Problem sa pristupanjem Facebooku i Gmail-u [hakirani?]
Ako itko ima ideju kako riješiti problem, nek' raspali . Hvala .
Računala, znanost, tehnologija
saba
pa lako moguće da ju je neko drugi zajebao
How to restore your Facebook profile:
To restore your Facebook account hacked you must send a request via Facebook CONT form can be found here:
http://www.facebook.com/help/?topic=security
Frost
Face profil gotovo pa nikako, treba kontaktirati FB službu za korisnike, al do dana današnjeg nisam otkrio kako ni na koji način.
Gmail bi, pak, trebalo bit relativno lako vratiti. U teoriji![]()
EDIT: Google je moj prijatelj. Idem to napisati na zid 100 puta.
How to restore your Facebook profile:
To restore your Facebook account hacked you must send a request via Facebook CONT form can be found here:
http://www.facebook.com/help/?topic=security
Na navedenom linku biraš opciju i pratiš upute.
Što se Gmaila tiče...ako je promijenjena i sekundarna adresa...ne znam koliko će bit uspješno vraćanje passworda.
EDIT 2: opet ispadoh glup![]()
http://www.google.com/support/accounts/bin/request.py?hl=en&contact_type=ara&ctx=accounts
simo031
Na gmail-u je izmijenjeno i sigurnosno pitanje i sekundarna adresa. Tako da su svi moji pokušaji da kćerki vratim gmail bili jalovi. Pretpostavljam da je gmail nepovratno izgubljen i sav sadržaj inbox-a?
Naravno kako jedno zlo nikad ne dolazi samo, profil na facu je otvoren baš sa tom izgubljenom gmail adresom. No, face profil sam joj uspio vratit prijavivši i da joj je i gmail hackiran. Eto to je ukratko sve.
PEGY
Na www.bild.de su jućer bila upozorenja da kinezi hakiraju Gmail i preporučeno je korisnicima da provjere aktivnosti na svom računu i promjene lozinke ako je nešto čak i malo sumnjivo! Inače,google nema zasad rješenje-kažu da se radi o osveti jer su se povukli iz Kine.
Frost
Simo, jesi probao ovaj link za gmail? Budući da traže neke detalje koje samo vi možete znat.
MissTake
ne budi vulgaran ... Barem smo naznačeni na karti ... Hrvatske ...
simo031Uzgred budi rečeno, poštapalicu google je Vaš prijatelj sam vrlo često čuo u Spinu . Znači li ti to što?
SveborSame here... malo radi, malo ne...btw, jel' netko primjetio probleme s fejsom danas? evo otvara mi sve stranice uredno osim fejsa...
Leteci mungos
Odmor od Facea... nije ni to lose...
Frost
Ne znam razumijete li vi svi da su vaše šifre dobili ljudi koji su (najvjerojatnije) na blef pogodili vaše lozinke? Ili ih dobili tako što su pogodili odgovor na tajno pitanje (secret question) ili su pogodili šifru na slučajno.
Oprezno s tim podacima, stavite nešto što samo vi znate i nitko drugi. I mijenjajte šifre u redovitim intervalima.
I obavezno antivirus na računalo!
PEGY
Frost
Ne znam razumijete li vi svi da su vaše šifre dobili ljudi koji su (najvjerojatnije) na blef pogodili vaše lozinke? Ili ih dobili tako što su pogodili odgovor na tajno pitanje (secret question) ili su pogodili šifru na slučajno.
Oprezno s tim podacima, stavite nešto što samo vi znate i nitko drugi. I mijenjajte šifre u redovitim intervalima.
I obavezno antivirus na računalo!
Zašto tam neke glupane zanima moj gmail? Šta će im?