Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osječkoj šećerani prijeti val otkaza, prodaja ili gašenje!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
snaša

Ukupno postova: 820
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.03.2010. 10:30 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

MissTake je napisao/la :
muvifrik je napisao/la :

Da li su naši političari svjesni toga što čine ovom narodu? Da li su
svjesni toga da će ulaskom u EU ...

svjesni su oni svega, ali još svjesniji povećanju bankovnog računa. što njih briga što ja neću imati gdje raditi kad će oni zime provoditi na sejšelima i karibima !!!!

a što se tiče slavonske ravnice... evo najnovije forice iz EU=> naime ove godine se mora napraviti parcelizacija. kako se zna da ima brdo starog stanovništva koje ne obrađuje zemlju i ima puno stanovništva koje je prebjeglo u inozemstvo, a zemlja stoji godinama neobrađena oni su uveli novu foricu s tom parcelizacijom njiva i plaćanjem poreza. do ljeta (čini mi se) morat će se sve njive parcelizirati tj. starije pučanstvo, koje više ne može sve obrađivati morat će platiti geodete jer netko nije vodio zemljišne knjige kako spada pa se po gruntovnici njive vode na ljude koji su živjeli oko 1900-e, mada svi znaju koji dio koje njive kome pripada. nakon toga će svima oderati porez na neobrađivanje zemlje za proteklih 20 godina. i što se događa??!! > masa starijeg pučanstva koje se cijeli život bavilo obradom zemlje, a sad više ne može, radije će prodati te njive i izvući kakvu takvu korist nego plaćati geodete i porez, umjesto da ostave u nasljeđe

E da.. a prodavati će ih nekakve agencije..i naravno pri tom država ima prvenstvo otkupa..a mi samo šutimo..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
MissTake

Ukupno postova: 8773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.03.2010. 10:34 
Naslov:  

lijepo su prisilili na prodaju ... to je prekrasna zemlja, plodna sama po sebi, a sad godinama neobrađivana. a gruntovnice... meni samo nije jasno kako može nešto glasiti na mog tamo nekog lijevog šukundjeda koji je poginuo u prvom svjetskom ratu, a redovno se išlo prijavljivati svaka prodaja ili nasljeđivanje zemljišta

opet ostajemo bez djedovine

SVI SMO MI VUCO
crvenkapa
Ukupno postova: 6
Post Postano: 19.03.2010. 18:23 
Naslov:  Re: Osječkoj šećerani prijeti val otkaza, prodaja ili gašenje!

Zašto nitko ne pita Pavića od kojeg novca je sagradio Kandit 2 a di Pavić prođe trava ne raste.

muvifrik

Ukupno postova: 878
Post Postano: 19.03.2010. 20:24 
Naslov:  

kinemat2 je napisao/la:
muvifrik je napisao/la :
@snaša, zeitgeist ne predviđa nego govori činjenice. koliko god sam neke stvari uzeo sa rezervom gledajući taj film, kad pogledam ( i pročitam) šta se radi kod nas i u ostalim zemljama istočnije od austrije, sve navedeno u filmu se događa baš po planiranom scenariju.

U mnogim stvarima je mnogo gore nego li kod tih 'kapitalistickih probisveta' i sto je najgore nisu nam to oni 'zakuhali' nego sve nase vlade,njihovi puleni i kriminalci iz njihovih vlasttih redova, nicim sankcionirani, nicim zaustavljeni i to od 1991 do danas.
Da nas EU toliko jako zeli usli bi mi vec davno davno Smile

nije naša vlada toliko pametna da smisli sve te začkoljice i mutne vode Smile, neki veći špijuni su tu u igri, a to se baš dobro opisuje u spomenutom filmu, na koji način i kojim redosljedom se uništava gospodarstvo i rasprodaja zemljišta određene države, potpomognta vladajućom strukturom te iste države. danas gledam kosoricu kako obećava nastavak proizvodnje u splitskom brodogradilištu i da ima plan "B". mislim da je njen plan "B" otići u njen lokalni Plan B i počastiti ekipu rundom kako su radnici naivni i koliku proviziju će ona dobiti da totalno sjebe to brodogradilište koje kvalitetno radi, a to je bolan trn nekome u EU kome to splitsko brodogradilište umanjuje profit. i naravno da će biti upropašteno i držat će vodu obećanjima dok majstori ne odu (dok ne bude vrijeme za izbore), a poslje izbora brodogradilište baj baj.

bajadera
Ukupno postova: 14
Spol: Muško Muško
Post Postano: 22.03.2010. 21:14 
Naslov:  

crvenkapa je napisao/la:
Zašto nitko ne pita Pavića od kojeg novca je sagradio Kandit 2 a di Pavić prođe trava ne raste.
još ako ima Šimu Oreškovića za manipuliranje sa radnicima i sindikatom kao u Đakovštini,uspjeh je zagarantiran

Skoči u forum: