Taxi Cameo: Prvi razgovor s budućim taksistima - 1. ožujka!

Osijek

Taxi Cameo: Prvi razgovor s budućim taksistima - 1. ožujka!

Kosta Minovski, vlasnik taksi tvrtke Cammeo, koja bi za nešto manje od dva mjeseca trebala početi raditi u Osijeku, raspisao je natječaj za zapošljavanje djelatnika. U srijedu je s direktorom Zavoda za zapošljavanje Antom Barukčićem dogovoren termin za prvi razgovor s onima koji bi htjeli raditi kao taksisti.

- Dogovorili smo da će prvi razgovor sa zainteresiranima biti 1. ožujka u prostorijama Zavoda za zapošljavanje. Trebat će mi tridesetak vozača, koji će morati zadovoljiti određene uvjete i obaviti liječničke preglede. Osim vozača, imamo potrebu za još nekoliko djelatnika koji bi radili kao dispečeri u sjedištu firme ili telefoniste koji će primati pozive građana, i to za sve tri smjene, a trebat će nam i pomoćno osoblje održavanje higijene vozila. Upravo pregovaramo i za osobu koju ćemo uposliti za vođenje poslovnih knjiga, kaže Minovski. Minovski je naišao na odličnu potporu u Gradu Osijeku od gradonačelnika Krešimira Bubala i njegovih stručnih službi, koji su mu olakšali administrativne poslove oko registracije firme, nalaženja lokacije za sjedište tvrtke poslovnih prostora...

- Ugodno me je iznenadio odnos gradske uprave i administracije prema poduzetnicima koji dolaze u Osijek. Ekspeditivnost i brzina olakšavaju realizaciju projekata poduzetnicima koji nisu iz Osijeka i ne poznaju grad. Poslovni prostor uredit ćemo u Ulici Bartola Kašića, prekoputa hotela Mursa, najavljuje Kosta Minovski.

Glas Slavonije

Pročitajte i...
[22.01.2010.] Jeftini taksi stiže za dva mjeseca, i osječki taksisti će sniziti cijene?
[17.01.2010.] Taksist Minovski: Neću 'guliti' putnike
[26.11.2009.] 15 vozila jeftinog riječkog taksija na osječkim ulicama
[19.09.2009.] Osječanima stiže jeftiniji taksi, vožnja do 5 km za samo 13 kuna?
[30.06.2008.] Vožnja taksijem u Osijeku najskuplja u Hrvatskoj!
Nadam se da će kolega ... vidjeti ovo jer znam da je pitao kad će se moći prijaviti za radno mjesto... ;)

Weee...moj 1000-ti post. :lol:
Stella1989

Weee...moj 1000-ti post. :lol:

Čestitam :)
hmm jel bi moglo možda biti neš za studente? kao dispečer il nešto ??
Zdrale

Studenti neka studiraju a nezaposleni neka rade!!
i studenti se moraju naviknut na rad
Zdrale

polako,nitko nije rekao nećete raditi :)
nemaju svi volju. oš tak ?:)
Zdrale

da....ovo bi možda i mene zanimalo....
jugovci smo jugovci najjači smo najjači :D
weeee.... napokon neke vjesti... jebemu sada ću morati ići napraviti valjanu osobnu pošto mi je ova koju sada imam sitekla prije dva mjeseca i još se i na biro ići prijavljivati...ccc... ali nema veze, ako je to cijena posla idem :) :) :)

@stella: naravno da sam vidio, svaki drugi treći dan gledam po stranicama s poslovima i ovdje da vidim jesu li šta rekli tako da je bilo teško da ne primjetim ;)
imas student servis pa idi radit. pusti nezaposlene nek rade .
zbunjena

imas student servis pa idi radit. pusti nezaposlene nek rade .

novaca nikad dosta.... :)
..., oš dat forumašima nešto fore pri prijevozu? ono, os031 popust :D
Frost

..., oš dat forumašima nešto fore pri prijevozu? ono, os031 popust :D

ak se mene pita...normalno...ko što i gpp naplaćuje po kilometru vožnje :)
gdje se javlja za posao?preko biroa ili kod njih u firmu?:D
preko stud servisa u cammeo za dispečera :D tko je sa mnom ?
Zdrale

preko stud servisa u cammeo za dispečera :D tko je sa mnom ?

'oću i ja, može za telefonisticu...nadam se da je ok plaća. Što mislite, koliko bi se otprilike kretala cifra mjesečne plaće (preko studentskog)? Trebam paraaa! :lol:
kontaj si da bi ti sad bio min 18 kn a ak imaš sreće 20 kn. uostalom prvo bi to treo taj lik srediti za stud servisom. BIlo bi odlično kad bi tako neš napravili :D
Zdrale

kontaj si da bi ti sad bio min 18 kn a ak imaš sreće 20 kn. uostalom prvo bi to treo taj lik srediti za stud servisom. BIlo bi odlično kad bi tako neš napravili :D

Predobro!! Možda i odem na razgovor...Rade noćnu i ti na centrali jel, tj. u firmi?
ne bih znao ništa. valja pitati to je sigurno !
Zdrale

i učenje je rad i to težak
nije
je.
vratimo se na temu.
lijepo je što će netko imati priliku zaposliti se, samo da to ne završi kao što je puno toga završilo, kako nam u državi, tako i u gradu.

Re: Taxi Cameo: Prvi razgovor s budućim taksistima - 1. ožujka!

jel to u ulici bartola kašića preko puta murse znači da će urediti onaj razbijeni i pljesnivi lokal koji tamo već desetljećima lapi? uvijek kad tamo prođem nije mi jasna fora, ali bilo bi lijepo da se to iskoristi napokon.
korisnik_01

je.
vratimo se na temu.
lijepo je što će netko imati priliku zaposliti se, samo da to ne završi kao što je puno toga završilo, kako nam u državi, tako i u gradu.

možda ako studiraš kvantnu fiziku il medicinu ali te to uopće ne zanima pa onda bi moglo biti teško. jer tko će normalan i svjestan svojih mogućnosti kapaciteta i želja upisati ono što ne želi i ne voli ??
posao, posao, posao, posao, posao.... mmmmm
Jel zna netko koji su uvjeti koje treba ispunjavati potencijalni vozač tog taxija? Uz naravno strani jezik baš me zanima jel odrede dobnu granicu ili se samo određeni broj godina treba imati vozačku. jbg ja sa 23god imam više km iza sebe nego pola moje rodbine zajedno...
kapetan

Jel zna netko koji su uvjeti koje treba ispunjavati potencijalni vozač tog taxija? Uz naravno strani jezik baš me zanima jel odrede dobnu granicu ili se samo određeni broj godina treba imati vozačku. jbg ja sa 23god imam više km iza sebe nego pola moje rodbine zajedno...

Nadam se da dob i razdoblje posjedovanja vozačke dozvole neće biti uvjet, jer kao što si i naveo, imam iskustva više nego cijelo moje društvo skupa sa mojom starom zajedno, a vozačku imam tek nešto više od tri godine... jer nema mi smisla da posao dobije netko tko ima vozačku 20 godina, a vozi svake prijestupne godine, a ja koji imam tri godine i svaki dan sam u autu popušim ka****...

nadam se da neće previše utjecaja imati i onaj štambilj na stražnjoj strani vozačke za zabranu upravljanja XD
...

nadam se da neće previše utjecaja imati i onaj štambilj na stražnjoj strani vozačke za zabranu upravljanja XD

E to bi mogao biti veliki problem! Srećom u ovih 5god imam samo jednu kaznu za prekoračenje brzine; i nije tak strašno obzirom na 25-30 000km godišnje.
Idu i u Zg..u Osijeku krece 1.4.

http://www.vecernji.hr/vijesti/rijecki-taksi-zagrebu-bit-cemo-tri-puta-jeftiniji-kolega-metropole-clanak-96956
hvala Bogu, jedva čekam da krene s radom

Tagovi