Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U Osijeku svaka dva dana ukraden po jedan bicikl

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
spremačica

Ukupno postova: 100
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 24.04.2010. 16:59 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ja sam si kupila novi bajs i razmišljam kak nemogu ni na posao s njim ni kod legice ni nigdi di ga nemogu na oku imat, nebi se usudila ga ostavit bez nadzora bez obzira što je zaključan!

mislim da policija ništa neradi po tom pitanju

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
poljak012

Ukupno postova: 20
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.04.2010. 0:38 
Naslov:  Re: U Osijeku svaka dva dana ukraden po jedan bicikl

je bas meni je ukraden taj od 7500,00 kn.i to je to. kad sam otisao na policiju i odnio papire i brojeve rame i vilice,samo su se podsmjehivali.mjesec dana sam zvao i govorio im da ima snimka sigurnosne kamere sa benzinske pumpe,ali nista!nitko nije dolazio,pa sam cijelu snimku sam skinuo uz pomoc osoblja.na policiji mi nisu htjeli uzeti cak ni fotografiju bicikla iako sam ih imao desetak,sa kompletnim popisom svih dijelova.i onda da se oslonimo na tu policiju????????? Istu sam noc zvao sve granicne prijelaze,kontaktirao ostale PU,objavio na radijima,printao oglase i ljepio ih po gradu,al biciklu ni traga.ko da je u zemlju propao.ipak ne gubim nadu.ljudi takvih bicikala kao moj ima samo 10-tak u gradu.ako itko ista zna nek me kontaktira na mobitel,spreman sam ponuditi odlicnu nagradu.bicikl je NORCO CHARGER,crne je boje sa bijelim vilama sprijeda i straga,oprema xt i deore,gume continental speed.
mob 095 913 85 04,Dario

unaprijed hvala svima na bilo kakvoj informaciji

01.jpg
 Opis:
 Veličina:  2.49 MB
 Pogledano:  56 put(a)

01.jpg

inspektormaska
Ukupno postova: 343
Post Postano: 26.04.2010. 10:06 
Naslov:  

upravo to vam govorim ovo više nije zanemariv problem, jer evo samo na ovom forumu u komentarima našlo se od prilike 4-5 ljudi koji su oštećeni za barem 18ooo kuna... jednostavno policija ne mora i neće ovo tretirati kao ozbiljan problem jer im se neda tražiti klince koji kradu bicikle i preprodaju ih... jedino što se može je eventualno organizirati potpise i peticiju podrške za policijsku upravu dat im potpise i tražiti objašnjenje zbog čega već godinama ignoriraju problem krađa bicikala u gradu koji zaista nije mali i zanemariv broj

zen031
Ukupno postova: 1236
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.04.2010. 20:31 
Naslov:  

Pa što reći o gradu u kojemu se brutalno ubojstvo dogodi na 20 metara od policije, u kojemu patroli treba pola sata da dođe do križanja Radićeve i Reisnerove (govorim iz osobnog iskustva)? Mislite da će policija čuvati naše bicikle a ne zna ili ne može čuvati naše živote.

Inače, o ovoj temi je već bilo govora ovdje http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=14101&start=30 , pa se ne bih ponavljao, nego bih samo stavio link za one koji bicikl "osiguravaju" lokotom, lancem, čime već: http://www.youtube.com/watch?v=G1yImVLW_Q0
"how to steal a bike"

Bicikle ostavljajte u stanovima, ako ih ne želite izgubiti. Čak i ako idete nekome u goste. Lijepo dva velika kartona pod gume, da ne uprljate pod, i očistite ako eventualno nešto zaprljate, te pazite da ne otepete žbuku sa zidova dok biciklom manevrirate po stanu. Very Happy

Dodao bih još, kao što je netko već rekao, da policija želi nešto napraviti, provjerila bi otkuda oni bijesni bicikli na auto piji po petstotinjak kuna.

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 26.04.2010. 21:08 
Naslov:  

Dodao bih i da, ako želite smanjiti broj krađa, nikad, ali baš nikad, ma koliko jeftin bio, nemojte kupiti ukradeni bicikl, ili neki dio. To se ne odnosi samo na bicikle.

A što se policije tiče, njihov je angažman, kao i rezultati, barem po ovom pitanju, upravo tragičan.

zen031
Ukupno postova: 1236
Post Postano: 26.04.2010. 21:18 
Naslov:  

I ja sam nešto zaboravio napisati; obratio bih se našim dragim lopovima (ne policiji, ne gradskoj vlasti, da me se krivo ne shvati Very HappyVery Happy), kradljivcima bicikala; sjetio sam se sada da su prijateljevom sinu ukrali dječji bicikl. Pa kako vas nije sramota?

ajwar

Ukupno postova: 769
Post Postano: 26.04.2010. 21:31 
Naslov:  

mozda nebi bilo loše da organiziramo neku sačekušu Smile

ima zainteresiranih?

"pa pogledajte Nenada Bjelicu kak ulaže u Osijek, on ulaže u nekretnine!"
inspektormaska
Ukupno postova: 343
Post Postano: 27.04.2010. 10:32 
Naslov:  

po meni možda nisam u pravu, najjednostavniji način kako ih natjerati da počnu slušati i fokusirati se na takve krađe, jest građanska incijativa online peticija i argumentirani razgovor i predaja potpisa gradonačelniku, onda bi vjerovatno neko obratio pozornost i morao odgovoriti gradonačelniku zašto se taj ne mali broj oštećenih građana ( potencijalnih birača) konstantno bezobrazno ignorira

igor.igor
Ukupno postova: 2
Post Postano: 05.05.2010. 0:56 
Naslov:  

Ukradena mi je bijela Nakamura,velika rama,uske gume,pa ako netko vidi u gradu takav bicikli samo nek javi Wink

nagrada pronalazacu a za tog tko vozi slijedi nagrada posebna od mene Very Happy

igor.igor
Ukupno postova: 2
Post Postano: 05.05.2010. 0:57 
Naslov:  

ili neka javi na broj 098 199 4500

nake_rado

Ukupno postova: 5684
Upozorenja : 1
Post Postano: 05.05.2010. 8:18 
Naslov:  

bubamara je napisao/la:
Od bicikla koji mi je ukraden imala sam i sliku bicikla i račun kad sam ga kupila, sve lijepo predala na policiju i završena priča. Ni obavijesti, ni poziva na prepoznavanje,ništa. Sve je ostalo na administrativnom dijelu.
Zaista vjerujem da su policiji poznati članovi i bande koji se bave krađama, ali zašto ništa ne poduzimaju ?! Ucijenjeni, nezainteresirani, neki drugi interesi .....

Ja definitivno ne vjerujem da su policiju ucjenili ljudi koji kradu bicikle Wink

be strong be happy and don't let anyone to make you angry

Skoči u forum: