evo da se i ja malo javim

)........hvala svima na podrsci hehe, dakle odlulatal je u cetvrtak 13.5. iznenada kroz resetke iz naseg dvorista u ruzinoj ulici i to nakon sto je 5minuta ostala sama samo da odem po povodac i da idemo u setnju, inace nikad ne ostaje sama.....odmah sam izjurila van i trazila ju ali ju nigdje nisam mogla naci, odmah sam zvala gradski i slavonski radio dala oglas, ali se nitko nije javio, onda sam po raznim forumima oglasavala da je nestala,isto tako nije bilo nikoga tko ju je vidjeo.....
razmisljala sam o plakatima da poljepim po gradu, ali je ta glupa kisa padala danima, i konacno prekjucer kad sam vidjela da kisa ne prestaje odlucim ipak poljepit oglase ali sam ih oblozila najlonom da ne pokisnu

)) cak sam i na svoj auto nalijepila hiihhiihihih
i eto danas ja ucim za ispite i sva ko parac tuzna zbog janice zvoni mobitel

) znala sam da je to janica jer je bio nepoznat broj....kad ono gospodja pita"jel to vi trazite psa? kod mene je"
ni manje ni vise par kuca od mene u ruzinoj ulici, meni se cijelo vrijeme pricinjalo da ju cujem kako negdje laje i imala sam pravo to je bila ona, u neposrednoj blizini
odmah sam otisla kod gospodje po janicu, janica se obradovala ajmeeeeeee, izljubila me i ja nju

, gospodja je rekla kako ju je nasla na zupanijskoj da sama lunja pa ju je pokupila da ju nesto ne pogazi...
eo zahvalila sam se gospodji uzela janicu i sad cekam neku lovu pa da se oduzim gospodji posto sam student i vlada bezparica morat ce cekat par dana hihihihih
ukratko to vam je to.....janica evi hrnja, najela se, bila u setnji , igrala se, ja odoh uciti i tako,.....pozdrav sviima!!!!!!!

))))