sorry društvo, niste skužili pitanje... tražim neki ljepi restoran sa malo intimnijom atmosferom... galiju sam napisala da odbacite tu ideju jer smo tamo već bili....
hihihi, zli ste!
dajte malo, cura je nova, niekusna ovdje na forumu , o, čito nije iz Osijeka, a vrlo moguće i mlada...
nije dobro obrazložila što, kako i zašto, događa se i najboljima...
iako, tema doista jest malo glupava - trebaju ići tamo gdje se dobro osjećaju i to je to. a ni savjet o pripremi jela u domaćoj atmosferi nije za bacit, jer ljubav IDE (i) kroz želudac
@mala20 ako imaš para i voliš malo fancy, odite u Lumiere
Hong Kong je definitvno dobar izbor ako volite malo promijeniti kužinu. I baš je onako za parove. A osim njega jedino što nam je u gradu preostalo onako za parove je Lumier. Sve ostalo su manje više cigani (mislim živa glazba) i roštiljade. Nemaju baš previše ukusa a ni nekog izbora na meniju.
Hvala svima na ukazanom strpljenju i odgovorima. Bili smo u tom kineskom prije dva tjedna, čisto sam se iznenadila uslugom. Toliko ljep prostor te poslugu konobara nisam doživjela. Nešto izvrsno. Eto jučer me zaprosio dragi, pa bi to bila večerica povodom zaruka i godišnjice