Zna li netko gdje se može naučiti plesati "melbourne shuffle"??
Baš bih htjela naučiti plesati u tom stilu, a mislim da preko ovih tutoriala na youtubeu neću daleko stići...jel zna netko možda gdje se u Osijeku to može naučiti??
Kultura, zabava, sport, hobby

MissTake
ja sam vidjela da to plešu, dodšue ljetos na terasi bastiona, ali onda očito da netko može i podučavati![]()

tonyskywalkerpa da, tu sam u osijeku..ja sam za, sam ja neznam više nikoga tko se želi time baviti..zivis u osijeku jel tako???...sto se nebi skupilo nekoliko ljudi koji su zainteresirani za to...evo ja sam prico sa pro shufflerom...mikkelom koji plese vec 2 godine...dao mi je korisne savjete kojih se trebam pridrzavat
Maia -_-tonyskywalkerpa da, tu sam u osijeku..ja sam za, sam ja neznam više nikoga tko se želi time baviti..zivis u osijeku jel tako???...sto se nebi skupilo nekoliko ljudi koji su zainteresirani za to...evo ja sam prico sa pro shufflerom...mikkelom koji plese vec 2 godine...dao mi je korisne savjete kojih se trebam pridrzavat
eto tkoje zainteresiran može se javiti tu pa mislim da bi se moglo skupiti par ljudi
always ready
Ja bi isto to da plešem al me sprd.![]()