Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Daroviti kemičar na Olimpijadi u Tokiju

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
yoyocro

Ukupno postova: 6
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.04.2010. 21:13 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tinus je napisao/la :
jupiter je napisao/la:
barba je napisao/la:
Recimo ta profa, koja je usput budi rečeno i meni predavala je zmaj, mislim pozitivan zmaj... konstantno ima super rezultate sa svojim učenicima i govovo stalno ima prvake države i šalje ih na olimpijadu...

oba palca gore, profa je zakon...

usput, mislim da bi se i kroz uspjehe učenika trebao valorizirati rad profesora. Naime i prof. Damjanović ima djecu kod kuće i može ići kući, ali ona otaje na dodatnoj nastavi iz kemije i priprema hrpu zadataka i ubija se od obajšnjavanja... nisam siguran da joj je plaća veća zbog toga(nadam se da griješim)

ne mogu potpisati nijednu tvoju rijec...osim eventualno da je zmaj..ali definitivno u negativnom smislu... otkad sam u srednjoj i ona mi predaje kemiju, nisam naucila apsolutno nista novo, osim "jaci kvaci, slabiji reagira s vodom"..nije nam niti jednu lekciju ona sama suvislo objasnila..uvijek imamo za zadacu sami obraditi lekciju, ako ne i cijelu cjelinu, i odmah slijedeci sat pokupi biljeznice i ocjenjuje to, bez da nam je objasnila kako i sta u biti trebamo napraviti..po meni je jako losa profesorica, a sad je samo imala srece jer je fran izrazito nadaren, decko je genijalac Smile i svaka njemu cast!

potpisujem. u mojoj generaciji su bila isto dva genijalca koja su daleko dogurala na natjecanjima. nije to imalo nikakve veze s njom nego su dečki jednostavno rasturali. ništa nas nije naučila. jedna od lošijih profa. vidim "jači kvači..." je ostalo Very Happy

ma ta žena je savršen profesor. predavala mi je, i bez priprema sam rasturio kemiju na prijemnom i na faksu.
rušit će onoga koji stvarno ništa ne radi, ako išta misliš raditi znat ćeš kemiju i imati dobre ocjene.
samo što ona dosta stavlja na samog učenika, da nauči koliko želi. to je u redu. na faksu te nitko neće pitati jesi li ti nešto shvatio. dobit ćeš lekciju za naučiti prije predavanja i gotovo.
a da je loš profesor sigurno ne bi uvijek imala prvih nekolio mjesta na županijskom i redovito nekog na državnom!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
FunkyLady
Ukupno postova: 613
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.04.2010. 21:24 
Naslov:  

Joooj, Yoyo, molim te nemoj Very Happy
Ti nisi adekvatan govoriti o ovoj temi, s čime bi se složili SVI koji su upoznati sa situacijom Razz Wink

„Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
chaknoris

Ukupno postova: 591
Post Postano: 21.04.2010. 22:07 
Naslov:  

Wink

Zadnja promjena: chaknoris; 18.07.2010. 16:43; ukupno mijenjano 1 put.

euphoriaa
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.04.2010. 23:57 
Naslov:  

yoyocro je napisao/la:
Tinus je napisao/la :
jupiter je napisao/la:
barba je napisao/la:
Recimo ta profa, koja je usput budi rečeno i meni predavala je zmaj, mislim pozitivan zmaj... konstantno ima super rezultate sa svojim učenicima i govovo stalno ima prvake države i šalje ih na olimpijadu...

oba palca gore, profa je zakon...

