Video 031: Vedran Horvat, konobar na Galiji, spasio Osječanku od mogućeg utapanja

Osijek

Video 031: Vedran Horvat, konobar na Galiji, spasio Osječanku od mogućeg utapanja

Prekjučer oko 18 sati 24-godišnja Osječanka je, prema njezinim riječima, pala u Dravu u blizini bivše vodovodne crpke. Konobar restorana Galija, Vedran Horvat, primjetio je nesretnu djevojku i nesebično priskočio u pomoć skokom u hladnu rijeku. Djevojka je nakon izvlačenja na obalu prevezena vozilom Hitne pomoći, a uzrok "pada" je za sada nepoznat.

Pogledajte snimku spašavanja...
Povijesni medij

Vedranu svaka čast!

Re: Video 031: Vedran Horvat, konobar na Galiji, spasio Osječanku od mogućeg utapanja

Ovo je nešto što vraća vjeru u ljude. Pohvale Vedranu i svako dobro u životu.

:bravo: :bravo: :bravo:
Bravo Vec!
živio Vedran
bravo kevara
svaka čast. prvo onaj dečko s ekonomije, sada ovo. ipak ima dobrih ljudi. samo ne vidim razlog za snimanje
bome dobri su oboje toliko dugo plivat u tak hladnoj vodi

pohvale :)
stvarno lijepo,svaka čast dečku :)
- Zašto nisi vikala upomoć?
- Zato što ja ne vičem.

Prejebeno...

Vedranu svaka dala...pa i one koje viču!

Re: Video 031: Vedran Horvat, konobar na Galiji, spasio Osječanku od mogućeg utapanja

bravo

Prilozi

• SNC00017.jpg
ponavljam, svaka čast tvom kolegi, ali pitanje koliko je u redu prema butri ;)
Bravo Vedrane!!
SLažem se za snimanje, ja ne bih biLa presretna.. no, bitno da je sve dobro završiLo :)
znam tu curu, na žalost ne bih se čudio ako je nešto pokušala... =/
Svaka čast vedranu... malo je ljudi koji bi se tako ponijeli... svaka pohvala!!!
Uz sve pohvale čovjeku na spašavanju, ipak bi trebalo malo više doznati o detaljima oko djevojčina "pada" u Dravu.
Nema sumnje kako je malo onih koji bi uskočili u hladnu Dravu zbog nepoznate osobe...

No... Super mi je kako lik tjera okupljene "nije ovo kazalište" i ta spika, a pajdo snima i onda još stavi video na net...
W.M. Felt

Uz sve pohvale čovjeku na spašavanju, ipak bi trebalo malo više doznati o detaljima oko djevojčina "pada" u Dravu.

Slažem se...čudno je kako je "pala u Dravu" kod te bivše vodovodne stanice...ne želim misliti da je nešto pokušala nažao sebi učiniti...
Bravo školski, no što će supruga reći na vađenje drugih riba iz Drave?

Evo link iz Glasa... http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=3&ID_VIJESTI=124391

Zadnja rečenica u tekstu govori dosta toga...
Prometnik

Evo link iz Glasa... http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=3&ID_VIJESTI=124391

Zadnja rečenica u tekstu govori dosta toga...

Nažalost... :(
Mladjo

svaka čast. prvo onaj dečko s ekonomije, sada ovo. ipak ima dobrih ljudi. samo ne vidim razlog za snimanje

A kako ne... mora se zabilježit fračinu! :D
Uvijek je bilo i biće dobri ljudi to je za svaku pohvalu.
poljak012

e,moj mladjo.da nije bilo snimke,ne bi niko ni vidio ni cuo za ovog hrabrog decka inace mog radnog kolegu.hvala

Istina, svaka čast svima...Zar ovakve vijesti nisu vrijedne objavljivanja i snimanja. Po vašem mišljenju ne,oni nisu Nives Celzijus, Ava Karabatić i ostalo smeće koje iskače iz televizora...
Dečki svaka čast,na brzoj reakciji i snalažljivosti....
Legos, respect 8)
gavran

poljak012

e,moj mladjo.da nije bilo snimke,ne bi niko ni vidio ni cuo za ovog hrabrog decka inace mog radnog kolegu.hvala

Istina, svaka čast svima...Zar ovakve vijesti nisu vrijedne objavljivanja i snimanja. Po vašem mišljenju ne,oni nisu Nives Celzijus, Ava Karabatić i ostalo smeće koje iskače iz televizora...
Dečki svaka čast,na brzoj reakciji i snalažljivosti....

jel bi tebi bilo drago da te netko snima dok te izvlače iz drave u petom mjesecu, bez obzira kako si završila unutra? a ni taj dečko sigurno nije skočio u dravu da bi postao jubito zvijezda.
Circa

Nema sumnje kako je malo onih koji bi uskočili u hladnu Dravu zbog nepoznate osobe...

Halo nije ti ovo amerika.
ja sam siguran da bi 99% ljudi skočilo u dravu da vide kako se netko utapa.

svaka čast dečku a ovaj što snima je bilde.

Tagovi