| Autor |
Poruka |
|
tornado
Ukupno postova: 163 Spol:  Žensko
|
Slažem se sa tobom , imala sam prilike ići sa napuštenim macama kod njega , i nisam imala novaca , on mi je rekao da nema problema da će sve što treba obaviti besplatno , ja inače pronalazim napuštene životinje i udomljavam ih kod sebe imam ih trenutno 8 komada i znam kad mi se mačke razbole ,a nemam novaca da će ih Matija liječiti bez ikakve nadoknade |
|
|
|
|
|
 |
|
tomi
Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Da, zato ostale odere, da kompenzira ovo sto radi bespaltno
Ako se vec doticni reklamira, onda treba reci da Vetam na Biljskoj cesti zasluzuje svaku pohvalu, sto radi usluge a isto tako i radi cijene! |
|
|
|
|
|
 |
|
tornado
|
Ako se vec doticni reklamira, onda treba reci da Vetam na Biljskoj cesti zasluzuje svaku pohvalu, sto radi usluge a isto tako i radi cijene!
[/quote]
Zato što ti imaš dobrog iskustva sa Vetmanom neznači da je "dotični" kako ga ti nazivaš odere nekog drugog |
|
|
|
|
|
 |
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
'doticni' je meni dosao iz baranje nedjeljom ... da skrati muke nekoj maci koja je umirala kraj moje zgrade... i nije nista naplatio jer macka nije moja ... nego nije htio da se maca muci i da pati. |
|
|
|
|
|
 |
|
tomi
Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ako se vec doticni reklamira, onda treba reci da Vetam na Biljskoj cesti zasluzuje svaku pohvalu, sto radi usluge a isto tako i radi cijene!
|
Citat:
Zato što ti imaš dobrog iskustva sa Vetmanom neznači da je "dotični" kako ga ti nazivaš odere nekog drugog
|
Vise njih je imalo iskustva sa obje firme. |
|
|
|
|
|
 |
|
pipi Ukupno postova: 14 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
S moje strane pohvale za dotičnog veterinara...
Sve moje pse i mačke liječi brzo i efikasno. Nemam ni jedu zamjerku na njegov rad.
btw. neznam koliko ostali naplačuju pa nemogu uspoređivati cijene. |
|
|
|
|
|
 |
|
dedaramo
Ukupno postova: 108 Lokacija: OSIJEK Spol:  Muško
|
a gdje su sad zaštitari životinja,azilaši i ostali kvazi ljubitelji životinja ?? ako se ne varam on je to isprobavao na životinjama?! |
|
|
|
|
|
 |
|
tornado
|
Inače, Gastrosan prah je potpuno prirodan proizvod, dobiven miješanjem idealnog omjera cvjetnog praha, prirodnih vlakana i beta karotena, a prema istraživanjima, gotovo 950.000 ljudi u Hrvatskoj ima probleme s bolovima u želucu i žgaravicu.
Evo nas , pročitaj još jednom članak ! |
|
|
|
|
|
 |
|
dedaramo
|
idealnog omjera cvjetnog praha kojeg???
prirodnih vlakana kakvih ????
malo namrvljene mrkve???
prema kojim istraživanjima???
pa to bi bolje vidoviti milan sastavio!
jel tebe netko plaća da reklamiraš taj kvazipipravak; zvučiš ko da imaš dobra iskustva?? |
|
|
|
|
|
 |
|
gum099 Ukupno postova: 115 Spol:  Nebitno
|
jel tebe netko plaća da ga pljuješ tu po forumu? |
|
|
|
|
|
 |
|
The Kid
Ukupno postova: 111 Spol:  Nebitno
|
Matija nije izumio lijek već pripravak. Draga Nefreteta lijekove ne registrira Ministarsvo nego Agencija za lijekove. Postoji velika razlika između lijeka i pripravka. Fami sigurno nije farmaceutska, prije prehrambena industrija.
Nadalje teško je i nešto "stvoriti", materija samo mjenja oblike zar ne? |
|
|
|
|
|
 |
|
dedaramo
|
ne,nego se divim slijepim mišovima |
|
|
|
|
|
 |
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
ja se divim looserima koji od života nemaju ništa osim pljuvat po onima koji su uspješni, nešto stvore, nešto pokušavaju... |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
 |
|
The Kid
Ukupno postova: 111 Spol:  Nebitno
|
A dali je doktor dobio dozvolu etičkog povjerensta da "lijek" ispituje na psima? |
|
|
|
|
|
 |
|
dedaramo
|
di ti živiš jbt? svi uspješni trenutno borave manje više na istoj adresi- po zatvorima. samo se ti divi, očigledno nemaš niš pametnije za radit u životu! |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|