Dakle kupujem rabljeni automobil do max.4500 eura....2002.-03. godište, većinom namijenjen vožnji u gradu i nekoliko puta godišnje 700km do roditelja....
Kakva su vaša iskustva s lokalnim autohendlerima i inima....
naime oko mi je zapelo za ovo,auto mi je hitan....
PEUGEOT 206 2.0 HDI
pozdrav i unaprijed hvala
Rabljeni automobil (4500eura - savjeti, iskustva?!
Kultura, zabava, sport, hobby
nikako peugeot, al nikako
čitaj šta ljudi proživljavaju s njima, nećeš moć vjerovat
http://www.forum.hr/showthread.php?t=433746
moj savijet, neki noviji hyundai accent, fiat stilo ili tako nešto
čitaj šta ljudi proživljavaju s njima, nećeš moć vjerovat
http://www.forum.hr/showthread.php?t=433746
moj savijet, neki noviji hyundai accent, fiat stilo ili tako nešto
već 3 tjedna rešaširam i cijedim informacije i iščitavam forume i slično....i nikako da se opametim što se tiče toga svega oko kupnje...
bjež od pežoja što je dalje moguće
ciljaj na nekog japanca ili švabu bolje
ciljaj na nekog japanca ili švabu bolje
također ni slučajno ne kupuj niti jedan ford... moja preporuka bi ti bila hyundai ili dacia...
Eto prodam ti ja moga Clia 2002g. 1.2 , 8v, 85000km +lovato auto plin,cent.abs,serv,el.pod.stak,klima,4x airbag eto ak oš javi se na P.M. da se uz čašu rakije dogovorimo za cijenu 
clio rulz
ja ga vozim i ja zadovoljan 
eo, ja kupila Corsu C, 2001.. skupa smo presle dosad oko 60.000 km...ukupno 160.000 km...samo redovito na serviz...jednom otisao neki senzor..sitnica neka..radi kao zvrk..da, sad ce i lambda sonda, mjenja se na valjda 60.000 km ako sam dobro skuzila..inace kupljena u Zg-u, na Jakusevcu..
inače vrlo toplo preporučavam
Chevrolet Lacetti 1,6 SX 16V
+još to otvori temu na forum.hr-u u podtopiku automobili, tamo ćeš dobit puno bolje savjete jer pišu ljudi koji se stvarno kontaju
Chevrolet Lacetti 1,6 SX 16V
+još to otvori temu na forum.hr-u u podtopiku automobili, tamo ćeš dobit puno bolje savjete jer pišu ljudi koji se stvarno kontaju
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/74-Ghia-Convertible_W0QQitemZ250589540578QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item3a584cf0e2
upiš 'vako nešto i car si u cijeloj 'rvackoj
upiš 'vako nešto i car si u cijeloj 'rvackoj
Re: Rabljeni automobil (4500eura - savjeti, iskustva?!
Moje mišljenje ja da svakako razmisliš o nekom modelu Mazde kao opciji. Moja iskustva sa tim japanskim proizvođaćem vozila su izvrsna . Promjenio sam dva modela mazde, benzin i dizel model (oba kupio polovna). U svojoj vozačkoj karijeri prešao sa njima do sada 300 000 km.(plus ono što su napravili vlasnici prije mene) i nisam imao nikakvih troškova osim redovnog servisiranja.
U svakom slučaju želim ti puno sreće pri odabiru automobila.
U svakom slučaju želim ti puno sreće pri odabiru automobila.
što više ljudi pitaš manje ćeš znat..
svatko ti ima svoje preporuke i razloge zašto baš ne uzet neki drugi..
po meni ti je neki clio 2002-god odlična kupovina.
maniche
što više ljudi pitaš manje ćeš znat..
...tako će najvjerojatnije i biti...
Prodajem fiću starog 36 g. 400 E
098 539 218
098 539 218
Clio 1.5dci po meni jedan od najlošijih auta u svojoj klasi. Trenutno moj ima 126 000 km i do sada promjenio sve amortizere. Na stražnjim točkovima promjenjena oba ležaja, obje opruge i seleni. Naprijed promjenjeni aksijalne ležajevi ( AKA LEŽAJEVI AMORTIZERA) gumice, kuglasti spojevi, krajnici spona, spone i seleni. I auto jos uvjek ne valja. Upravo procurilo ulje iz kocnica negdje. Uzzzzzzzzzaaaaaaasssssssssss
NIKAD VISE RENAULT!!!!!!!!!!!!!
NIKAD VISE RENAULT!!!!!!!!!!!!!
za 4500 eura auto iz 2003.? još i da valja
ne znam..peugeot 206 nemoj...jednostavno nemoj..ti auti imaju mjenjače k'o bicikl..te kvalitete. vw je skup,znači 0 bodova... neka fabija? sam nemoj benzinca, ti gutaju..škoda je solidan auto... za mazde i ti kpsooke,koje ne preferiram jer izgledaju iznutra kao kinder jaje, ne znam... opel neki? astra je solidan autić
bilo koji a da nije fiat