Muskarci nisu idioti - samo ja imam PMS!
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Re: Muskarci nisu idioti - samo ja imam PMS!
Zar stvarno mislis da su te dvije stvari neuskladive? Mislim da vrlo jesu, samo treba malo dobre volje i ne skakanja na prvu loptu
E, sad, jesu li muškarci idioti... mislim da nisu, ali na to tražim odgovor!!
Pa bih ga najradije poslala k vragu zato jer imam PMS i zato jer je on jedno "obično muško"... neosjetljivo, bezosjećajno itd.. ba meni danas, u ovim danima...
Trudi se jadan svaki dan uskladiti svoje obaveze da bi joj udovoljio i onda kad jednom ne uspije je djubre. Koje ne bi bio da se tako ponasao od prvog dana.
Re: Muskarci nisu idioti - samo ja imam PMS!
nekada mi vas je stvarno zao. sva ta frustracija prije, bolovi tijekom, te neraspolozenje i period odvikavanja od sugavog osjecaja poslije... no onda mi moje ljubljeno stvorenje kaze da i nije to tako strasno svaki put. zatim mi pogled padne na tv gdje mi kazu da je... i da je svaka druga zena nezadovoljna svojom higijenom, pa vas vidim kako "marsirate ulicama" u ogromnim skupinama i onda AAAAAAAAAAAAAA ... POMOC!
ja se stvarno ne snalazim ponekad sa pms-om i njegovim posljedicama po sve nas pa shvacam i tebe. drzi se. nije on idijiot, samo je zauzet bio i vise nece nikada, rekao mi je!
prijateljski pozdrav!
Jeff MurdockEvo zašto kavaliri izumiru.
![]()
Trudi se jadan svaki dan uskladiti svoje obaveze da bi joj udovoljio i onda kad jednom ne uspije je djubre. Koje ne bi bio da se tako ponasao od prvog dana.
Mozda je bolje biti djubre svih ostalih dana i onda kad ju usrecis jedan dan - ona procvjeta od srece. ;-)
Sjecam se kad nam je prof iz psihologije (Ave Rogina!) govorio da kad ides u posjet nekome tko ima malo dijete ne treba uvijek donositi poklon za dijete. Dijete ce znati da sa svakim dolaskom slijedi i poklon, tako da i intenzitet srece nece biti toliko velik kao kad poklon doneses pokatkad.
Ozana, da te inace on ne vozi doma, i da je taj dan odlucio doci zbog par kapi kise, ti bi imala osjecaj kao da si se opet udala. ;-)
P.S. Sto se tice tog razdrazljivog osjecaja, danas se i ja tako osjecam. Bas kao i nakon svakog pijanstva. ;-)
inteligentno rješenje je otresti se svih obaveza, obećanja i inih sranja koja nas opterećuju.
fakat, idioti smo.
gazda777
ma jesmo, idioti smo što se uopće dovodimo u takvu poziciju da svakodnevno nešto trebamo, trčimo, jurimo, i...fala bogu kasnimo...
inteligentno rješenje je otresti se svih obaveza, obećanja i inih sranja koja nas opterećuju.
fakat, idioti smo.
slazem se, pa zato nas i vole. Zapravo obozavaju nas kad smo odvratni prema njima, a kada smo kao kavaliri cijelo vrijeme gledaju da ti nadju neku manu iliti neki propust.
eldiablo
slazem se, pa zato nas i vole. Zapravo obozavaju nas kad smo odvratni prema njima, a kada smo kao kavaliri cijelo vrijeme gledaju da ti nadju neku manu iliti neki propust.
Mane počinjem tražiti (i primjećivati one koje sam propustila) tek kad se određeni primjerak počne ponašati poput idiota. Odnosno, kad prestane glumiti, kad se opusti i postane "svoj".
No, kako rekoh, radi se samo o određenim primjercima.
"primjerak"...poput zamorca...
