam da nema baš neke kvalitetne rasprave, većina tema je kako si? itd. koje nemam ni najamnje volje otvoriti.... radim stalnooo i ne stignem na net
hm, nemoj se izvlačit na rad, ev ne radim pa opet isto, radije čitam knjigu neg glupe rasprave tipa da li je ''za dom spremni'' ustaštvo...
baš to htjedoh dati kao primjer teme koja je već 1000 puta "prežvakana" na forumu

Ukratko nema više pive petkom na tzv. kavi. A ni ja ne stignem doći da bar malo okupim drage ljude.
nalijo samse rakije :) da :)
imam slobodan dan i nalijo sam se :) da :)
Monstrum

imam slobodan dan i nalijo sam se :) da :)

ajd saću doć ja
Monstrum

nalijo samse rakije :) da :)

Rakije, rakije amo.. jel utjehe nema u vodi. :drunk:
rakija ??? exh!!! jel' to netko spominje rakiju?
Da, da rakija je u pitanju
RAKIJA!! DI JE!! Miss, kasnimo, ak je Monstrum tada već krenuo možemo samo polizat dno...

Imam i ja rakije. Ubiću se šnjom.
Frost

Ma, ženo... ne znam kako ostalima, meni se više ništ ne da, a ne samo pisat po forumu :lol:

A i dosta mi je politike na forumu i pametnjakovića koji ili samo seru po temama bez da išta konstruktivno pridonesu forumu.

Takva vremena, valjda.

....potpis na ovo.....n forumu sam godinama i nikad nije bilo tak dosadno ko u posljednjih par mjeseci...čak me ni prepucavanja više ne vesele :roll: ....navratim s vremena na vrijeme, pročitam što se događa, al obično ne nađem ništa svrsishodno ni za odgovorit....
...oftopik: brojim još mjesec i po dana i osjećam se kao savršenstvo: kugla...
anakonda@@@ DRAGO MI JE .... ;) ... očekujem objavu na forumu za mejsec i pol dana :)
Mislim da se radi o tome da su ljudi prefrustrirani svojim životima.. Svi smo nezadovoljni. Pa nemamo volje. A ni smisla za humor. Ja sama sam se preko nekoliko puta uhvatila da nemam volje za ništa osim sjesti i buljiti u prazan prostor. A osim toga, jednom kad ispadneš iz toka spika na forumu, teško se vratiti..
ja bi forumašku kavu :S
Frost

(y)
exHOP3on

Frost

(y)

I meni se pije pivo :)

Tagovi