Autor |
Poruka |
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol:  Muško
|
i kladim se da ti kul momci nam dolaze iz kohorte
|
boga mi ne mogu vjerovat |
|
|
|
|
 |
gum099 Ukupno postova: 115 Spol:  Nebitno
|
jel netko uopće pročitao šta piše u članku? nije mi jasno kako itko s barem pola mozga može taj tekst shvatiti ozbiljno.
neki nadrkani klinci nešta našarali na zidu, a neki novinarčić odmah našao vezu s križevcima, skinhedima (ili šta su već blue max). naravno, nipošto nije izostavio niti fejs, koji je svima nama poznat po okupljanju intelektualne elite, te zrelih odgovornih građana koji često raspravljaju o vrlo zahtjevnim, dubokoumnim temama.
nacionalizam nema nikakve veze sa spominjanim nacizmom i fašizmom.
jedino mi je žao što takva piskarala, kao M.H. neće odgovarati za širenje mržnje i poticanja na sukobe, jer svojim pizd*rijama rade upravo to. |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
jesam u krivu ?
u kohorti nema super skinheadsa i nacista i nacionalista ?
pa zar nije na utakmici u karlovcu podignuta poruka "marko drži se kohorta je uz tebe", marko skinheads koji je bio na nacističkom skupu u onom selu pored križevaca ?
ne znači li to da kohorta podržava nacizam u svojim redovima ?
ne čini li to kohortu nacističkom grupom ?
ili sam sve u krivu ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
|
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol:  Muško
|
jesam u krivu ?
u kohorti nema super skinheadsa i nacista i nacionalista ?
pa zar nije na utakmici u karlovcu podignuta poruka "marko drži se kohorta je uz tebe", marko skinheads koji je bio na nacističkom skupu u onom selu pored križevaca ?
ne znači li to da kohorta podržava nacizam u svojim redovima ?
ne čini li to kohortu nacističkom grupom ?
ili sam sve u krivu ?
|
ponovit cu prijašnji upis i reć da ne mogu vjerovat,dakle ti si sam nekom svojom logikom doso do zaključka da je kohorta nacistička grupa,u biti imaš pravo,više puta se kohorta deklarirala kao neonacistička grupa
je da u karlovcu je dignuta ta poruka,ali kao poruka podrške prijatelju i članu grupe,a ne nacistu,jer više manje nikog nije briga ko je kakvog političkog uvjerenja,kao što ima desničara ima i ljevičara,pa da netko na zidu napiše bandiera rossa,jel bi onda reko da je to napisala komunistička kohorta? |
|
|
|
|
 |
Provokator

|
znači podršku prijatelju skinheadsu, ima ih u kohorti još najmanje 3-4, ako ne i više.. pojedinci čine grupu, pojedinci su nacisti tako da se kohorta povezuje s nacizmom.. ako želite bit neonacističa grupa riješite se nacista iz redova .. nikad nisam čuo da u neonacističkim grupama ima nacista, a ti ? |
|
|
|
 |
gum099 Ukupno postova: 115 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Provokator

|
šta ti nije jasno ? |
|
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
Podršku prijatelju se može pružiti i pred policijskom postajom.
Zašto da uopće kohorta podržava isfrustrirane degenerativne debile i stavlja transparente na utakmicama vezane uz dotične? Jasno, u svakom žitu ima kukolja, ali dok god Kohorta širi ruke kojekakvim mulcima, na žalost šaljete krivu poruku gradu i okolici.
Što se tiče ovakvih radikalnih natpisa, to su neki seljoberi što se šuljaju po mraku i pišu na fasade jer nemaju muda reci tako sto za dana na glas. |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
znači podršku prijatelju skinheadsu, ima ih u kohorti još najmanje 3-4, ako ne i više.. pojedinci čine grupu, pojedinci su nacisti tako da se kohorta povezuje s nacizmom.. ako želite bit neonacističa grupa riješite se nacista iz redova .. nikad nisam čuo da u neonacističkim grupama ima nacista, a ti ?
|
ovo je otprilike jednako glupavo kao da si izjavio da u hrvatskoj postoji nekoliko tisuća neonacista pa je hrvatska dakle neonacistička država |
|
|
 |
Provokator

|
nisi shvatio šta sam htjeo reč, kohorta je podržala nacista, bio on njihov prijatelj ili ne prijatelj oni su ga podržali, kakvu sliku time šalju drugim gradjanima ? |
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
nisi shvatio šta sam htjeo reč, kohorta je podržala nacista, bio on njihov prijatelj ili ne prijatelj oni su ga podržali, kakvu sliku time šalju drugim gradjanima ?
|
ne šalju nikakvu poruku građanima, šalju poruku svom prijatelju i kolegi navijaču. ne ulazim u to tko je kakvog političkog opredjeljenja jer je cilj podrška klubu. normalno je da svi u kohorti nisu isti, kao ni u društvu općenito. uostalom vjerujem da i ti među svojim prijateljima kao i ja imaš onih desno i lijevo opredijeljenih, crnih, bijelih...
to je drugo što su meni neke stvari nepojmljive i nepodržavam ih ali u toj priči je jedino nk osijek bitan. |
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
nisi shvatio šta sam htjeo reč, kohorta je podržala nacista, bio on njihov prijatelj ili ne prijatelj oni su ga podržali, kakvu sliku time šalju drugim gradjanima ?
|
mislim da ni ti ne shvačaš šta si htio reć.
šaqlju poruku svom prijatelju,nikakvim građanima.
Ako danas-sutra dignu parolu nekom prijatelju koji je slučajno srbin/židov/musliman/gay... šta će tek onda bit?
ne mogu ni zamislit deklaraciju..kohorta-gay skupina  |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
he he,ovo sigurno nikada neće napraviti,
a samim time što su dali podršku tome,svrstali su se... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ma ja sam sokiran !
kako itko moze povezivati ... BILO KOJU navijacku skupinu sa radikalnim nacionalizmom, neonacizmom ili nedaj boze nekim skin pokretom.
zna se da su od torcide preko BBB do kohorte, svi pripadnici tih skupina vrlo tolerantni prema drugim nacionalnostima, boji koze ili sexualnoj orjentaciji. U njihove redove su svi dobrodosli, i ne moraju skiravti svoje politicke, vjerske i sexualne orjentacije ... te je opcepoznato da sve probleme rjesavaju dijalogom. |
|
|
|
|
 |
 |
|