Sve slike su slikane u Osijeku.
Ako imate neki savijet, slobodno komentirajte.

Kultura, zabava, sport, hobby

Mario1411Evo htjeo bih podijeliti / objaviti neke fotke s vama, ovo je slikano sa običnim fotoaparatom, ništa nije profesionalno, pa eto nadam se da će vam se svidjeti =))
Ako imate neki savijet ili nešta, slobodno komentirajte.
Mario1411
Ma znam , tako ti je to ovdje, da si Cristiano Ronaldo propao bi.. xD![]()
![]()
Al jbg, pokusat cu , a i eto nije toliko da se zamaram time =))
![]()
![]()
![]()
IngoMario1411Evo htjeo bih podijeliti / objaviti neke fotke s vama, ovo je slikano sa običnim fotoaparatom, ništa nije profesionalno, pa eto nadam se da će vam se svidjeti =))
Ako imate neki savijet ili nešta, slobodno komentirajte.
savjet ... malo bolji fotic i jedan pravi photosession...
btw, tvoja majka mora da strepi kad izlazis iz kuce![]()
inace![]()
![]()
Mario1411
@Stella1989 ... Eh stella nisam ni skontao , sad se sjećam =)) A ja sam isto tako morao zbog faxa otkazati prije 2 god , al eto jbg, pa napokon ovo ljeto odoh na duže vrijeme izvan Osijeka![]()
">Mario1411Ako imate neki savijet ili nešta, slobodno komentirajte.
Stella1989Mario1411
@Stella1989 ... Eh stella nisam ni skontao , sad se sjećam =)) A ja sam isto tako morao zbog faxa otkazati prije 2 god , al eto jbg, pa napokon ovo ljeto odoh na duže vrijeme izvan Osijeka![]()
Al eto...u svakom slučaju, sretno, zabavi se i 100 % sam sigurna da će te već netko skontati pa da iskoristiš svoje potencijale!![]()
Btw, koliko vas je iz Osijeka bilo na seminaru i jel bila "ona ruskinja, njemica...što sve nije nadrobila"? Hehehe">
Mario1411
Nije bila ona cura šta je nabrojila 6-7 jezika, hehehe.
Iz osijeka smo bili prošli i sudjelovali na tom seminaru samo dvojica.
Ja i jedan Ivo =))
"> Eh, da im nisam otkazala, znači od 12-ak ljudi prošlo nas je samo nas troje..?
Mario1411
Ko je Matan ?? Refresh my mind,heh =))
i kakav profil na dA ?!