| Autor |
Poruka |
|
spremačica
Ukupno postova: 100 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ja sam si kupila novi bajs i razmišljam kak nemogu ni na posao s njim ni kod legice ni nigdi di ga nemogu na oku imat, nebi se usudila ga ostavit bez nadzora bez obzira što je zaključan!
mislim da policija ništa neradi po tom pitanju |
|
|
|
|
|
|
 |
|
poljak012
Ukupno postova: 20 Spol:  Nebitno
|
je bas meni je ukraden taj od 7500,00 kn.i to je to. kad sam otisao na policiju i odnio papire i brojeve rame i vilice,samo su se podsmjehivali.mjesec dana sam zvao i govorio im da ima snimka sigurnosne kamere sa benzinske pumpe,ali nista!nitko nije dolazio,pa sam cijelu snimku sam skinuo uz pomoc osoblja.na policiji mi nisu htjeli uzeti cak ni fotografiju bicikla iako sam ih imao desetak,sa kompletnim popisom svih dijelova.i onda da se oslonimo na tu policiju????????? Istu sam noc zvao sve granicne prijelaze,kontaktirao ostale PU,objavio na radijima,printao oglase i ljepio ih po gradu,al biciklu ni traga.ko da je u zemlju propao.ipak ne gubim nadu.ljudi takvih bicikala kao moj ima samo 10-tak u gradu.ako itko ista zna nek me kontaktira na mobitel,spreman sam ponuditi odlicnu nagradu.bicikl je NORCO CHARGER,crne je boje sa bijelim vilama sprijeda i straga,oprema xt i deore,gume continental speed.
mob 095 913 85 04,Dario
unaprijed hvala svima na bilo kakvoj informaciji |
| Opis: |
|
| Veličina: |
2.49 MB |
| Pogledano: |
56 put(a) |

|
|
|
|
|
|
 |
|
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol:  Nebitno
|
upravo to vam govorim ovo više nije zanemariv problem, jer evo samo na ovom forumu u komentarima našlo se od prilike 4-5 ljudi koji su oštećeni za barem 18ooo kuna... jednostavno policija ne mora i neće ovo tretirati kao ozbiljan problem jer im se neda tražiti klince koji kradu bicikle i preprodaju ih... jedino što se može je eventualno organizirati potpise i peticiju podrške za policijsku upravu dat im potpise i tražiti objašnjenje zbog čega već godinama ignoriraju problem krađa bicikala u gradu koji zaista nije mali i zanemariv broj |
|
|
|
|
|
|
 |
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Pa što reći o gradu u kojemu se brutalno ubojstvo dogodi na 20 metara od policije, u kojemu patroli treba pola sata da dođe do križanja Radićeve i Reisnerove (govorim iz osobnog iskustva)? Mislite da će policija čuvati naše bicikle a ne zna ili ne može čuvati naše živote.
Inače, o ovoj temi je već bilo govora ovdje http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=14101&start=30 , pa se ne bih ponavljao, nego bih samo stavio link za one koji bicikl "osiguravaju" lokotom, lancem, čime već: http://www.youtube.com/watch?v=G1yImVLW_Q0
"how to steal a bike"
Bicikle ostavljajte u stanovima, ako ih ne želite izgubiti. Čak i ako idete nekome u goste. Lijepo dva velika kartona pod gume, da ne uprljate pod, i očistite ako eventualno nešto zaprljate, te pazite da ne otepete žbuku sa zidova dok biciklom manevrirate po stanu.
Dodao bih još, kao što je netko već rekao, da policija želi nešto napraviti, provjerila bi otkuda oni bijesni bicikli na auto piji po petstotinjak kuna. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Dodao bih i da, ako želite smanjiti broj krađa, nikad, ali baš nikad, ma koliko jeftin bio, nemojte kupiti ukradeni bicikl, ili neki dio. To se ne odnosi samo na bicikle.
A što se policije tiče, njihov je angažman, kao i rezultati, barem po ovom pitanju, upravo tragičan. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
I ja sam nešto zaboravio napisati; obratio bih se našim dragim lopovima (ne policiji, ne gradskoj vlasti, da me se krivo ne shvati   ), kradljivcima bicikala; sjetio sam se sada da su prijateljevom sinu ukrali dječji bicikl. Pa kako vas nije sramota? |
|
|
|
|
|
|
 |
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol:  Muško
|
mozda nebi bilo loše da organiziramo neku sačekušu
ima zainteresiranih? |
|
|
|
|
 |
|
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol:  Nebitno
|
po meni možda nisam u pravu, najjednostavniji način kako ih natjerati da počnu slušati i fokusirati se na takve krađe, jest građanska incijativa online peticija i argumentirani razgovor i predaja potpisa gradonačelniku, onda bi vjerovatno neko obratio pozornost i morao odgovoriti gradonačelniku zašto se taj ne mali broj oštećenih građana ( potencijalnih birača) konstantno bezobrazno ignorira |
|
|
|
|
|
|
 |
|
igor.igor Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
Ukradena mi je bijela Nakamura,velika rama,uske gume,pa ako netko vidi u gradu takav bicikli samo nek javi
nagrada pronalazacu a za tog tko vozi slijedi nagrada posebna od mene  |
|
|
|
|
|
|
 |
|
igor.igor Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
ili neka javi na broj 098 199 4500 |