| Autor |
Poruka |
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
Svugdje u svijetu se ulaz na bazene naplaćuje. Ne vidim zašto bi mi bili posebni. Ako će to onda biti kako bi trebalo biti uredno i čisto, nema razloga ne platiti ulaz na bazene.
|
da, al usporedi kvalitetu bazena vani i kod nas |
|
|
|
|
|
 |
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
pa ostaje nam nadat se da će uvođenjem naplate kvaliteta porasti.
nek to bude točka polazišta.
sigurno jednostavnije nego zamolit 2000 ljudi da se jednostavno operu prije ulaska u bazen. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
 |
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
treba ogradit i treba naplatit... zna biti po 10 000 ljudi od kojih se 9999 ne opere..i onda onako masni i šugavi peru ferglu u bazenu..Drava bude čistija... 10 kn upad i super.. |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
 |
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol:  Žensko
|
nisam ustvari bila već par godina na Kopiki, ali zadnje godine kad se naplaćivao upad sam se jako razočarala...platila sam upad, došla do žabokrečine koja bi trebala biti bazen, okrenula se na peti i otišla
ako će se stvarno urediti Kopika, onda je naplata ulaza sasvim uredu, ali ako će to "sređivanje" biti kao i dosada, definitivno sam protiv |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
 |
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
slobodno ogradite bazene i ostavite nas dravaše na miru
|
to je to... sta cu koji k placti upad da se kupam na dravi. nek naplacuju bazene, ali dravu ne!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
question Ukupno postova: 37 Spol:  Nebitno
|
nek se naplaćuje nešto , ali 10 kn je previše! da je 5 za odrasle i ,2-3 kn za djecu, to bi bilo okej. simbolično, a opet bi se s tim novcem dalo urediti štošta. |
|
|
|
|
|
 |
|
..carpea..
Ukupno postova: 21 Spol:  Žensko
|
...fino ogradite bazene i naplaćujte koliko hoćete za brčkanje u,nazovimo to vodi,a pustite ljude da se kupaju besplatno u Dravi. Definitivno je čistija od tih bazena. Nema smisla naplaćivati kupanje u rijeci...zapravo što ima kod nas smisla... |
|
|
|
|
|
 |
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
Nema smisla naplaćivati kupanje u rijeci...zapravo što ima kod nas smisla...
|
pa ako netko uzme određeni prostor u koncesiju, nasipa pijesak i napravi plažu, stavi popratne sadržaje..zašto onda taj ne bi naplatio kupanje u rijeci?
ne pričam sad za kopiku al ti je razmišljanje super
ako se i bude kopika zajedno sa plažom naplačivala, uvijek ti ostaje benta koliko je grad dug pa se fino kupaj bespla. |
|
|
|
|
|
 |
|
lukko Ukupno postova: 127 Spol:  Nebitno
|
Slazem se,
Nek se Kopika da u koncesiju i nek se koncesionaru dopusti neko ograničeno pravo građenja.... pa nek napravi popratne sadržaje. |
|
|
|
|
|
 |
|
Puddock
Ukupno postova: 62 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nemam nista protiv toga placanja, ali isto tako da tolko sto dam bude vrjedno, makar to bilo 10kn, jer i dns mi je to tesko izvuc..
A, sto se tice Drave, oko Kopike, ako je urede, pohvalno, te se nadam da nece biti onih koji ostavljaju svoje ostatke kojecega na Dravi pa da gazim, rezem tabane s time  . |
|
|
|
|
|
 |
|
Necro
Ukupno postova: 83 Lokacija: Osijek ^^ Spol:  Muško
|
Sve je to uredu,ali mi vjezbamo recimo na sipkama kod onog kontrolnog tornja(to je ovaj nas plivacki klub postavio) i ajd sad kad nije ljeto ne placa se,al necu ja sada placaati 10 kn u rano ujutro da bi se mogao mal dizati,a ima puno ljudi koji tamo dolaze(zbog cinjenice da je na srednji sipka jedna prakticki pukla,te se sve mrda,a i mi samo smo je jednom varili) |
|
_________________ "Mi smo Borg,otpor je napon kroz struja."
http://www.necroparkour.deviantart.com |
|
|
|
 |
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Pa ne mogu kod nas biti kvalitetniji ako se ne naplaćuje ulaz. Dakle urediti i srediti sve lijepo, pa nek se naplaćuje ulaz. Da se to napravi kako treba i bogato sadržajima ni 10 kuna ne bi bilo previše. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
 |
|
c-192
Ukupno postova: 268 Spol:  Muško
|
u osijeku ima bazena koji se naplaćuju i ako netko inzistira na večoj kvalitetu neka ide na nih!
za ostale koji si plaćanje ne mogu priuštiti neka grad kao i svake godine izdvoji novac i omogući besplatno kupanje! |
|
|
|
|
|
 |
|
vicencos
Ukupno postova: 35 Spol:  Muško
|
A što je s onima koji prije 10 sati dolaze vježbati na spravama ili trenirati na igralištu, a ne idu na bazene. Hoće li i oni plaćati? |
|
|
|
|
|
 |
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
to što zarade od naplate ulaza, če pojest 4 zaposlena na ulazu, njihov jedan do dva nadređena, te čist sumnjam da če spasilača služba bit volonterska. pare če nestat a usluga i uređenost bazena ista. kopika kao jedino osječko more mora ostat đaba, jerbo ko ima za ulaz svaki drugi dan 10 kuna, sve puca kolke su plače ak ih ko više ima.
|
Potpisujem. |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|