usput, mislim da bi se i kroz uspjehe učenika trebao valorizirati rad profesora. Naime i prof. Damjanović ima djecu kod kuće i može ići kući, ali ona otaje na dodatnoj nastavi iz kemije i priprema hrpu zadataka i ubija se od obajšnjavanja... nisam siguran da joj je plaća veća zbog toga(nadam se da griješim)

ne mogu potpisati nijednu tvoju rijec...osim eventualno da je zmaj..ali definitivno u negativnom smislu... otkad sam u srednjoj i ona mi predaje kemiju, nisam naucila apsolutno nista novo, osim "jaci kvaci, slabiji reagira s vodom"..nije nam niti jednu lekciju ona sama suvislo objasnila..uvijek imamo za zadacu sami obraditi lekciju, ako ne i cijelu cjelinu, i odmah slijedeci sat pokupi biljeznice i ocjenjuje to, bez da nam je objasnila kako i sta u biti trebamo napraviti..po meni je jako losa profesorica, a sad je samo imala srece jer je fran izrazito nadaren, decko je genijalac Smile i svaka njemu cast!

potpisujem. u mojoj generaciji su bila isto dva genijalca koja su daleko dogurala na natjecanjima. nije to imalo nikakve veze s njom nego su dečki jednostavno rasturali. ništa nas nije naučila. jedna od lošijih profa. vidim "jači kvači..." je ostalo Very Happy

ma ta žena je savršen profesor. predavala mi je, i bez priprema sam rasturio kemiju na prijemnom i na faksu.
rušit će onoga koji stvarno ništa ne radi, ako išta misliš raditi znat ćeš kemiju i imati dobre ocjene.
samo što ona dosta stavlja na samog učenika, da nauči koliko želi. to je u redu. na faksu te nitko neće pitati jesi li ti nešto shvatio. dobit ćeš lekciju za naučiti prije predavanja i gotovo.
a da je loš profesor sigurno ne bi uvijek imala prvih nekolio mjesta na županijskom i redovito nekog na državnom!

ne slazem se nimalo s tobom. ako zelis znat kemiju, idi na instrukcije. jedino to vrijedi ako ti ona predaje. ja i kad se trudim slusat i pratit nastavu, nekad mi stvarno nije jasno jel imamo sat razrednika ili kemiju, koliko ona okolisa i prica nepotrebne stvari. i one silne usporedbe ucenika s atomima, kojima pokusava pojednostavit, samo jos vise zakomplicira. kao sto sam vec rekla, dobar je profesor na dodatnoj ili instrukcijama, u razredu je uzas od profesora.

FunkyLady
Ukupno postova: 613
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 22.04.2010. 6:54 
Naslov:  

Oooo da... Činjenica je da ona jednostavno ignorira one koji joj ne idu na natjecanja i slično. Sjećam se kad bi nosila epruvete i onda samo zaobišla naš stol... Zovemo je da pokaže, al ništa ona... Divni dani, nema šta...

A da se trudi oko natjecatelja, da... Sjećam se samo koliko je zatrpavala zadacima yoyu i ekipu te im sve objašnjavala, dok na redovnom predavanju odbija tako što... Priča besmislice kao što je navedeni "jači kvači" te su joj svi sinovi i kćeri brutovi...

Zbog takvih predmeta mi je drago da ne idem više u srednju Smile

„Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
fireflies
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.04.2010. 20:59 
Naslov:  

FunkyLady je napisao/la:
Priča besmislice kao što je navedeni "jači kvači" te su joj svi sinovi i kćeri brutovi...

upravo to -.- sve mi se čini da tepe tu istu priču zadnjih 20 godina.katastrofalan profesor koji gradivo svojim tumačenjem čini samo neshvatljivijim i odvaja one koje voli od ostalih

yoyocro

Post Postano: 29.04.2010. 12:10 
Naslov:  

FunkyLady je napisao/la:
Oooo da... Činjenica je da ona jednostavno ignorira one koji joj ne idu na natjecanja i slično. Sjećam se kad bi nosila epruvete i onda samo zaobišla naš stol... Zovemo je da pokaže, al ništa ona... Divni dani, nema šta...
pa jel nisi ti bila sa mnom u klupi? o_O

Skoči u forum: