Zakupljeno pet lokala u dvorani Gradski vrt

Osijek

Zakupljeno pet lokala u dvorani Gradski vrt

Samo pet od ukupno 16 poslovnih prostora, smještenih ispod stubišta na glavnom, sjevernom ulazu u nastavno-sportsku dvoranu Gradski vrt, pronašlo je zakupce na netom završenom natječaju tvrtke Športski objekti, što znači da nije popunjena ni trećina predviđenih lokala. Na natječaj je pristiglo samo šest ponuda za jednako toliko lokala.

- Jednu ponudu, za otvaranje restorana, odbacili smo jer je bila nepotpuna. Ostalih pet smo prihvatili nakon otvaranja ponuda pa će tako na ulazu u dvoranu biti otvorena dva ureda, dva izložbena prostora i jedan fast-food restoran, najavljuje Oto Živčić, voditelj dvorane.

Očekivano, nije zadovoljan odazivom, jer su se u ŠO nadali da će popuniti, ako ne svih 16 lokala ukupne površine oko 1.100 kvadrata, a onda bar većinu.

- No, i ovi lokali koje smo uspjeli popuniti donosit će solidnu zaradu. Uskoro ćemo, do kraja veljače ili početkom ožujka, raspisati drugi natječaj i ponovno ponuditi ostale lokale u zakup. U tom natječaju vjerojatno će biti ponuđen i sedamnaesti lokal, odnosno prostor koji je predviđen za ambulantu sportske medicine, koji nije bio u prvom krugu, zaključuje Živčić.

Tekst: T.Levak/Glas-Slavonije.hr
Foto: Daniel Antunović/foto-arhiv 031

Pročitajte i...
[18.12.2009.] Godinu dana od otvorenja nove dvorane 16 lokala i dalje prazno
S obzirom na kojoj je lokaciji dvorana ovo i nije loše za prvi natječaj.
pa dobro je, neka! dobra je to lokacija, relativno poznata i ima[ osiguran parking i tako... bar što se tiče ureda, a za fast food ćemo vidit, valjd će ić... trebalo bi i tu bit posla, moraju i zaposelnici u dvorani nešto jest...

Re: Zakupljeno pet lokala u dvorani Gradski vrt

Da li zakupci poslovnih prostora dobiju uz lokal čamac i gumene čizme?
ne želi niko kroz močvaru na poso'
ono... lokacija je super atraktivna ... NE
mene iznenađuej da je neko uopće i neš ponudio. ff restoran je u redu jel će dost ljudi tamo hrliti kad su bilo kake tekme u dvorani ili kad bude osijek igro doma tako da mislim da oni mogu nekako uspjet...
Mislim da lokacija nije presudna za profitabilnost potencijalnih zakupaca lokala u toj dvorani. U ovom slučaju najvažniji je intenzitet iskorištenosti same dvorane koji bi omogućio priljev ljudi u njihove lokale. Obzirom da dvorana za sada nije dovoljno iskorištena, zakupci su još uvijek oprezni.
Zdrale

mene iznenađuej da je neko uopće i neš ponudio. ff restoran je u redu jel će dost ljudi tamo hrliti kad su bilo kake tekme u dvorani ili kad bude osijek igro doma tako da mislim da oni mogu nekako uspjet...

ne zaboravi studente koji imaju tzk tamo :roll:
kolacic

Zdrale

istina, dosta studenata ima tamo tjelesni i poslije bi se nesto pojelo, ali nista u blizini nema, tako da bi fast-food restoran bio pun pogodak. :)
mek drek je u blizini :D
badman

kolacic

Zdrale

istina, dosta studenata ima tamo tjelesni i poslije bi se nesto pojelo, ali nista u blizini nema, tako da bi fast-food restoran bio pun pogodak. :)

al da se može kupovat iksicom :)
Zdrale

mek drek je u blizini :D

hahahahaha, fino sam se nasmijao sada :D
adebisi-jug2

badman

kolacic

Zdrale

al da se može kupovat iksicom :)

haha ee da, to bi bilo sjajno. :D
kirbajac

pa dobro je, neka! dobra je to lokacija, relativno poznata i ima[ osiguran parking i tako... bar što se tiče ureda, a za fast food ćemo vidit, valjd će ić... trebalo bi i tu bit posla, moraju i zaposelnici u dvorani nešto jest...

Pa da, a ljudi moraju gacat po blatu do koljena da bi stigli do dvorane.

Bezveze.
HSP je u dvorani zakupio jedan lokal da otvori novi ogranak Sivih vukova
...a i Kosor je izgleda dojurio u Osijek da prije Bajte bezecira jedan lokal za ostatke ostataka HSLS. Nije to htio pepustit Bajti, jel Bajto navodno namjerava s Gradom zamjenit one gradske lokale u podnajmu u centru grada s ovima u dvorani? Naravno, uz masnu nadoplatu. Jel neko zna jel to istina, mislim mala kavana i onaj lokal na trgu pored Jugoplastike??????
A di je Jugoplastika?
PEGY, u Partner banki ako nisi znala, raspitaj se malo kod starih Esekkera

Tagovi