Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Vukovarac Leonardo Balaž ponovno otvara ZOO-hotel

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
garyM
Ukupno postova: 9
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.05.2010. 11:18 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[Ma gospodo pa nisam ja napao Splajta pa taj čovjek se samo pravi pametan i hvali kako je smijenio ovoga ili onoga .... ma koga je to on smijenio? gđu. Velicki? moguće! g. Đukića? ne vjerujem! g. Bajtu? ne vjerujem! g. Matkovića i Doležala? ne vjerujem! g. Glavaša? ne vjerujem ... koga još? pa taj tip se hvali okolo kako drži i Tomislava Glavaša za jaja i kad se vrati u Unikom kako će ga lagano kidati ... ali nema brige njega čeka toliko posla u Unikomu da neće stići dignuti glavu od posla .... he he Vladimire jedva čekamo da se vratiš jer nam je pravna služba u zaostatku s poslom a ti to jedini svojom ozbiljnošću i znanjem možeš riješiti ... Radom na Šplajta. Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
junfer&ca
Ukupno postova: 125
Post Postano: 10.05.2010. 23:20 
Naslov:  

Mora da je taj Šplajt veliki trn u oku tom garyM kad ga želi zavatrirati i sa sadašnjim direktorom Unikoma
Kolko ja znam Velickinici je dao vjetra u leđa da ju se makne u prijevremenu penziju, Đukić je još uvjek na slobodi i pokušava se snjim nagoditi da više ne čačka po Crvenom križu, Bajto ga ne zanima, Matković i Doležal nisu vrijedni spomena a T. Glavaš bi od njega mogao imati koristi kad se vrati jel čovjek zna svoj posao. Da je on sad u Unikomu sigurno ne bi morali plaćati bilježnike da ovjeravaju one gluposti.
garyM, de reci gdje ti se Šplajt zamjerio?

Mitar031
Ukupno postova: 199
Post Postano: 11.05.2010. 10:01 
Naslov:  

Gary, nemaš pojma u čemu je fora. Ja idem na jauznu, a ti? Oćemo zajedno pa ću ti reći. Il se nađemo kod mene u Zelenilu poslje jauzne?

junfer&ca
Post Postano: 11.05.2010. 22:00 
Naslov:  

garyM, šta je, ne javljaš se, jesi "provaljen" ko si?

garyM
Post Postano: 19.05.2010. 12:01 
Naslov:  Re: Vukovarac Leonardo Balaž ponovno otvara ZOO-hotel

Nema to veze sa provaljivanjem ... odgovorite mi šta je taj Splajt napravio korisno za Unikom? koja je njegova radna produktivnost? Šta to Unikom može imati korisno od njega? šta da uhodi ljude, da piše prijave protiv ljudi, da špijunira i slika ljude okolo, da čini zlo? Neka g.Splaj se pohvali s nečim korisnim što je napravio za tvrtku ili tvrtke u kojima je radio? Pa on je na nivou nisko umnih ljudi koji se bave svime samo ne poslom .... zato smo mi u Unikomu sretni što će nam se Splajt vratiti i bit će prepoznatljiv po tome što će dobiti brdo posla gdje neće stići dignuti glavu ... he he Radom protiv Vladimira Splajta ....

junfer&ca
Post Postano: 24.05.2010. 23:35 
Naslov:  

garyM, što si ti bre napravio za Unikom osim što se vozikaš po gradu po ceo božji dan

garyM
Post Postano: 28.05.2010. 12:30 
Naslov:  Re: Vukovarac Leonardo Balaž ponovno otvara ZOO-hotel

Ma ne vozikam se ja po gradu .... šta sam napravio za firmu? možda ništa važno .... ali šta je napravio taj Splajt? Za firmu sigurno nije ništa ili se varam? a te njegove priče da je on zaustavio kriminal a prodao bi sebe za 100 kn .... on će nam prićati o moralu, ali nema veze on je samo pun priča i destrukcije od tih njegovih tužbi nema nitko koristi osim njega samoga tako da njegova borba za prava građana su smiješna

Skoči u forum: