Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ružina mijenja smjer, Ulica Republike jednosmjerna!?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
mandra
Ukupno postova: 44
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 02.04.2010. 23:31 
Naslov:  Re: Ružina mijenja smjer, Ulica Republike jednosmjerna!?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pa ovo je i više nego smješno, prvo sam mislila da je post stavljen na prvi aprrilllilllill !!!! Zvuči nevjerovatno da ovake ideje nekome padaju napamet a pogotovo stručnjacima , pa i moj šukundjeda koji je živio u doba kad su konji vladali prtenjacima se smije na ovo !!! strava šta mi plaćamo!!! ma, zar je uopće u današnje vrijeme nećemu za čuditi ? osijek031.com smile osijek031.com smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
krista
Ukupno postova: 6
Spol: Muško Muško
Post Postano: 03.04.2010. 0:22 

Postoji vise problema zasto je promet unutar grada zakrcen, ali mislim da nijedan od njih ne moze rjesiti specijalna komisija iz zagreba jer bilo tko tko je bio ikad u zagrebu autom zna kako tamo promet funkcionira odnosno bolje receno ne funkcionira..
Mislim da bi se vecina guzvi rjesila prosirivanjem obilaznice, tocnije dodavanjem dodatnog traka u oba smjera, o cemu je vec bilo nekih govora, te poboljsavanjem pristupa samoj obilaznici koje je takodjer katastrofa. No svi mi dobro znamo da jos nije napravljen dobra plan kako se posteno nakrasti na izgradnji te obilaznice pa to jos nije sprovedeno u djelo. Drugi ogroman problem u gradu je manjak parkirnog prostora. U Osijeku ima sve vise vozila, a grad ne poduzima nista u mjeri izgradnje dodatnog parkirnog prostora u centru grada. Mislim, jasno je svima da prostora za neku izgradnju u centru bas i nema, ali svakako mislim da bi se privremeno rjesenje moglo naci dok ne bude neko trajno izvedivo. Pricati o kulturi hrvatskih vozaca je uzaludno jer takvo sto ne postoji. Imao sam priliku voziti po Njemackoj gdje, ako i zanemarimo infrastukturu koja je nedostizna, prometna kultura je neusporediva. Osjecaj voznje je toliko ugodan da je to neopisivo. Ali ovdje kod nas prvenstven su problem autoskole, odnosno drzavni ispitivaci kod kojih svaka budala moze dobiti vozacku dozvolu. Ima ljudi koji nakon sto 5 puta izadju prodju.. Halo?! Kada je kvantiteta izlaska na vozacki ispit postalo mjerilo za prolaz?! Umjesto da je regulativna restrikcija. Padnes 2x i cao, vidimo se za 10 godina.
I krajnja stvar je hrvatska policija, koju svi dobro znamo. Jer puno je lakse cetvrtkom i subotom djudjati u nekom cosku i uhvatiti osobu koja kod ogranicenja 50 ili 70 vozi 60 ili 80 i pisati kaznu, i cekati osobe koje ce napuhati 0.03 da bi ih kaznili, ili terati bicikliste, koji su bez ikakve skole prometne, sa pjesackih staza na kolinike pod tockove.. Da se razumijemo, ja sam uvijek 0.00 za volanom i podrzavam to, samo smatram da ima puno vise budala u prometu, i majstora u bmwima i mercedesima, da bi se policija bazirala na ovakve gluposti.
Eto 'kratko' od mene Wink
Molio bi ako itko ovo procita da ostavi komentar jer me zanimaju misljenja drugih u ovom pogledu. Unaprijed hvala

birki
Ukupno postova: 45
Post Postano: 03.04.2010. 15:23 
Naslov:  

Angelium je napisao/la:
NIKADA, ali baš nikada Ružina se neće očistiti. Da iziđe odjednom 10 pauka samo u tu ulicu ona će uvijek biti zagušena jer ljudi koji tamo stanuju nemaju gdje utjerati svoja vozila nego na cestu... Tako da je to samo još jedno od pustih obečanja gradonačelnika...

Ovo mi razmisljanje nikad nece biti jasno, pa koji kurac su svi vozaci krivi sto netko nema gdje parkirati?
Jebote srusi si kucu i napravi si parking a ne da stojis na pol ulice, ili odi parkiraj na oznaceno parkiralisno mjesto.

Mitar031
Ukupno postova: 199
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.04.2010. 17:09 
Naslov:  

Koliko bi mi platili da promijenim smjer Hebrangove (Bakulićeve) ulice? Ako se za Ružinu može dobiti milijun, ja mislim da bi bilo fer da se meni plati jedno sto milja eura da promijenim smjer Hebrangove. Važi?
Mislim, ipak je hebrangova kraća od Ružine pa zato malo manje love

Bender

Ukupno postova: 17
Post Postano: 03.04.2010. 22:56 
Naslov:  

Ma zeznuli su stvar sa Županijskom. Ne bi Ružina bila toliko zakrčena da u Županijskoj postoje dvije trake za skretanje desno u Ulicu Republike. Zašto lijeva traka u Županijskoj ne bi bila i za skretanje i za ravno. Ovako drugi odvojak za lijevo u Ružinoj ne služi ničemu.

Ingo

Ukupno postova: 3470
Upozorenja : 1
Post Postano: 03.04.2010. 23:32 
Naslov:  

Bender je napisao/la :
Ma zeznuli su stvar sa Županijskom. Ne bi Ružina bila toliko zakrčena da u Županijskoj postoje dvije trake za skretanje desno u Ulicu Republike. Zašto lijeva traka u Županijskoj ne bi bila i za skretanje i za ravno. Ovako drugi odvojak za lijevo u Ružinoj ne služi ničemu.

jednako kao sto su i vukovarsku suzili na jednu traku kod zagrebacke za skretanje u lijevo ... a u zagrebacku skrenu 3 auta.

ali i te promjene je radio neki strucnjak Smile

spin.
Ukupno postova: 26
Zabranjen pristup
Post Postano: 05.04.2010. 17:30 
Naslov:  

Gundulićeva neka bude jednosmjerna prema istoku, a Reisnerova prema zapadu i riješen problem. Ostalo može ostati kao prije. Ulicu republike napraviti jednosmjernom je notorna glupost, ja bih je prije u potpunosti zatvorio za promet.

valent
Ukupno postova: 172
Post Postano: 06.04.2010. 15:31 

zen031 je napisao/la :
MILIJUN KUNA vrijedna studija!!! Shocked Shocked

Ma što je to nama, sića.

Nije problem novac, i neka je milijun kuna, dobre prave studije i koštaju toliko.

Problem je što ako smo dobili studiju koja je smeće i koja ne pomaže u rješavanju problema prometa.

Istina je da bi se 1/3 ili čak pola problema moglo riješiti i bez plačanja neke studije, ali za cjelovito rješenje netko se ozbiljmo mora pozabaviti ovim problemom i za to biti plačen.

francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 09.03.2012. 21:05 
Naslov:  

I, kako onda napreduje studija? U što je uložen zarađeni milijun kuna?

Ukupno postova: 2366
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 10.03.2012. 1:02 
Naslov:  

MissTake je napisao/la:
Ulica Republike jednosmjerna osijek031.com smile osijek031.com smile

tko je takvu "mudrost" smislio.... mila majko Shocked

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 10.03.2012. 1:33 
Naslov:  

Kako idu cijene goriva uskoro će se problem prometa riješiti sam po sebi.... Smile

Ukupno postova: 1500
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 10.03.2012. 2:36 
Naslov:  

gužve u osijeku ?
o bože, pa jeste se ikad vozili po zadru koji je trenutno manji od osijeka ?

nije grad za seljaka Wink

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 10.03.2012. 8:52 
Naslov:  

Provokator je napisao/la :
gužve u osijeku ?
o bože, pa jeste se ikad vozili po zadru koji je trenutno manji od osijeka ?

nije grad za seljaka Wink

Pa Osijek je u Sljavokiji, kako misliš da nije grad za seljaka?

Skoči u forum: