Žena pretučena do smrti

Društvo, politika

Jutros sam s prijateljima vidio tijelo na putu do škole ispred kolodvora. Svi smo se šokirali. Užas
Odvratno...a tamo na tom kolodvoru bi trebao biti i neki zaštitar, ako se ne varam...i to kod policijske postaje. Osijek postaje divlji zapad
nažalost postajemo, baš kao što je to chica naveo/la, divlji zapad... više ne možeš normalno hodati ulicom u svom gradu, a da se ne moraš bojati da će ti doći neki manijak s leđa i ubiti te...
Ako lik moze ubiti zenu gotovo pred policijskom stanicom, sto bi trebali drugi gradjani misliti o svojoj sigurnosti??
Odsetao je do centra grada i sjeo na kavu, u meduvremenu ga niti jedan cipelic nije uocio...
STRASNO, ne divlji zapad nego umobolnica...
lako je za cipelice ... ne mogu oni svakoga cuvati ... a i uhvatili su ga za pola sata.

mene vise zanima kako je on unatoc prijasnjem nasilju i kriminalu bio na slobodi!
Tužno je to što će on vjerojatno ponovno bit na slobodi, a tako šta više ne smije vidjet sunca.
Šokirana sam! Koji užas! Žena ni kriva ni dužna; svatko od nas ponekad čeka tramvaj ujutro i mogao je biti na tom mjestu u to vrijeme! Ritam zločina se ubrzao: i u ZG nađeno nekakvo unakaženo truplo, vjerojatno mafijaški obračun. A našli ga kajakaši na treningu - opet nedužni prolaznici... Ovakve stvari kad čovjek vidi pretpostavljam da poslije ima PTSP.

Re: Žena pretučena do smrti

Kad sam pročitala ovu vijest počela sam ozbiljno razmišljati o nabavljanu suzavca koji ću imati uvijek u svakom trenutku kraj sebe u džepu! Od danas mi neće biti svejedno prolaziti tamo, a to je moja svakodnevna ruta za odlaske u grad, na faks... :evil:
ček ti bi suzavac bacila u gradu? pa ženo jes it normalna, ne bi ništa postigla jednako bi billo i tebi i napadaču. mislim da si misla na neke druge obrambene sisteme. suzavac ti je ono u bočici što u zatvorenim prostorima dobro dođe da se ekipa istjera iz zaklona
ti si vjerojatno misla na "pepper spray". mislim znam da si na to misla, al se samo pravim pametan
A mene naprosto čudi to što nikog nije bilo ujutro u 6h.
Pa preko puta je pekara, ljudi obično u to vrijeme prolaze tuda..ne, ne smijem misliti da su prolaznici okretali glavu ne željeći pomoći (pozvati policiju).
To me užasava više nego slobodan manijak.
Kodrann

ček ti bi suzavac bacila u gradu? pa ženo jes it normalna, ne bi ništa postigla jednako bi billo i tebi i napadaču. mislim da si misla na neke druge obrambene sisteme. suzavac ti je ono u bočici što u zatvorenim prostorima dobro dođe da se ekipa istjera iz zaklona
ti si vjerojatno misla na "pepper spray". mislim znam da si na to misla, al se samo pravim pametan

Da, na to sam mislila! Samo se nisam mogla sjetiti kako se to kaže na hrvatskom! :)
Mi živimo u paklu.
snaša

Pa preko puta je pekara, ljudi obično u to vrijeme prolaze tuda..ne, ne smijem misliti da su prolaznici okretali glavu ne željeći pomoći (pozvati policiju).

Upravo to! Nije istina da nikoga nije bilo na cijelom trgu ili oko njega koji nije vidio što se događa! Ili u kućama, pekari...Ma strašno! Mislim da je dobar dio ljudi izgubio i ono malo ljudskosti što je imao. Samo okrenu glavu i prođu. Vidim to i sam kada nekome treba pomoć na cesti. U zadnje vrijeme dva puta sam stao pomoći a gledam ljude kako prolaze u toplini svojih auta i ne žele stati, pitati treba li pomoć. Žalosno. Jako žalosno...
Zanimljivo.

Policija je pozvana tokom premlacivanja ili neposredno nakon. Policijska postaja je sto metara udaljena, a oni su ga pronasli 32 minute kasnije. Za 32 minute, ubijem isto toliko ljudi i prepjesacim cijeli Osijek. ;) No znam u cemu je problem. U 6 je smjena, jel. Nedaj Boze da se ostane prekovremeno.

Zivila Milicija!
snaša

Upravo to i mene užasava u cijeLoj ovoj priči. :shock: Fuj!

Re: Žena pretučena do smrti

Monstrume pa što ti bi ? :D
cemu cenzura moga posta?
A koliku malu kaznu je dobio ubojica...sramota za pravosuđe...nema pravde samo krivda mori :x

Tagovi