di mi zivimo?
Žena pretučena do smrti
Društvo, politika
Odsetao je do centra grada i sjeo na kavu, u meduvremenu ga niti jedan cipelic nije uocio...
STRASNO, ne divlji zapad nego umobolnica...
mene vise zanima kako je on unatoc prijasnjem nasilju i kriminalu bio na slobodi!
Re: Žena pretučena do smrti
ti si vjerojatno misla na "pepper spray". mislim znam da si na to misla, al se samo pravim pametan
Pa preko puta je pekara, ljudi obično u to vrijeme prolaze tuda..ne, ne smijem misliti da su prolaznici okretali glavu ne željeći pomoći (pozvati policiju).
To me užasava više nego slobodan manijak.
Kodrannček ti bi suzavac bacila u gradu? pa ženo jes it normalna, ne bi ništa postigla jednako bi billo i tebi i napadaču. mislim da si misla na neke druge obrambene sisteme. suzavac ti je ono u bočici što u zatvorenim prostorima dobro dođe da se ekipa istjera iz zaklona
ti si vjerojatno misla na "pepper spray". mislim znam da si na to misla, al se samo pravim pametan
Da, na to sam mislila! Samo se nisam mogla sjetiti kako se to kaže na hrvatskom!
snašaA mene naprosto čudi to što nikog nije bilo ujutro u 6h.
Pa preko puta je pekara, ljudi obično u to vrijeme prolaze tuda..ne, ne smijem misliti da su prolaznici okretali glavu ne željeći pomoći (pozvati policiju).
Upravo to! Nije istina da nikoga nije bilo na cijelom trgu ili oko njega koji nije vidio što se događa! Ili u kućama, pekari...Ma strašno! Mislim da je dobar dio ljudi izgubio i ono malo ljudskosti što je imao. Samo okrenu glavu i prođu. Vidim to i sam kada nekome treba pomoć na cesti. U zadnje vrijeme dva puta sam stao pomoći a gledam ljude kako prolaze u toplini svojih auta i ne žele stati, pitati treba li pomoć. Žalosno. Jako žalosno...
Policija je pozvana tokom premlacivanja ili neposredno nakon. Policijska postaja je sto metara udaljena, a oni su ga pronasli 32 minute kasnije. Za 32 minute, ubijem isto toliko ljudi i prepjesacim cijeli Osijek.
Zivila Milicija!
snaša
A mene naprosto čudi to što nikog nije bilo ujutro u 6h.
Upravo to i mene užasava u cijeLoj ovoj priči.