Druga Strana Osijeka je grupa koja osječke mane i vrline prikazuje u malo drugačijem svjetlu. Nije nam u cilju nikoga vrijeđati već prikazati tamnu stranu našega voljenog grada.
Pozivamo vas da skupa s nama prikupljate fotografije nepoželjnih prizora u našemu gradu (razvaljene klupe, smeće, neuredni parkovi, ulice i slično) i da time utječemo na gradsku vlast kako bi bolje radila svoj posao. Komentari uz fotografije mogu ironično prikazivati našu svakodnevnicu.
Svoje fotografije možete slati na ovaj mail ili nas "tagati" u svome, već postojećem, albumu:
[email protected]
Za sada se na Facebook grupi mogu vidjeti fotografije iz jedne sasvim obične šetnje našim najljepšim dijelovima grada. Te također možete vidjeti kako izgleda novi osječki izum: vodoravna kanta za smeće.
A čuj...ako ćemo iskreno, ni ja nisam obožavatelj fejsbuka : ). Ali ono... ako imaš bolju ideju kako to sve organizirati, na jednostavniji način, slobodno reci pa će se nešto dat napraviti ; ).
Pravo zboriš Frost. Ovo mi se sa Facebookom zasad čini efikasno i jednostavno, iako ga ne volim. S tim da u grupi nema baš ljudi pa ako vam nije problem pošaljite par pozivnica.
@DSO, ukoliko ste zainteresirani, takvu stranicu/rubriku mozemo implementirati u sklopu portala Osijek031.com.
Bilo bi mi čast, nadam se da će ova stranica makar malo pripomoći u preobrazbi Osijeka u kulturan, europski grad.
Za sve ostale dogovore stojim na raspolaganju preko maila.