Ekskluzivno: Bastion - novi program i management kluba

Osijek

Ekskluzivno: Bastion - novi program i management kluba

Nezaobilazna noćna destinacija mnogih mladih Osječana - popularni klub Bastion, od 1. travnja 2010. dobiva novi management, odnosno nove vlasnike i voditelje ovog ugostiteljskog objekta.

Naime, dosadašnjoj kombinaciji narodnjačke i folk glazbe sa raznim diskontinuiranim večerima i programima dolazi kraj, te na sreću osječke mladeži dolaze bolji dani kada je u pitanju noćni život grada Osijeka. Konkretnije, iza novog managementa Bastiona krije se suradnja kluba i organizacije We Love Music, koja je u proteklih nekoliko mjeseci svojim eventima uspjela podići Osijek na noge. Povremeni eventi u klubu naposlijetku su i rezultirali dugoročnijim dogovorom oko organizacije programa u klubu.

Glavni nedostaci kluba u samom početku će biti eliminirani - stroga zabrana ulaska u klub maloljetnicima, te već spomenuti turbo-folk program uskoro postaje prošlost Bastiona. Kako bi se i ono kvalitetno što je stečeno tijekom dosadašnjeg poslovanja kluba zadržalo, novi vlasnici namjeravaju nastaviti s tradicionalnim studentskim večerima četvrtkom, koji će biti ponajviše u znaku sniženih cijena pića i sličnih atrakcija kada su u pitanju studentske preferencije.

Foto: Matija Drozdek

Petak će uglavnom biti rezerviran za tematske večeri (disco, house, old School, tribute Night i slično), gdje će se nastaviti trend kvalitetnog izlaska petkom, uz ono najbolje od elektronske plesne glazbe.

Subota kao središnji i najjači dan u Bastionu nastojati će privući sve ljubitelje stranih mainstream zvukova, koji će uglavnom biti prezentirani od strane kvalitetnih DJ-a na oba floora. Alternativa spomenutom izdanju subote u Bastionu su veliki We Love Music eventi, od kojih valja najaviti onaj najbliži: party na dva floora uz britanske house velikane - Freemasons, 17. travnja.

Budući da su proljetni dani konačno dočekani, bliži se i dan kada će Bastion zasjati u punom sjaju. Naravno, riječ je o atraktivnoj terasi na zidinama osječke Tvrđe, koja i treću sezonu nastavlja biti glavna ljetna destinacija osječke populacije.

Ovogodišnji program prostrane terase biti će na puno višem nivou nego protekle dvije godine, stoga se slobodno počnite pripremati za mnoga velika gostovanja i novosti koje će obogatiti ljetnu zabavu osječke mladeži. Osim zanimljivog programa, Bastion će nerijetko iznenaditi svoje posjetitelje raznim vizualnim atrakcijama: pojačanim light show i laser show sistemima, pirotehničkim sredstvima, te raznim uređajima za uljepšavanje atmosfere u klubu.

Nadolazeća zbivanja u klubu:

01.04.2010. [Četvrtak]- Studentski Easter party (Juice Vodka & Pelin party) *
02.04.2010. [Petak] - TIËSTO Tribute Night uz 1L vodke za 50kn / *
[Pogledaj flyer:]
Skriveni sadržaj

03.04.2010. [Subota] - Saturday Clubbing with DJ OMER *
* Ulaz na navedene evente je besplatan

Re: Ekskluzivno: Bastion - novi vlasnici i program!

preprejadno
Info:

http://www.myspace.com/bastionosijek
dino_bno

preprejadno

Nemoj plakati...Ostaje ti Q...
iiiiiiiiiiiii opet imamo mjesto za izlaske! :D
Leteci mungos

dino_bno

preprejadno

Šašavac?
Ne smeta mi ni jedna vrsta glazbe osim metal/punk, nego mi jadno sto ce sad u cjelom bastionu bit te strane a dosad u onom malom djelu uopce nije bilo tolko ljudi da bi se tako sta napravilo
ooooo najs!
cajke u bastionu su bile epic fail.
Leteci mungos

dino_bno

preprejadno

LOL! Dobar! :lol:

Ajde baš super. Obično idem petkom u Bastion na tribute night i stvarno bude super svaki puta. Koliko sam vidio na terasi se već radi i jedva čekam da se otvori. WLM je već dokazan brand i jedva čekam njihove daljnje projekte.
dino_bno

preprejadno

i koktel bar :puke:

nadam se samo da ce to i uspjeti.....
tako je bastion i počeo...pa evo gdje je završio...ja im dajem godinu i po, do nove promjene menađmenta ili jednog dana u tjednu(subote) kada će se vratit cajkama :D
Ajmo svi otić i zapit se :D
Fifa

tako je bastion i počeo...pa evo gdje je završio...ja im dajem godinu i po, do nove promjene menađmenta ili jednog dana u tjednu(subote) kada će se vratit cajkama :D

završio je tako jer je program bio isti svaki vikend, čak je i glazba išla svaki vikend kao po playlisti.

ekipa uz WLM će, vjerujem, ipak donijet malo raznolikosti u to ;)
hvala boooogu ...napokon negdje za izaci ,i di nema glupih cajki.... aaa...hvalaaa vaaam :D
Mang0

hvala boooogu ...napokon negdje za izaci ,i di nema glupih cajki.... aaa...hvalaaa vaaam :D

da si htjela izlazit mogla si i dosad :D
opet ništa od domaćih, ali i strano je super. samo da nisu cajke!
opet ništ novog, jel moguće da ljudi u ovome gradu samo house i komercijalu puše? Izgleda da se cijela elektronska glazba u Osijeku svodi na to, nego jel će biti osječkog sada u bastionu?
to se cjeni!!!
Votka party
Pelin party
Litra votke 50 kn
Super, sve prilagodjeno mladima.
Vjerovatno uz te kojekakve alkohol partije idu i tabletice za stjecanje samopouzdanja po recepturi *DJ dillers*
ovo za maloljetnike mi se ne sviđa...i tak ne smiju bit vani poslije 23 h...al sviđa mi se što nema cajki...jebem im seme...sve su uništili...nisam bio vani od 7.11 :( ...onda je zadnji put bila otvorena terasa u bastionu
superrrrrrrrrrr........napokon......gase se cajke tamo....i napokon da nemoramo čekati moralesa i ostale da bi se zabavili.........svaka cast ovima iz organizacije We Love Music......dosada je sve bilo super :)
babamara

zar jos postoji domaca glazba? o.O tj. sto je to?
Mang0

Ajd ne bulazni, pa u Tvrđi su samo na dva mjesta cajke.
luda

superrrrrrrrrrr........napokon......gase se cajke tamo....i napokon da nemoramo čekati moralesa i ostale da bi se zabavili.........svaka cast ovima iz organizacije We Love Music......dosada je sve bilo super :)

jel.........tebi............dobro.........danas.........?
Jeee...nadam se da neće biti "too good to be true" i da će ovo stvarno ovako i biti kako su najavili...! WLM!!! :lol:

Re: Ekskluzivno: Bastion - novi program i management kluba

Samo naprijed! Neka u ovom gradu bude što više sadržaja koji će ga predstavljati u ljepšem svjetlu. Predugo nas se poistovjećuje s turbo folkom i cajkama.
zar je vas tolko previdjelo rečenicu gdje piše da će ulaz maloljetnicima biti slobodan?? Uz cca bar 10k studenata u gradu najmanje sto trea je jos par k maloljetnika u tako malom klubu. Uostalom ako je zabranjeno točenje alkohola maloljetnicima, a s obzirom da sada mogu ući ovo će im biti ko drugi west. Btw slabo su posjećeni narodnjački klubovi zbog nedostataka novih dorih hitova. U gradu ima dovoljno mjesta za izlazit tako da sumnjam da si narodnjački u većni...
Zdrale

zar je vas tolko previdjelo rečenicu gdje piše da će ulaz maloljetnicima biti slobodan??

Pa zar u najavnom tekstu ne piše: "...stroga zabrana ulaska u klub maloljetnicima..."
Nije baš da zalazim u Bastion,niti obozavam nesto elektronsku glazbu,al izbacivanje turbo folka podrzavam u potpunosti.
I vi koji volite turbo folk nemojte se ljutit,uvijek vam ostaje kve i west.
Inertia

Zdrale

zar je vas tolko previdjelo rečenicu gdje piše da će ulaz maloljetnicima biti slobodan??

Pa zar u najavnom tekstu ne piše: "...stroga zabrana ulaska u klub maloljetnicima..."

Glavni nedostaci kluba u samom početku će biti eliminirani - stroga zabrana ulaska u klub maloljetnicima, te već spomenuti turbo-folk program uskoro postaje prošlost Bastiona.
Zdrale, mislim da si krivo shvatio. Ovdje se kao nedostatak kluba misli upravo na to da je prije maloljetnicima bio slobodan upad, i da će se sada tome stati na kraj.

Sumnjam da bi se ijedan klub hvalio sa činjenicom da puštaju maloljetnike unutra.
KONAČNO!!
JOŠ DA UBACITE I MALO DRAMENBEJSA...UFF.. :D ;)
Cool !
Bit ce zanimljivo, vrlo zanimljivo !!

mašala! :-D

ORGANIZATORIMA:

1. Ne želimo mala gej piva!
2. Ne želimo pivo po 15 kn!
3. Želimo obavezno u ponudi osječko a pogotovo osječko crno pivo!
4. Želimo čuvanu garderobu.
5. Želimo kvalitetnu ventilaciju i klimatizaciju.
6. Ne želimo nadrkane konobare i izbacivače.

mislim da se velika većina slaže samnom...

Sretno vam bilo!
podržavam točku br3!!u potpunosti :D :D
fala Bogu
fala Isus
fala Mariji
fala svim Svetcima

ma FALA WE LOVE MUSIC-u
napokon

e kad će biti oproštajna večer za cajke

kyx

za neimformiranog forumaša

domaća glazba !
domaća glazba
... itd. ...
uskoro ove antologijske pjesme ulaze u udžbenike iz glazbenog odgoja kao moderna 'rvatska glazba
Inertia

Zdrale, mislim da si krivo shvatio. Ovdje se kao nedostatak kluba misli upravo na to da je prije maloljetnicima bio slobodan upad, i da će se sada tome stati na kraj.

Sumnjam da bi se ijedan klub hvalio sa činjenicom da puštaju maloljetnike unutra.

pročitaj još jednom rečenicu molim te. Kaže da će nedostaci biti uklonjeni a to redom: 1. zabrana ulaska maloljetnicima 2. puštanje turbo-folk hitova

Dakle nadam se da je to samo jedna ogromna neopisiva pogreška pri pisanju exlusive napravljena u brzini!!

BrunCHI

ORGANIZATORIMA:

Sretno vam bilo!

Potpis :D
joj, Zdrale...

ajmo malo logikom - ako dosad nije bio zabranjen ulaz maloljetnicima, zašto bi se ta zabrana sad spominjala u tekstu? I to u smislu da će se zabrana uklonit? Koje nije ni bilo?
u bastionu je zabrana mlađima od 18
Ma to te ja pitam! Samo da se sve to i ostvari...svaka čast i organizatorima iz We love music :D
jeeeeeeeej nema vise cajki..NAPOKON..netko pametan i da pusta dobre stvari.. :)

hvala bogu. cajke su dopizdile.pametni ljudi napokon.samo da neposustanu za godinu dana pa opet cajke dođu u bastion..al sviđa mi se ovo :D
BrunCHI

ORGANIZATORIMA:

Sretno vam bilo!

potpisujem!

Još bih htjela dodati na temu izlazaka u OS:
nije da se nema gdje izaći, već nama brzo sve dosadi. Malo je nepravedno prema kafovima koji se nekad znaju potruditi da bude raznolikog sadržaja reći da se nema gdje izaći!!
Mislim... mi osječani smo stvarno zahtjevna pubika!!
Delfin

BrunCHI

ORGANIZATORIMA:

Sretno vam bilo!

potpisujem!

Još bih htjela dodati na temu izlazaka u OS:
nije da se nema gdje izaći, već nama brzo sve dosadi. Malo je nepravedno prema kafovima koji se nekad znaju potruditi da bude raznolikog sadržaja reći da se nema gdje izaći!!
Mislim... mi osječani smo stvarno zahtjevna pubika!!

POTPIS!!!!
Delfin

BrunCHI

ORGANIZATORIMA:

Sretno vam bilo!

potpisujem!

BrunCHI

ORGANIZATORIMA:

Sretno vam bilo!

Potpis!
Ako su te culi, te urade tako kao sto je receno, dobijes jedno veliko straight pivo!
Nema maloljetnika, nema cajki...
Zvuči savršeno...
Zvuči kao: too good to be true...
babamara

pa imaš u Soundu tj.pivnici domaću glazbu...:)
MissTake

fala Bogu
fala Isus
fala Mariji
fala svim Svetcima

ma FALA WE LOVE MUSIC-u
napokon

e kad će biti oproštajna večer za cajke

kyx

za neimformiranog forumaša

domaća glazba !
domaća glazba
... itd. ...
uskoro ove antologijske pjesme ulaze u udžbenike iz glazbenog odgoja kao moderna 'rvatska glazba

nisam mislila na takvu domaću glazbu i zapravo je žalosno što njih smatrate predstavnicima hrvatske glazbene scene. mislila sam na parni valjak, prljavo kazalište, et, coloniu i ostale slične njima, a osim njih imamo puno kvalitetnih pjevača čije pjesme nisu za disko klubove.
no, kao što rekoh, i strana glazba je super i nadam se da ćemo uspjet iskorijenit cajkaroške klubove.
nisam ni ja mislila da su ovo predstavnici cro scene ... btw noćni klub s melosima colonie, prljavog kazališta, danijele martinović, magazina i maje šuput !? ... ne vjeurjem da bi dugo opstao
spoljo_031

babamara

hahaha pivnica. puštaju domaće, bolje da ne puštaju. jelena rozga - rodit ću ti ćer i sina, ivan zak... wuhuu
babamara

spoljo_031

babamara

hahaha pivnica. puštaju domaće, bolje da ne puštaju. jelena rozga - rodit ću ti ćer i sina, ivan zak... wuhuu

a jbg,a i radije ću slušati to nego cajke a netko i voli stare pjesme :P
babamara

spoljo_031

babamara

a vidi ipak ide tamo :P
U pravom klubu ne može biti pivo od pola kile. To nigdje nema. A mjuza je odlična ako bude to što najavljuju.
Puddock

BrunCHI

ORGANIZATORIMA:

Sretno vam bilo!

Potpis!
Ako su te culi, te urade tako kao sto je receno, dobijes jedno veliko straight pivo!

heh, veliko je od 1L a ovo od pola kile je normalno pivo...defaultno pivo :)

dogovoreno :D

živiyo rođo
Fifa

u potpunosti se slazem s ovim :P

u ovom osijeku ne moze nist opstat tak da...
cane

U pravom klubu ne može biti pivo od pola kile. To nigdje nema. A mjuza je odlična ako bude to što najavljuju.

Kako nigdje nema... :P

necu reklamirati, svi znaju na što mislim
misliš na Mini Teatar :-)

da, jedino je šteta što od piva imaju samo Becks i Tomislav..
Imaju i beer-alike Ožujsko, koje je zadnje smeće od piva, pravljeno od praha i vode...i koje uopće ne sadrži osnovni sastojak piva - hmelj!
ima i u tufni pivo od pol kile..pan ak se ne varam..ili sam ja bio toliko pijan da mi je ona mala ampulica izgledala tako ogromno.

ima ima za 20kn (n)
imaš i u pivnici al bavariu :(
cestitam WLM bas mi je drago <3
Evil Poodingh

cane

Kako nigdje nema... :P

necu reklamirati, svi znaju na što mislim

U klubu ovakvog tipa na što Bastion puca biti, nemaš. Teatar je nešto drugo i glupo je uopće uspoređivati ih.
napokon nešto predobro :))

dino_bno

preprejadno

molim te umri.hvala.
Svaka promj je dobro došla!
Na narodjacima u Bastionu su ionako bili sami klinci, a nadam se da će se klijentela sada malo promj...
pa čak ako nam ovo i dosadi za 2 mj, nema veze..do tada će valjda doći i nešto novo..valjda!
Imam osjećaj da će ponovno vratiti cajke u Bastion jerbo...ovako će slabo prodati...
No pohvalno u svakom slučaju.

Tagovi