("Što je bilo?" "Dobro znaš što si napravio!" "Pa štaaaa?" "Ako ne znaš, neću ti reći!!!" i to tako krene...
mislim da je mužjacima puno teže s nama ženkama, nego što je nama s njima
CatCloeSlažem se, nismo idioti. Samo imamo svoje obaveze...ma, nisu idioti. samo su slatki, dlakavi marsovci od kojih, uz pravilno rukovanje, možemo dobiti baš sve što nam treba.
Primjerice, nabavim SW KoToR, a moja me (sada bivša) cura gnjavi sa višesatnim kavama i kao fol ozbiljnim razgovorima 'o nama'. Čovječe, tamo galaksija gori, Sithi napadaju, a ona gnjavi...
I tako se to guralo do KoToR-a II, kada je postala bivša
CatCloe
dlakavi marsovci od kojih, uz pravilno rukovanje, možemo dobiti baš sve što nam treba.
HA! Mlada i naivna si, ako to stvarno mislis!
..mozete dobit sta ocete i uz nepravilno rukovankje.
Stare bakice kažu: Sa Zlom - zlo;bez zla još gore!
softisdrage moje možemo mi pričati što hoćemo, ali mi trebamo njih i oni trebaju nas.
Stare bakice kažu: Sa Zlom - zlo;bez zla još gore!
Ah, glas razuma... Ovo je notorna istina, samo sto se vas odgaja na malo drugaciji nacin. Vama se od rodjenja u glavu usadjuje da imate nesto sto netko drugi zeli i da za to nesto trebate na trzistu postici najvecu cijenu.
Samo sto mnoge ribe "to nesto" smjestaju kojih pola metra nize nego bi to trebalo biti... ;-) I onda prodaju krivu stvar krivim osobama na krivi nacin...
Leteci mungosMozda je bolje biti djubre svih ostalih dana i onda kad ju usrecis jedan dan - ona procvjeta od srece. ;-)
oma procvjeta?
hoho. kvalitetno đubre neko.
ima mati vrt, pa ako neko prodaje... aj da se dogovorimo.
Leteci mungos(Ave Rogina!)

softisGdje su onda moji pogriješili u odgoju??!!
Hm, odgovor na ovo pitanje ovisi koja je tvoja sadasnja perspektiva. Zalis li za tim sto ti nisu dali pricetag?! Ili sto te nisu naucili misliti svojom glavom!?!
noj u bemveuoma procvjeta?hoho. kvalitetno đubre neko. ima mati vrt, pa ako neko prodaje... aj da se dogovorimo.
Vidis kako vi zene otkrivate skriveni smisao... uopshte nisam na to mislio... nikako, nikada, ni u kojem slucaju...
Kako god, zene zapravo ne podnose kad ih netko zeli. One zele zeljeti osjecati se zeljeno. Vjecna Zenonova aporija: zena, muskarac, zelja...
Leteci mungossoftisGdje su onda moji pogriješili u odgoju??!!
Hm, odgovor na ovo pitanje ovisi koja je tvoja sadasnja perspektiva. Zalis li za tim sto ti nisu dali pricetag?! Ili sto te nisu naucili misliti svojom glavom!?!
Mislim da je najveći problem što su me naučili misliti svojom glavom.
Leteci mungosnoj u bemveuoma procvjeta?hoho. kvalitetno đubre neko. ima mati vrt, pa ako neko prodaje... aj da se dogovorimo.
Vidis kako vi zene otkrivate skriveni smisao... uopshte nisam na to mislio... nikako, nikada, ni u kojem slucaju...
Kako god, zene zapravo ne podnose kad ih netko zeli. One zele zeljeti osjecati se zeljeno. Vjecna Zenonova aporija: zena, muskarac, zelja...
Žene jako vole biti željene. Ali i vole pripadati nekome (koliko god to ne odgovaralo tzv. feministkinjama)
bravo.
softis
Žene jako vole biti željene. Ali i vole pripadati nekome (koliko god to ne odgovaralo tzv. feministkinjama)
apsolutno. ja se klackam na granici feminizma, ali se slažem
softis
to te nitko ne može naučiti. ako znaš, naučila si sama. ako nemaš talenta, svi mudraci svijeta ti ne bi to uspjeli uliti u glavu..
CatCloema, nisu idioti. samo su slatki, dlakavi marsovci od kojih, uz pravilno rukovanje, možemo dobiti baš sve što nam treba.
Amen
gazda777Mislim da je najveći problem što su me naučili misliti svojom glavom.
bravo.
HVALA
CatCloesoftis
apsolutno. ja se klackam na granici feminizma, ali se slažem![]()
softis
to te nitko ne može naučiti. ako znaš, naučila si sama. ako nemaš talenta, svi mudraci svijeta ti ne bi to uspjeli uliti u glavu..
Ipak je potrebno i da te netko uputi, a za to služe roditelji. Imala sam sreću da su mi oba roditelja širokih nazora i bez opterećenja M-Ž poslovima i inim podjelama.
softisgazda777Mislim da je najveći problem što su me naučili misliti svojom glavom.
bravo.
HVALA
ironija...bješe to lagana ironija...
softisŽene jako vole biti željene. Ali i vole pripadati nekome (koliko god to ne odgovaralo tzv. feministkinjama)
Zele biti zeljene ne zato sto zele "pripadati", nego zato da sebi poprave sjebani ego i nesigurnost. To bi im bio dokaz da su dovoljno vrijedne da ih netko zeli posjedovati.
Muskarac i zena trebaju stvoriti formulu 1+1=3 (gdje ovo 3 ne znaci nuzno dijete ;-)), a ne 1+1 = 1+1 ili 2+0.
Alana BatesVrijednost njih dvoje kao cjeline mora biti veći od zbroja njihovih pojedinačnih vrijednosti, hoćeš reći. Slažem se s tom definicijom.
Da, ja sam to pojednostavio i sprijecio mogucnost ubacivanja suvisnih rijeci/simbola, krivog tumacenja i slicno.
Razlika u sklonosti definiranju strogih pravila ionako spada u jednu od osnovnih M-Z razlika... ;-)
softisŽene jako vole biti željene. Ali i vole pripadati nekome (koliko god to ne odgovaralo tzv. feministkinjama)
Ne bih rekla da to ima veze s feminizmom.
Leteci mungos
Zele biti zeljene ne zato sto zele "pripadati", nego zato da sebi poprave sjebani ego i nesigurnost. To bi im bio dokaz da su dovoljno vrijedne da ih netko zeli posjedovati.
Uvrijezeno misljenje sjebanih muskaraca je da "zena treba pripadati" jednako koliko je sjebana ona koja zeli da je "posjeduju". U oba slucaja je ego i nesigurnost i te kako na snazi.
Leteci mungos
Muskarac i zena trebaju stvoriti formulu 1+1=3 (gdje ovo 3 ne znaci nuzno dijete ;-)), a ne 1+1 = 1+1 ili 2+0.
Joj, daj ne lupetaj. Ovakve figurativne racunice vrte se u primitivnim muskim mozgovima gdje se po jos uvrijezenijem plemenskom i pećinskom običaju sve vrti oko materijalnog prebrojavanja i striktno podijeljenih uloga. Kad muskarac i zena stvaraju nekakvu "formulu" - onda nema brojanja i prebrojavanja, onda se sve svodi na medjusobno prozimanje, isprepletanje i zajednistvo... Iako mi se cini da je za tebe kasno, savjetujem ti da to pokusas nauciti.
Alana Bates
Vrijednost njih dvoje kao cjeline mora biti veći od zbroja njihovih pojedinačnih vrijednosti, hoćeš reći. Slažem se s tom definicijom.
Samo si mu dala izlaz iz vlastite misaone zavrzlame...hehe
Leteci mungos
Slobodna sam primijetiti da se kod muškaraca uglavnom podosta toga vrti oko te zanimljive brojkice "3"
francuska sobarica
mrzim kad se žene izvlače na neki PMS, pa jel nisu jadne skontale da muškarci sad od nas prave bolesnice, šta se uopće ima pričat o tome, imaš ga il ga nemaš i gotovo, kakve fame oko pms-a...
skontele su, naravno.
samo im je veći interes zlorabiti situaciju...