Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Ako vam je to jedina preostala zabava, onda ste jadni i nije vam baš zanimljivo u životu, hehe.
Ajde ne offtopičerite...ovo nije tema o you fori već nešto sasvim drugo, a ovi koji spammaju temu s tom you forom bi trebali dobiti žutoga, a ne da cijela tema bude zaspammana ovom glupavom forom...  Ali Uma već ima 2 žuta i di bi njoj moderatori dali crveni za spammanje...ma di bi...
Ne znam što moderatori rade, očito ne svoj posao...  |
Zadnja promjena: Stella1989; 02.05.2010. 14:06; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
pa ti najviše spamaš
a inače, postoji tema gdje se objašnjava YOU javno i tamo se usmjerava ljude preko PMa a ne ovak odma nakon što netko želi napravit šalu... |
|
 |
Stella1989
|
Pa ovo je postalo već predosadno...u svaku temu trpat you foru...
Btw, a to gdje je you fora objašnjena, to je zatrpano duboko u forumu i mislim da neće novi korisnici toliko tražiti...velik je forum...  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
onda šuti i preskoči tu temu...
a sad neka neki admin strpa sve ovo u offtopic, hvala unaprijed... |
|
 |
Stella1989
|
Šuti ti!
Admine, moderatori...nije valjda da ste se ponapijali jučer pa da vas nema na forumu??? |
|
|
|
 |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
samo nam kvariš jedinu preostalu zabavu koju imamo.
|
au contraire mon ami ... stella je nepresusni izvor zabave ovoga foruma |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Ha-ha...a ti neki "wanna be komedijaš"..? |
Zadnja promjena: Stella1989; 02.05.2010. 14:36; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
gardy Ukupno postova: 101 Spol:  Nebitno
|
odi UMA do psihijatrije..primit če te prekoreda |
|
|
|
|
 |
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
normalno kad djeci ne moš ništa....zaštićeni svim zakonima....mali smije uzet motornu pilu i rezat namještaj...i ti ga moš samo gledat....kad počne plakat...reko...milo,pa šta je bilo?....kaže on...nema više benzina...i moraš mu napunit da izreže do kraja...ni slučajno šamarčina  |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Preporuka za buduće roditelje, ili one koji se nećkaju bi li ili ne bi bili roditelji: "Epidemija popustljivog odgoja". Čitajte i učite, moramo odgajati nove generacije inače odosmo svi u mražju vater. Štoviše, mislim da ova "epidemija divlje djece" nije slučajna, stihijska, nego smišljena "agenda" onih koji žele od malih nogu imati konzumente i takvima ih odgajati u cilju porobljivanja.
Dakle, knjigu u ruke, a zanemariti vijesti tipa "Simonici ispala sisa", "Lana se na reviji pojavila u čipkastim gaćicama" i slično. Živjeli!
@Bojo
Zna Pervan što priča, nije on od jučer.  |
|
|
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
koliko god paradoksalno zvučalo, i meni se čini da zakon i raznorazne kvazi udruge za zaštitu djece od istih i rade delikvente. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
normalno kad djeci ne moš ništa....zaštićeni svim zakonima....mali smije uzet motornu pilu i rezat namještaj...i ti ga moš samo gledat....kad počne plakat...reko...milo,pa šta je bilo?....kaže on...nema više benzina...i moraš mu napunit da izreže do kraja...ni slučajno šamarčina
|
istina
a ako ga slucajno udaris ... ili samo grubo okrenes ... ili mozda psihicki maltretiras ... prijavi te policiji i digne tuzbu ... pa onda sud shvati da je sve to debilana, ali novinarka jutarnjeg napise ovakav clanak.
i onda umjesto jednog krepila ... imamo tisuce krepila sa svojim pravima |
|
|
|
|
 |
 |
|