Pa, dobro više, gdje smo svi ???
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
vani na svježem zraku se alkoholizira pa kada kući se dođe, onda se piskara po forumu...
a milan je dylan jer je puno prije kakio pa je dobio crvenog
MissTake
admin napravio čistku, ostali bojkotiraju
a milan je dylan jer je puno prije kakio pa je dobio crvenog![]()
Nisam.
tuxSuzdržani smo zbog žutih kartona.Ne smiješ više ni reći šta hoćeš
a to nisi nikad ni smio
jelte
delete all
nake_radoMilan
pijani!"

Frosti ja sam tu
Važno da je moj muž tu. Pa će naša djeca isto piskarati po forumu.
1step2farVažno da je moj muž tu. Pa će naša djeca isto piskarati po forumu.
Ne samo piskarat... rodit se na forumu
Re: Pa, dobro više, gdje smo svi ???
1step2farFrosti ja sam tu
vama treba otvoriti poseban podforum kako bi imali mjesto za obiteljski sastanak.
Ingoi offtopičarenje. od malena učit djecu kako se offtopičari. teta u vrtiću im može biti registrirani korisnik.1step2farFrosti ja sam tu
vama treba otvoriti poseban podforum kako bi imali mjesto za obiteljski sastanak.
Mladjoi offtopičarenje. od malena učit djecu kako se offtopičari. teta u vrtiću im može biti registrirani korisnik.
sve najgore od mene
btw na onoj slici u galeriji, još uvijek ne mogu skontati jesi ti lijevi ili desni?
exHOP3on
nikad, što više to bolje, pa da dokažemo vanstep da nas ima i da smo tu![]()
nemam pušku, ja sam miroljubiva teta.... zašto misliš da ja ne bih smjela ići na pecanje???
a za cajke si milion posto u pravu - slažem se s tobom

kandidati se samo redaju 
exHOP3onis there anybody out there?!
ima nas, ali nismo na godišnjem
1step2far
Ja se uglavnom živciram, u reali. A virtuala je stvorena za oftopičarenje nas starih izdanaka. Koji čak i nisu iz Osijeka, ali se osjećaju kao da jesu.
ima nas

MladjoIngoi offtopičarenje. od malena učit djecu kako se offtopičari. teta u vrtiću im može biti registrirani korisnik.1step2farFrosti ja sam tu
Nit znam tko je Milan,nit Dylan...
1step2far
Dragi Ingo, virtualni brak između Frosta i mene, sklopljen pod budnim okom ekipe iz Excalibura i Zerosa kao popa je više nego jednostavno prejaka spona što nas spaja foreva end eva!!! Pa privatne stvari ipak trebaju ostati privatne, ha ha ha!
el to bilo onda kad je zeki zaboravi otić fotobilježit neki događaj, el sam bio svjedok?
CalebMladjoIngoi offtopičarenje. od malena učit djecu kako se offtopičari. teta u vrtiću im može biti registrirani korisnik.1step2farFrosti ja sam tu
joooj, ovo sam tek sad vidjela, hahahahah
ma, nema nas nekako...
ali, trebali bi se okupiti, prošlo je već dugo vremena